• Home
  • /
  • Afspraak maken

Afspraak maken

 

Afspraak maken


Een afspraak maken kan bij Anna via +32470263973. Het is een Belgische nummer, maar ik ben van Nederlandse afkomst. Neem ik niet op? Zet dan alvast een whatsapp bericht klaar met jouw wensen en dan komen wij zsm tot een afspraak.

Kom jij mijn advertentie eerder tegen? Zet dan alvast het volgende in een bericht klaar zodat ons telefoongesprek soepel kan verlopen: Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt en voor welke sessie, wat voor activiteiten jij wilt ondernemen en de tijdsduur.

Voor aanvullende informatie kun je ook onderstaand formulier invullen. Ik ga er vanuit dat je eerst de website goed hebt doorgelezen voordat je een vraag via de e-mail stelt.

Daar Anna van a tot z alles zelfstandig doet, gaat het zaken doen ook echt zakelijk. Zo is er niet voor niets een website in het leven geroepen waar men alle informatie op kan vinden. De reacties van Anna zijn kort en bondig zodat het contact duidelijk en direct blijft voor een snelle doorstroom. Lees ook zeker eerst de recensies voordat je een oordeelt velt.

Hopelijk tot snel!

xXx  – Anna

Ps. Lees ook dit even door, voordat je een afspraak maakt.

    Meld je aan
    Voor mijn nieuwsbrief