• Home
  • /
  • Afspraak maken

Afspraak maken

 

Afspraak maken


Een afspraak maken kan bij Anna via +32470263973 Mijn Nederlandse telefoon is kapot. Het beste kun je even bellen of smsen want deze telefoon heeft ook een probleem, dat het internet bereik niet goed is. Privenummers krijgen geen reactie.

Kom jij mijn advertentie eerder tegen? Zet dan alvast het volgende in een bericht klaar zodat ons telefoongesprek soepel kan verlopen: Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt en voor welke sessie, wat voor activiteiten jij wilt ondernemen en de tijdsduur. (De eerste 5 berichten / minuten voor het maken van iedere nieuwe afspraak zijn gratis, dus effectiviteit wordt beloond. Voor een chitchat / slaafjes dienen direct een contribute van minimaa 25 euro over te maken).

De openingstijden zijn wisselend per locatie. Vermeld ook de locatie van jou voorkeur. Ik werk op verschillende locaties. Ik sta er ook voor open om nieuwe locaties te proberen.

Voor aanvullende informatie kun je ook onderstaand formulier invullen. Ik ga er vanuit dat je eerst de website goed hebt doorgelezen voordat je een vraag via de e-mail stelt.

Daar Anna van a tot z alles zelfstandig doet, gaat het zaken doen ook echt zakelijk. Zo is er niet voor niets een website in het leven geroepen waar men alle informatie op kan vinden. De reacties van Anna zijn kort en bondig zodat het contact duidelijk en direct blijft voor een snelle doorstroom. Lees ook zeker eerst de recensies voordat je een oordeelt velt.

Hopelijk tot snel!

xXx  – Anna

Ps. Lees ook dit even door, voordat je een afspraak maakt.

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief