• Home
  • /
  • tarieven / prijs

tarieven / prijs

Tarieven / prijs kolom


Alleerst: Waarom Anna?
Een blauwe maandag werkte ik in een massagesalon. Ik was moe en gaf aan: “Nu naar huis en morgen weer sterk”. Waarop ik als antwoord kreeg: “Nou dan ben je 2 dagen ziek” ! 
Zoals je zelf waarschijnlijk ook wel al kunt invullen doet dit enorm af aan de kwaliteit. Stel je maar eens voor dat jij een dag jouw spullen hebt verhuisd, je bent moe en je wil daarna nog gaan sporten. Dan komt er ook nog weinig tot niets uit jouw lichaam! Door mijn ‘werk’ momenten zelf te bepalen behoudt ik de kwaliteit altijd op top niveau!

1 van de weinige diamanten met passie in het vak!
Dit voel je als klant terug in de afspraken. Als je een s.ekwerker hebt zonder  plezier in het vak dan voel je dit ook. Zeker wanneer je high sensitive bent.

Duizenden klanten gingen jou voor.

Kostenoverzicht massage per uur (inclusief basis ontvangstruimte) de korting van Maart gaat hier dus nog vanaf.

Per uur: relaxation massage                                                                                      250
Per uur: kasmirische tantra of  body2body                                                       300
Per uur: red+ tantrastrap-on gebruiksounds (dilator) of edging    350

Scroll iets verder door voor het tarief van 30 minuten.

Online cursus (course) edging  600

Intiem is niet zomaar voor iedereen en zal alleen plaatsvinden wanneer ik een wederzijdse klik ervaar. Indien wij over gaan op intiem, dan dient het aanvullende bedrag direct klaar te liggen, of per tikkie over gemaakt te worden. Ik zal tijdens iedere massage halverwege vragen of er interesse is om over te gaan op intiem. Daar dit nu iedere keer in de laatste 5 minuten gevraagd wordt en het dan helaas niet meer haalbaar is.

Not in the Netherlands or far away for an appointment? Online edging session 350 per hour.

PS. Dit tarief is geldig op mijn standaard locatie in Helmond.
Overige locatie: Mol, 60 euro per uur extra.

Tarief 30 minuten alleen in Helmond

Relaxation                                              150
Kasmirishce Tantra or Body2body  170
Lingam no edging                                200

Outcall: 100 euro tot 30 km vanaf Helmond 150 regio Utrecht 200 Regio Amsterdam / Zaandam 250 Friesland (ex overnachting en ontbijt mbt alles boven 30 km vanaf Helmond).

Combi massage? Dan is de minimale afname 2 uur. Een populaire combi is de tantra / body2body en edging. Het duurt namelijk 20 minuten voordat je volledig ontspannen bent. Niets beters! dan als beginnen met een massage, volledig ontspannen te worden en dan pas over te gaan op edging.

Meest geboekt: Edging -> Tantra Lees snel verder en ontdek wat het meest geboekt is bij intiem, want dit is het 3e meest geboekte bij Anna.

Aanvullende persoonlijke tip / advies: Bij de red tantra+ omdat wij hier analplay / sounding doen is het belangrijk dat jij volledig in jouw ontspanning komt. Hierdoor zou ik aanraden om minimaal een half uur extra te boeken zodat ik kan beginnen met een voorbereidende massage.

Snelle kostenoverzicht intiem basis

4 uur     1500
3 uur     1190
2 uur      940
1 uur      625

Koppels 25% op de basisprijs. Trio – gangbang? -> 25% erbij voor iedere extra persoon, jullie zijn al samen / in een groep.

Meest geboekt intiem: 
4 uur startende met een lunch en daarna door naar een prive wellness suite. ->
2 uur startende met een body2body massage en daarna heerlijk overvloeien in intiem waarbij Anna het tempo bepaald. ->
12 uur (Personal) Shoppen met Anna, lunchen, shoppen / stadswandeling / massage, naar het theater, bioscoop. Terug naar de wellness kamer en daar samen nog een fijne avond beleven.

PS. De 12 uur wordt heel wisselend ingedeeld, klanten komen hierbij zelf met aangedragen ideeën. Zo kun je ook denken aan bezoek van een beurs zoals MastersExpo – een dagje strand – op en neer vliegen naar London of Nice – een dagje lang knuffelen in een prive wellness – tantra dag in een tantraloft – festival bezoeken etc.

Snelle kostenoverzicht intiem langdurig

1 week             15000
48 uur             6250
36 uur             5570

Aanvullende kostenoverzicht

5 uur     1750     12 uur     3219     2 weken     25990
6 uur    1990     16 uur     3710      4 weken     48260
7 uur     2225     24 uur    4455      Extra dagen 1860

Een extra uur verlenging 500. Alle tarieven zijn in euro’s.

De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi en reiskosten (tot 30km vanaf Helmond inbegrepen ex parkeerkosten). Tot 1 uur reizen 100 extra 1,5 uur reizen 150 extra 2 uur reizen 200 extra etc. Momenteel reis ik maximaal tot 45 minuten vanaf Helmond.

Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.

Extra kosten ivm de extra tijd wat er voor mij in gaat zitten, waarin ik geen andere afspraken aan kan nemen: massage bij jou thuis / hotel / privé wellness, bij een afname van 1 uur 100 extra en bij een afname van 2 uur of langer 50 extra, tot 30 km vanaf mijn ontvangstlocatie. Groepje vrienden? Dan mag je mijn reiskosten met elkaar delen.


Belangrijk:
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen.

Ps. Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jouw afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 10:00 op 2 dagen voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 48 uur plus de extra uren vanaf 10:00),  hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen deze omschreven 48 uur dient 100% betaald te worden.

Indien de reservering gekoppeld is aan een locatie die binnen een langere termijn geen volledig bedrag terugbetaald, veranderd de annuleringstermijn automatisch mee en dient 100% betaald te worden.

Ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust. Binnen 48 uur worden er geen wijzigingen gemaakt.

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd. Ik werk zonder wisselgeld.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 30 euro per uur + de volledige onkosten.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

Bij de sessies ben jij in een bijna volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken & borsten aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan. Bij edging, halve b2b & tantra ben je volledig in overgave.

De minimale afname bedraagt 1 uur. Als je een combinatie wil maken dan is de minimale afname 1 uur per gekozen item. Bijvoorbeeld tantra met edging is dus een minimale afname van 2 uur.

Vrouwen zijn ook welkom.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Indien jij jezelf niet aan mijn voorwaarden houdt, of andere ter plaatse gemaakte afspraken (bijv bij onderdanigheid) en op het moment wanneer ik al onderweg ben (trein, auto, vliegtuig etc.) sta ik in mijn recht om de afspraak ten alle tijden te beëindigen tegen de volledige vergoeding.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Contra indicaties: 
Verder houdt ik ook rekening met overige contra indicaties zoals: Koorts, besmettelijke huidaandoeningen, fracturen, kneuzingen, zwemmerseczeem, kalknagels, trombose, open wonden, psoriasis en schimmelvelden.
– Heb je de wratjes of een andere contra indicatie niet met mij besproken? Dan sta ik in mijn recht om ten alle tijden de sessie in te korten. Ook kan het voorkomen dat het helemaal niet mogelijk is om de sessie te geven en ik sta in deze dan ook in mijn recht om de sessie volledig af te breken. De sessie dient volledig betaald te worden. De veiligheid en gezondheid van iedereen staat hoog in mijn vaandel.
– Overleg bij het volgende met uw huisarts of u wel een masseuse mag bezoeken: antibiotica en bloedverdunners.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

PS Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door.
Heb ik jouw interesse gewekt? Dan vindt je op de pagina afspraak maken mijn telefoonnummer. Het is een Belgische nummer, maar ik ben van Nederlandse afkomst.

nl_NLNederlands