tarieven

Tarieven kolom

Kostenoverzicht massage per uur (inclusief basis ontvangstruimte)

Per uur: halve body2body – tantra                           200
Per uur: full body2body – red tantra – edging        250
Per uur: red tantra+ denk aan strap-on.                 300
Koppels 25% op de basisprijs.

Basis locaties: Dordrecht – Antwerpen – Mol – Dilsen-stokkem en Eindhoven. Andere locatie? Scroll verder naar beneden (boven belangrijk) voor de aanvullende uitleg mbt kosten.

Snelle kostenoverzicht intiem basis

4 uur     1500
3 uur     1190
2 uur      940
1 uur      625

Koppels 25% op de basisprijs. Trio – gangbang? -> 25% erbij voor iedere extra persoon, jullie zijn al samen / in een groep.

Agenda richtlijn

Dinsdag,  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag Eindhoven 10:00 tot 22:00
Maandag en zondag Antwerpen / Dilsen-Stokkem 08:00 – 22:00
Woensdag Dordrecht 10:00 – 19:00
Snelle kostenoverzicht intiem langdurig

1 week             15000
48 uur             6250
36 uur             5570

Aanvullende kostenoverzicht

5 uur     1750     12 uur     3219     2 weken     25990
6 uur    1990     16 uur     3710      4 weken     48260
7 uur     2225     24 uur    4455      Extra dagen 1860

Een extra uur verlenging 500. Alle tarieven zijn in euro’s.

De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi en reiskosten (tot 30km vanaf Helmond inbegrepen ex parkeerkosten).

Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.

Extra kosten ivm de extra tijd wat er voor mij in gaat zitten, waarin ik geen andere afspraken aan kan nemen: massage bij jou thuis / hotel / privé wellness, bij een afname van 1 uur 100 extra en bij een afname van 2 uur of langer 50 extra, tot 30 km vanaf mijn ontvangstlocatie. Groepje vrienden? Dan mag je mijn reiskosten met elkaar delen.

Mijn basis locaties zijn Dordrecht – Antwerpen – Mol – Dilsen-stokkem en Eindhoven, op andere locaties draai ik helaas verlies. Andere locaties zijn bespreekbaar bij een minimale afname van 2 a 3 uur afhankelijk van de reisafstand. Hierbij draag jij zorg over de ontvangstruimte. Met de reiskosten ben ik nog een beetje aan het puzzelen. Reiskosten Zaandam 150 reiskosten Friesland komt uit op 200 a 250 reiskosten Utrecht 100.


Belangrijk:
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen.

Ps. Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jouw afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 10:00 op 2 dagen voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 48 uur plus de extra uren vanaf 10:00), hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen deze omschreven 48 uur dient 100% betaald te worden. ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust. Binnen 48 uur worden er geen wijzigingen gemaakt.

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 50% + de volledige onkosten.

Is het via de bank niet discreet genoeg? Of is jouw bank niet in Nederland gevestigd? Vraag dan naar de betaal app waarbij jij 100% anoniem blijft en wereldwijd te gebruiken is.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

Bij de sessies ben jij in een bijna volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken & borsten aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan. Bij edging, halve b2b & tantra ben je volledig in overgave.

Voor de locatie in Eindhoven is de minimale afname 1 uur. Voor alle andere locaties waaronder ook in België is de minimale afname 2 uur.

Vrouwen zijn ook welkom.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Vanaf het moment dat ik er energie in heb gestoken om de date samen te stellen is de annuleringsfee 100% Ik stel mijn dates zorgvuldig samen en zit hier vaak een middag voor, daar ik langdurige dates verzorg.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

PS Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door.
Heb ik jouw interesse gewekt? Dan vindt je op de pagina afspraak maken mijn telefoonnummer. Het is een Belgische nummer, maar ik ben van Nederlandse afkomst.

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief