• Home
  • /
  • tarieven / prijs

tarieven / prijs

Tarieven / prijs kolom

Kostenoverzicht massage per uur (inclusief basis ontvangstruimte)
Per uur: Knuffel Cuddle Session                                                                     250
Per uur: kasmirische tantra of  body2body                                                       300
Per uur: red+ tantra of strap-on gebruik of  sounds (dilator) of edging    350

Niet standaard locatie (Helmond = standaard) 75 extra per uur.
Locatie in Mol Be 60 extra tot een tijdsduur van 2 uur.

Online cursus (course) edging  599,-

Tarief 30 minuten alleen in Helmond
Kasmirishce Tantra or Body2body  170
Lingam no edging                                200

“Klant” Kan je ook naar mij komen?: 130 euro tot 30 km vanaf Helmond 180 regio Utrecht 230 Regio Amsterdam / Zaandam 280 Friesland (ex overnachting en ontbijt mbt alles boven 30 km vanaf Helmond).

Combi massage? Dan is de minimale afname 2 uur. Een populaire combi is de tantra of body2body samen met edging. Het duurt namelijk 20 minuten voordat je volledig ontspannen bent. Niets beters! dan als beginnen met een massage, volledig ontspannen te worden en dan pas over te gaan op edging.

Meest geboekt: Edging -> Tantra Lees snel verder en ontdek wat het meest geboekt is bij intiem, want dit is het 3e meest geboekte bij Anna.

Aanvullende persoonlijke tip / advies: Bij de red tantra+ omdat wij hier analplay / sounding doen is het belangrijk dat jij volledig in jouw ontspanning komt. Hierdoor zou ik aanraden om minimaal een half uur extra te boeken zodat ik kan beginnen met een voorbereidende massage.

Snelle kostenoverzicht intiem basis
4 uur     1500
3 uur     1190
2 uur      940
1 uur      625

Koppels 25% op de basisprijs. Trio – gangbang? -> 25% erbij voor iedere extra persoon, jullie zijn al samen / in een groep.

Meest geboekt intiem: 
4 uur startende met een lunch en daarna door naar een prive wellness suite. ->
2 uur startende met een body2body massage en daarna heerlijk overvloeien in intiem waarbij Anna het tempo bepaald. ->
12 uur (Personal) Shoppen met Anna, lunchen, shoppen / stadswandeling / massage, naar het theater, bioscoop. Terug naar de wellness kamer en daar samen nog een fijne avond beleven.

PS. De 12 uur wordt heel wisselend ingedeeld, klanten komen hierbij zelf met aangedragen ideeën. Zo kun je ook denken aan bezoek van een beurs zoals MastersExpo – een dagje strand – op en neer vliegen naar London of Nice – een dagje lang knuffelen in een prive wellness – tantra dag in een tantraloft – festival bezoeken etc.

Snelle kostenoverzicht intiem langdurig
1 week             15450
48 uur             6438
36 uur             5737

Aanvullende kostenoverzicht
5 uur     1800
12 uur     3315
2 weken     26769
6 uur    2050     16 uur     3821
4 weken     49708
7 uur     2292     24 uur    4589
Extra dagen 1916

Een extra uur verlenging 500. Extra 30 minuten verlenging 250. Alle tarieven zijn in euro’s.

De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi en reiskosten ex parkeerkosten. Tot 30 km vanaf Helmond 130 extra. Tot 1 uur reizen 180 extra 1,5 uur reizen 230 extra 2 uur reizen 280 extra etc. Momenteel reis ik maximaal tot 1.5 uur vanaf Helmond.

Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.


Belangrijk:
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 10:00 op 2 dagen voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 48 uur plus de extra uren vanaf 10:00),  hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen deze omschreven 48 uur dient 100% betaald te worden.

Indien de reservering gekoppeld is aan een locatie die binnen een langere termijn geen volledig bedrag terugbetaald, veranderd de annuleringstermijn automatisch mee en dient 100% betaald te worden.

Binnen 48 uur worden er geen wijzigingen gemaakt. Ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd. Ik werk zonder wisselgeld.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 60 euro per uur + de volledige onkosten.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

Bij de sessies ben jij in een bijna volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken & borsten aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan. Bij edging, halve b2b & tantra ben je volledig in overgave.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Indien jij jezelf niet aan mijn voorwaarden houdt, of andere ter plaatse gemaakte afspraken (bijv bij onderdanigheid) en op het moment wanneer ik al onderweg ben (trein, auto, vliegtuig etc.) sta ik in mijn recht om de afspraak ten alle tijden te beëindigen tegen de volledige vergoeding.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Contra indicaties: 
Verder houdt ik ook rekening met overige contra indicaties zoals: Koorts, besmettelijke huidaandoeningen, fracturen, kneuzingen, zwemmerseczeem, kalknagels, trombose, open wonden, psoriasis en schimmelvelden.
– Heb je de wratjes of een andere contra indicatie niet met mij besproken? Dan sta ik in mijn recht om ten alle tijden de sessie in te korten. Ook kan het voorkomen dat het helemaal niet mogelijk is om de sessie te geven en ik sta in deze dan ook in mijn recht om de sessie volledig af te breken. De sessie dient volledig betaald te worden. De veiligheid en gezondheid van iedereen staat hoog in mijn vaandel.
– Overleg bij het volgende met uw huisarts of u wel een masseuse mag bezoeken: antibiotica en bloedverdunners.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

nl_NLNederlands