tarieven

Tarieven

 

De tarieven voor de sessies zijn als volgt, voor 1 man of 1 vrouw.

Combinatie massages zijn mogelijk vanaf 2 uur. bijv. tantra en edging a 150 + 200 = 350  of vleugje dominantie en edging voor 400 enz.

Pakketten *nieuw bij Anna*
Anna’s voorkeur gaat daarom uit naar langere dates om zo de kans te krijgen om werkelijk te kunnen ontspannen, zodat ons samenzijn op een natuurlijke methode overvloeit tot meer intimiteit. Hierdoor komt de focus op het ware genieten waarin wij onze chemie tot een hoger niveau tillen, waarin het ultieme doel is om de connectie zo diep en sterk te maken dat wij onze diepste geheimen met elkaar durven te delen ;). Anna zal er alles aan doen om een veilige en vertrouwde sfeer te creëren waarbij discretie uiteraard hoog in het vaandel staat. Als toevoeging gaat de voorkeur uit naar een openbare lokatie. Dit zorgt ervoor dat de date zichzelf van nature kan ontvouwen. (Hierna zullen wij onszelf verplaatsen naar mijn massageruimte om het intieme samenzijn voort te zetten).

3 uur Laten we samen genieten van een drankje en een betekenisvol gesprek.
4 uur Dinner date, laten we genieten van een heerlijk gerecht en een drankje.
5 uur Laten we genieten van een onthaast dinner en een drankje.
6 uur Sociale ontmoeting, laten we genieten van een show en een dinner.
8 uur Fleurige sociale ontmoeting, laten we samen de dag doorbrengen. We kunnen een leuke citytrip maken of een openbare sauna bezoeken met een toevoeging van een dinner en drankje.

Tijdens alle pakketten zullen wij ons verplaatsen naar mijn massageruimte om de date te laten ontpoppen in een massage- of intiemsessie.

Tevens ben ik ook beschikbaar voor “Fly me to you” boekingen. Hier mag privé (via de WhatsApp) naar gevraagd worden.

Ps. Voel jezelf vrij om te vragen naar de omschrijving van de dates van 12 -14 – 16 – 24 – 36 – 48 – 72 etc uur. Ik zal het met plezier uitleggen.

Kan niet kiezen Ik tune via mijn gevoel in op jouw energie van hieruit wordt de sessie geleidt, dit kan een tantramassage zijn maar ook vleugje dominantie. Omdat de sessie op maat is zijn de kosten 200 per uur. De meest gekozen optie hiervoor is 2 uur.

Kum nye tantra Een kers op de taart die zijn exclusiviteit behoudt in de 4 uur durende tantra beleving a 800 euro.

Full body2body 200 per uur.

Vleugje dominantie 200 per uur (inclusief analtoy).

Edging 200 per uur, 300 voor anderhalf uur etc.

Tantra of ontspanning body2body 150 per uur. 225 voor anderhalf uur.

Intiem behoudt zijn exclusiviteit voor bestaande klanten waar ik een klik mee heb. De tarieven vindt je in het menu: intiem.

Gratis *Giveaway!* Ik heb nog een stuk of 10 van deze masturbatieflesjes. Geef vooraf even aan indien jij er 1 wil. Op=op.

Massage cursus prive prijs van de gekozen massage + 50% (2pers.) Er dient een contract met boeteclausule ondertekend te worden dat het alleen voor privé gebruik is. Hiervoor dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.

Bij koppels (een 2e persoon) komt er 50 euro per uur bij tijdens een massage en bij intiem 100 euro per uur. Dit is puur het geven van een massage er wordt geen uitleg gegeven en de dame kan de masseuse volgen. Willen jullie er wat van opsteken dan vindt je het tarief onder massage cursus privé.
Voor de locatie in Eindhoven, Kasterlee, Friesland en Zaandam ben ik genoodzaakt 25 euro per uur extra in rekening te brengen. De kamer in Eindhoven, Kasterlee en Zaandam dienen vooraf volledig aanbetaald te worden a 60 euro per uur.

Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hij jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jouw afspraak in te plannen.

Voorwaarden

 

De afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren geannuleerd worden en de kamer (a 60 euro per uur) tot 48 uur van te voren, hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Binnen 24 uur worden er ook geen wijzigingen gemaakt, daar ik de afspraken op lichamelijke belasting inplan.

Bij een date langer dan 3 uur wordt bij een annulering tot 48 uur van te voren 50% in rekening gebracht en bij een annulering tot 24 uur van te voren dient de volledige afspraak betaald te worden. Daar ik mijn tijd voor jouw gereserveerd hou en hierdoor niemand anders kan inplannen.

Bij een date van langer dan 3 uur kan je op woensdag, donderdag of zaterdag zelf de lokatie kiezen (Eindhoven, Almere, Zaandam of Dordrecht) en is er geen aanbetaling nodig.  Wil jij graag op maandag komen? Dan is de lokatie in Almere. Op de dinsdag in Dordrecht en op vrijdag in Eindhoven. Er dient 25% van het totaalbedrag aanbetaald te worden. Eventuele extra kosten voor reserveringen en dergelijke dienen volledig aanbetaald te worden.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00. Speciaal voor jou wordt er bij Anna een kwartier tussen de afspraken vrij gehouden. Op deze manier probeert zij zoveel als mogelijk, te voorkomen dat jij een andere gast tegen het lijf loopt. Kom jij te laat? Dan is dit uiteraard je eigen verantwoordelijkheid.

15 minuten voor de afspraak aanbellen is dus ook niet! toegestaan. Als ik een klant voor jou heb dan is deze nog binnen. Ben jij te vroeg, dan dient er toestemming gevraagd te worden om aan te bellen. Doe jij dit niet? Dan kan je de minuten die jij te vroeg hebt aangebeld betalen, of dit gaat van de massage tijd af. Ik stel de eis aan discretie hoog, dit verwachtten jullie als klant ook. Het mes snijdt hierin dus aan twee kanten, of eigenlijk niet, want als jij nog binnen bent.. wil je ook niet dat de volgende al aanbelt!

Aanraken van de volledige borst en billen is toegestaan tijdens de full body2body massage. Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Tijdens de chavutti lig jij onder mijn voeten en is aanraken van de voeten toegestaan.

De massages eindigen met een handmatig hoogtepunt voor de man. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom voor een massage.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes op de penis hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

xXx -Anna

 

PS

Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door. X

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief