• Home
  • /
  • body2body massage

body2body massage

Body2body massage

Beleef tijdens de erotische body2body massage hoe de warme olie op uw lichaam neerdaalt. Ervaar hoe mijn zachte handen*, mooie ronde billen en stevige borsten op een erotische wijze over uw lichaam vloeit.

*Handen worden alleen gebruikt voor het inoliƫn. De massage wordt volledig met de borsten en billen gegeven. Dus niet zoals in de meeste massagesalons heel veel strelen (kasmirische tantra) / 50 procent met de handen 50 procent body to body.

De body to body massage wordt afgesloten met een heerlijke wasbeurt onder de douche.

Tijdens deze massage kunnen de meest erotische houdingen worden aangenomen, waarbij u de ultieme erotische droom ervaart. De body2body massage is een stevige massage waarbij u een aangename druk ervaart. Het maakt de spieren los en geeft u een herboren gevoel.

Deze body2body massage is alleen beschikbaar in full body2body. De olie aanbrengen gebeurd met de handen, de rest met het lichaam.

Daar dit een zeer intensieve massage op mijn lichaam is en snel voor overbelasting zorgt, wordt deze massage maar 1 a 2 x per dag gegeven en staat dus snel vol.

 

 

Body2body icm ontspanning

Tijdens deze massage wordt boven genoemde massage vermengd met een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage lig je 5 minuten langer op de rug. Aanraken is niet toegestaan, jij bent in volledige overgave. De massage bestaat voor 50 procent uit ontspanning en 50 procent uit body2body.

nl_NLNederlands