• Home
  • /
  • Ontdek Anna’s fantasieën

Ontdek Anna’s fantasieën

2-11-2019

Je kon het niet laten en boekte mij na enkele uren thuis te zijn, alweer direct voor de volgende dag. Het liefst zag je mij in de avond weer voor een spannende ontmoeting in een skybar. Echter koos ik er op dat moment voor om te passen waarop wij ons de volgende ochtend weer zagen. Het liefst kwam je voor 3 uur, maar ook hier paste ik voor 2 uur, omdat ik toch ook echt mijn slaap nodig heb 😉

Je hebt jezelf inmiddels bedacht dat wij ook eens een volledige 24 uur gaan doen. Ik kijk er al enorm naar uit! X

Verslag volgt later…

1-11-2019 tijdsduur 5 uur

Ontmoetingsplaats, een erotische groothandel, eerst samen shoppen.. daarna door naar mijn ontvangstruimte.. Verhaal volgt later.

31-10-2019 tijdsduur 4 uur

Na de gebruikelijke binnenkomst: groeten met 3 kusjes en een innige knuffel, de jas ophangen, het uitreiken van de envelop en het inschenken van een drankje… Gingen wij over tot het bestellen van de roomservice.

Voor jou een heerlijke tosti en voor mij een goed gevulde salade, raakte we in een verbindende conversatie.

Toen wij het eten op hadden, was het bad inmiddels al heerlijk vol gelopen. Ik liet jou eerst plaats nemen zodat ik de kamer verder kon voorbereiden. Vervolgens nam ik gezellig plaats bij jou in het bad. Door het warme water en elkaars zachte aanrakingen raakte wij beide in een heerlijke ontspannen staat.

Nu was de tijd aangebroken om een handdoek naar jou uit te reiken en mezelf ook af te drogen.

We verplaatsen ons naar het bed. Met een fijne achtergrond muziek en de warme massageolie kon onze sessie zichzelf verder ontplooien.

Vervolgens vloeide het in een flow over in een geweldig intiem samen zijn. Onze spanning was al opgebouwd van de 2 dagen geleden, toen ik jou ook heb mogen ontmoeten…

Nieuwsgierig geworden naar een meer inhoudelijk verhaal?.. Schroom dan niet om te boeken. Elke ervaring is een nieuwe.

X Anna

Badsessie

Tijdens een badsessie geniet jij ervan hoe Anna zichzelf verzorgd. Zonder veel interactie, kijk jij zittend in bad.. heerlijk toe hoe Anna zichzelf scheert. Eens de benen, steeds een stukje verder naar boven.. Onder de oksels en om uit eindelijk uit te komen bij de vagina.. Hoe spannend is dat! Uren lang kan jij genieten van het kijken naar een live spektakel. Vervolgens stap jij uit bad.. Schenkt wat te drinken in voor Anna en bediend haar op jouw knieën. Terwijl jij haar een voetmassage geeft, droomt zij heerlijk weg met haar ogen dicht..

Als Anna eenmaal volledig tot rust is gekomen, geef je haar een handdoek aan dmv deze op haar rug te leggen en haar zachtjes af te drogen. Vervolgens laat je het afdrogen aan haar toe en neem je plaats in de kamer op een comfortabele stoel. Anna zit nu op de rand van het bed. Ze pakt haar bodylotion en begint het uit te smeren op haar lichaam. Oooehh! Nu wordt het wel intens sexy en spannend!…

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief