• Home
  • /
  • vleugje dominantie

vleugje dominantie

Vleugje dominantie

Binnen de massage vleugje dominantie mag jij jezelf welkom voelen om jezelf helemaal over te geven aan het moment.

Je wordt op een uitdagende manier gemasseerd met spannende prikkels. Ervaar hoe ik jou stevig tegen het matras aan druk, eventueel vastbindt en blinddoek. De zweep daalt neer op jouw lichaam.. Eerst zachtjes dan steeds harder.. Je weet niet of je het nou lekker moet vinden of niet, maar spannend is het zeker!

Ik ben nu een beetje ervaren in het spannende wereldje van de light bdsm op het gebied van massage. Ik heb er heel veel zin in! En voel je welkom om mij in de massage te begeleiden en aan te geven wat je lekker vindt.

Dat ik een hele lieve, rustige dame ben.. Maakt dit de ultieme unieke ervaring. Ik weet enorm lieflijke, zachte energie goed af te wisselen met stevigere, harde grepen op het lichaam, waardoor jij jezelf gewild mag voelen.

Vleugje dominantie +

Tijdens vleugje dominantie +  tune ik vanuit mijn gevoel in op de energie van het moment. Vanuit de massage vloeien wij over in een BDSM sessie.

Dit is iets wat steeds vaker voorkomt als iemand de massage vleugje dominantie boekt. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en geniet hier enorm van. Dit bracht mij op het idee om de uitbreiding op mijn website toe toevoegen. Nu kunnen ook mensen die al een stapje verder zijn in de bdsm bij mij terecht. Het liefst werk ik met een sublijst, zodat ik inzicht krijg op mijn mogelijkheden die ik met jou tot uitvoering kan brengen.

Interesse?

Heb je interesse in deze erotische massage? Maak dan snel een afspraak.

Tot snel!

xXx – Anna

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief