• Home
  • /
  • Tantra massage

Tantra massage

Tantra massage

 

Deze erotische tantra massage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Shiveaïtische Tantra traditie van Kashmir.

Uw lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch, maar altijd in de zachtheid van zeer trage, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Belangrijk is, dat u uzelf volledig aan mij overgeeft. Puur en alleen de ontvanger bent. Anders word ik uit de meditatie gehaald, waardoor de massage vele malen minder effectief wordt.

De massage begint in de yab yum houding, hierna leg ik u op uw rug en de voorzijde van het lichaam wordt als eerst gemasseerd. Vervolgens worden ook beide zijkanten van het lichaam en de achterzijde gemasseerd. (De zijkanten kunnen alleen meegenomen worden, bij een afname van de volledige tantramassage van anderhalf uur).

De massage kan actief zijn dmv strelingen, maar soms geeft juist passiviteit in knuffelhouding meer effect. Dit maakt de massage tot een verfijnde afwisseling vol aandacht en genegenheid.

Tantra beleving

4 uur durende tantra beleving. Bestaande uit een rustige binnenkomst, ontvangst met een kopje thee, hierna gaan we samen douchen. Startende met een spirituele geleide meditatie, afgespeeld via youtube, liggen wij beide naast elkaar op een mat en ondergaan de meditatie. Ook kan er gekozen worden voor de sa ta na ma. Dit is een zeer aangename mediatie waarbij wij met de ruggen tegen elkaar aanzitten, via deze weg landen wij optimaal in elkaars energie.

Hierna gaan we de 1e massage in. De Kum nye tantra. Na de 1e massage hebben we een pauze waarbij we een kopje thee met wat fruit tot ons nemen.

Nu is het tijd voor de kasmirishe massage. Na deze massage gaan wij weer heerlijk samen douchen om weer op aarde te komen.

Kum nye tantramasasge

Deze massage wordt alleen tijdens de tantrabeleving gegeven.

In voor wat afwisseling? De Kum Nye tantramassage is een compleet andere massage dan als de kasmirische tantramassage (die hier boven omschreven staat).

Tijdens de Kum Nye ligt jij op een matras. Eerst op je buik en later op de rug. Bij de Kum Nye massage wordt eerst op het bovenste gedeelte van het lichaam gewerkt, hierna op het onderste. Dit wordt vervolgens vermengd en de massage vindt plaats over het gehele lichaam.

Het is een massage waarbij wij de energie gaan opwekken. Er wordt ‘hard’ en dynamisch op het lichaam gewerkt.

De kern van deze massage is om de mannelijke en vrouwelijke energie aan te wakkeren. Deze worden vervolgens samen gemengd voor het oproepen tot de levensenergie.

Let op! Deze massage is alleen af te nemen in het tantra belevingspakket.

De kum nye tantramassage is gericht op het vrijmaken en voelen van je seksuele energie. Jouw levensenergie. Waar je uitzonderlijk opgewonden van raakt.

Liggend op een mat, wordt heel jouw lijf intens en vol overgave door mij aangeraakt.

Wacht niet langer en ga nu deze ultieme ervaring aan. Een bijzondere ervaring. Een moment voor jezelf. Waarin jij kunt reconnecten met jouw lichaam en volledig tot ontspanning en een explosief hoogtepunt zult komen!

(Mannen en vrouwen zijn bij mij welkom)

Interesse?

Heb je interesse in deze erotische massage? Maak dan snel een afspraak.

Tot snel!

xXx  – Anna

nl_NLNederlands