tarieven

Tarieven kolom

Kostenoverzicht massage

Per uur: body2body – tantra     200
Per uur: red tantra – edging      250

Snelle kostenoverzicht intiem basis

8 uur     2750
4 uur     1500
3 uur     1190

Snelle kostenoverzicht intiem langdurig

1 week             15000
48 uur             6250
36 uur             5570

Aanvullende kostenoverzicht

5 uur     1750     12 uur     3219     2 weken     25990
6 uur    1990     16 uur     3710      4 weken     48260
7 uur     2225     24 uur    4455      Extra dagen 1860

Een extra uur verlenging 400. Alle tarieven zijn in euro’s.

De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi en reiskosten (tot 80km vanaf Helmond inbegrepen ex parkeerkosten).

Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.

Belangrijk:
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen.

Ps. Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jouw afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 12.00 op 1 dag voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 24 uur plus de extra uren vanaf 12.00), hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen 24 uur dient 100% betaald te worden. ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust. Binnen 24 uur worden er geen wijzigingen gemaakt.

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 50% + de volledige onkosten.

Is het via de bank niet discreet genoeg? Of is jouw bank niet in Nederland gevestigd? Vraag dan naar de betaal app waarbij jij 100% anoniem blijft en wereldwijd te gebruiken is.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Vanaf het moment dat ik er energie in heb gestoken om de date samen te stellen is de annuleringsfee 100% Ik stel mijn dates zorgvuldig samen en zit hier vaak een middag voor, daar ik langdurige dates verzorg.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

PS Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door.
Heb ik jouw interesse gewekt? Dan vindt je op de pagina afspraak maken mijn telefoonnummer. Het is een Belgische nummer, maar ik ben van Nederlandse afkomst.

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief