tarieven

Tarieven

 

De tarieven voor de sessies zijn als volgt, voor 1 man of 1 vrouw.

Bij koppels (een 2e persoon) komt er 50 euro per uur bij tijdens een massage en bij intiem 100 euro per uur. Dit is puur het geven van een massage er wordt geen uitleg gegeven en de dame kan de masseuse volgen. Willen jullie er wat van opsteken dan vindt je het tarief onder massage cursus privé.

Combinatie massages zijn mogelijk vanaf 2 uur. bijv. tantra en edging a 150 + 200 = 350  of vleugje dominantie en edging voor 400 enz.

Massage cursus prive prijs van de gekozen massage + 50% (2pers.) Er dient een contract met boeteclausule ondertekend te worden dat het alleen voor privé gebruik is. Hiervoor dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.

Kan niet kiezen Ik tune via mijn gevoel in op jouw energie van hieruit wordt de sessie geleidt, dit kan een tantramassage zijn maar ook vleugje dominantie. Omdat de sessie op maat is zijn de kosten 200 per uur. De meest gekozen optie hiervoor is 1,5 a 2 uur.

Tantra of ontspanning body2body 150 per uur. 225 voor anderhalf uur.

Kum nye tantra Een kers op de taart die zijn exclusiviteit behoudt in de 4 uur durende tantra beleving.

Full body2body 200 per uur (Kum nye minimaal 1,5 uur).

Vleugje dominantie 200 per uur (inclusief analtoy).

Edging 200 per uur, 300 voor anderhalf uur etc.

Double edging gewoon 200 per klant per uur en een ultieme beleving rijker.

Jaccuzi  10 euro per sessie. Exclusief op de locatie in Beek en donk.

Scurb 5 euro, een scrub van dennenhout om de overtollige olie optimaal te verwijderen.

Voorwaarden

 

De afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren geannuleerd worden, hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Binnen 24 uur worden er ook geen wijzigingen gemaakt, daar ik de afspraken op lichamelijke belasting inplan.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00. Ik laat een kwartier tussen mijn afspraken in. Kom jij te laat? Dan is dit uiteraard je eigen verantwoordelijkheid.

15 minuten voor de afspraak aanbellen is dus ook niet! toegestaan. Als ik een klant voor jou heb dan is deze nog binnen. Ben jij te vroeg, dan dient er toestemming gevraagd te worden om aan te bellen. Doe jij dit niet? Dan kan je de minuten die jij te vroeg hebt aangebeld betalen, of dit gaat van de massage tijd af. Ik stel de eis aan discretie hoog, dit verwachtten jullie als klant ook. Het mes snijdt hierin dus aan twee kanten, of eigenlijk niet, want als jij nog binnen bent.. wil je ook niet dat de volgende al aanbelt!

Aanraken van de volledige borst en billen is toegestaan tijdens de full body2body massage. Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Tijdens de chavutti lig jij onder mijn voeten en is aanraken van de voeten toegestaan.

De massages eindigen met een handmatig hoogtepunt voor de man. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom voor een massage.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes op de penis hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

xXx -Anna

 

PS

Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door. X

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief