tarieven

Tarieven kolom

Snelle kostenoverzicht basis
8 uur     1750
5 uur     1300
4 uur     1150  (Minimale afname)

Snelle kostenoverzicht langdurig
168 uur          9250 (1 hele week)
48 uur             4250
36 uur             3400

Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi / reiskosten.

Extra dagen zijn mogelijk tegen 1000 euro extra. Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten. Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur.

Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.

Findomme
Support per tikkie
Cashmeet
Bonnetjes terug betalen etc.
https://princess-anna-bdsm.com

Sommige speciale wensen gaan gepaard met extra kosten.

Covid-19
Momenteel alleen FinDomme (schenkingen). Om voor iedereen veiligheid te waarborgen en de kans op het oplopen van corona zo klein mogelijk te houden, heb ik de keuze gemaakt om maximaal 5 klanten per week te zien.

Belangrijk:
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen.

Ps. Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jouw afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 12.00 op 1 dag voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 24 uur plus de extra uren vanaf 12.00), hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen 24 uur dient 100% betaald te worden. ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust. Binnen 24 uur worden er geen wijzigingen gemaakt.

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 50% + de volledige onkosten.

Is het via de bank niet discreet genoeg? Of is jouw bank niet in Nederland gevestigd? Vraag dan naar de betaal app waarbij jij 100% anoniem blijft en wereldwijd te gebruiken is.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

PS Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door.
Heb ik jouw interesse gewekt? Dan vindt je op de pagina afspraak maken mijn telefoonnummer. Het is een Belgische nummer, maar ik ben van Nederlandse afkomst.

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief