Ontdek Anna

Wat is jou wens?…

Al jaren samen met jou partner? Leven jullie nu langs elkaar heen? Ben jij weer eens toe aan echt tijd voor elkaar.. samen met een dame ware & diepgaande intimiteit beleven… Heerlijk knus Netflix in bed of een dagje Wellness.. wat is jou keuze? Ik kijk er naar uit om jou wens in ontvangst te mogen nemen.

X Anna

Dankwoord

Mijn bedrijfsdank gaat dit jaar o.a uit naar een lieve schat van een vaste klant die ik bijna iedere week mag ontmoeten voor een fijne langdurige sessie. Tijdens mijn groei en afspraak met hem zijn wij “go with the flow” gegaan. Je vroeg naar steeds langere dates.. Ineens was daar een afspraak van 4 uur.. Hoe ga ik dat in godsnaam volmaken was mijn gedachten. Zo relax als jij bent… Zijn wij terecht gekomen in “go with the flow sessies” We spreken met elkaar een basis af: Op welke ontvangstlocatie wij uit eindelijk uit willen komen – gaan we uit eten of shoppen? Massage of intiem, vooraf vastleggen? No way.. gewoon puur in het moment. Hoeveel tijd heb je en wat is het maximale te besteden bedrag. Binnen deze lijnen stel ik iedere keer weer een leuk pakket op. De afspraken worden nog steeds langduriger en zo hebben wij elkaar zelfs al een keer zeven uur mogen zien. Mijn advies “go with the flow”

Wens gangbang

Jullie worden ontvangen met een glaasje champagne / cognac met een hapje. De locatie is sfeervol met een spiegelkamer en de aanwezigheid van een jacuzzi. Ongeveer 2 jaar geleden volledig gemoderniseerd.

Er zijn 2 douches aanwezig. De groep wordt verdeeld in de personen die met een drankje beginnen en met de personen die direct even onder de douche springen om vervolgens hun pad naar de ontmoetingsruimte te vervolgen.

Voor de groepsdynamiek starten wij gezamenlijk. De aanvangstijd is voor iedereen het zelfde.

Anna houdt er van om de leiding te nemen en zal zo keer op keer op grond van haar fantasieën leuke nieuwe verbindende opdrachten creëren. Om als groep samen 1 te worden op een tantra niveau. Er wordt namelijk niet van de mannen verwacht dat zij iets met elkaar doen. Sta je hier wel voor open dan kan je een zwart element zoals een vlinderdasje meenemen die je tijdens de sessie omhoudt. Dan is het voor iedereen meteen duidelijk en kan er geen verwarring ontstaan.

Veiligheid en een goede sfeer staan bij Anna voorop. Anna bepaald van moment tot moment wat er gebeurd.

Na de verbindende opdracht vloeien wij over tot aanraking. Eerst subtiel om volledig in de stemming te komen.. Stapsgewijs voeren wij het samen zijn steeds verder op tot een ultiem spektakel.

Dit is een zeer exclusieve gangbang op een mooie verzorgde locatie. Anna start eerst zelf met de gangbang, naar mate dat er meer animo komt zal zij ook andere dames erbij gaan regelen uit de high class escort branche. Tov andere clubs mogen er maximaal 5 mannen tegelijk met 1 dame bezig zijn, daar op andere locaties het aantal wel tot 10 mannen kan oplopen.

Je kunt Anna tijdens de gangbang 3 uur lang ervaren voor 750. Dit is een all inn prijs. Inclusief de kostbare huur voor het pand, de drankjes , hapjes etc.

De gangbang vindt plaats op 14-1-2020.

Fragmenten uit mijn werk

Anna’s bucketlist

Vandaag heb ik weer een paar leuke nieuwe dingen voor mijn bucketlist en gfe dates bedacht. Welk idee gaan wij samen tot uitvoering brengen?

– Exclusief eens per jaar, streetgasm supercars tour:
https://www.youtube.com/watch?v=GttsZTOnkYE
– Samen een fijne tijd in het opzienbarende twentyseven hotel te Amsterdam
– Het noorderlicht bekijken bij een overnachting in een iglo / huisje van glas

12-12-2019

Veel woorden heb ik op dit moment niet. Ik ben nog bezig om onze date te laten bezinken. Maar jongens! wat geeft dat werkelijk een diepere connectie door eerst samen uitgebreid te gaan lunchen in een aangenaam (Michelin) restaurant met een waanzinnig uitzicht op het park.

Onder begeleiding van de verschillende gangen raakte wij steeds dieper in gesprek over uiteenlopende onderwerpen. De gelegenheid deed zich voor om ons beide onder het genot van magische verhalen stapje voor stapje beter te leren kennen.

Eenmaal op mijn massagekamer viel de spanning echt van mij af. Ik was weer volledig in mijn element.

Ik zette het bad aan en liet jou jezelf alvast wassen en ontspannen in het bubbelbad op mij wachten. Ik trof de voorbereidingen om de kamer paraat te maken voor de massage. Zette een rustgevende muziek aan, maakte olie warm en schonk een glaasje drinken aan. Nog even tanden poetsen, want als een gentleman die jij bent 😉 had jij jou tanden al gepoetst. Daarna kroop ik snel bij jou in bad. We raakte nog eventjes in gesprek, met onze handen op elkaars benen om al snel over te gaan op de massage.

Een enige knuffel in de yabyum houding ging van start. ‘Oh god’! wat was het fijn om jou eindelijk te mogen ervaren. Te mogen aanraken en te mogen voelen!.. Het verlangen naar meer was intens groot, maar helaas doe ik dit nooit op een 1e ontmoeting.

Bedankt topper! Ik kan nu al niet wachten op onze nieuwe ontmoeting van volgende week!

Kusje Anna

11-12-2019

Vanwege privéomstandigheden is het bloggen even on hold gekomen. Tot mijn vreugde mag ik weer een nieuwe klant verwelkomen. Deze week gaan wij gezellig op date voor 4 uur waarbij wij beginnen in een goed Michelin restaurant. Na het diner gaan wij samen naar mijn werkruimte en laten wij de date ontvouwen in een massage. Mijn geheim is dat ik het stiekem heel spannend vind omdat het mijn 1e keer wordt in een dergelijk restaurant. Jij hebt mij een tipje van de sluier gegeven door mede te delen dat het voor jou de 1e keer wordt dat jij op een dergelijke date gaat.

Jij hebt er zo veel zin in! En wij kijken er beide enorm naar uit.. Dat er zelfs al een 2e date is gepland voordat de 1e heeft plaatsgevonden. Volgende week mogen wij elkaar weer ontmoeten. Wij gaan er samen een fijne en ontspannende dag van maken bij een luxe sauna resort…

2-11-2019

Je kon het niet laten en boekte mij na enkele uren thuis te zijn, alweer direct voor de volgende dag. Het liefst zag je mij in de avond weer voor een spannende ontmoeting in een skybar. Echter koos ik er op dat moment voor om te passen waarop wij ons de volgende ochtend weer zagen. Het liefst kwam je voor 3 uur, maar ook hier paste ik voor 2 uur, omdat ik toch ook echt mijn slaap nodig heb 😉

Je hebt jezelf inmiddels bedacht dat wij ook eens een volledige 24 uur gaan doen. Ik kijk er al enorm naar uit! X

Verslag volgt later…

1-11-2019 tijdsduur 5 uur

Ontmoetingsplaats, een erotische groothandel, eerst samen shoppen.. daarna door naar mijn ontvangstruimte.. Verhaal volgt later.

31-10-2019 tijdsduur 4 uur

Na de gebruikelijke binnenkomst: groeten met 3 kusjes en een innige knuffel, de jas ophangen, het uitreiken van de envelop en het inschenken van een drankje… Gingen wij over tot het bestellen van de roomservice.

Voor jou een heerlijke tosti en voor mij een goed gevulde salade, raakte we in een verbindende conversatie.

Toen wij het eten op hadden, was het bad inmiddels al heerlijk vol gelopen. Ik liet jou eerst plaats nemen zodat ik de kamer verder kon voorbereiden. Vervolgens nam ik gezellig plaats bij jou in het bad. Door het warme water en elkaars zachte aanrakingen raakte wij beide in een heerlijke ontspannen staat.

Nu was de tijd aangebroken om een handdoek naar jou uit te reiken en mezelf ook af te drogen.

We verplaatsen ons naar het bed. Met een fijne achtergrond muziek en de warme massageolie kon onze sessie zichzelf verder ontplooien.

Vervolgens vloeide het in een flow over in een geweldig intiem samen zijn. Onze spanning was al opgebouwd van de 2 dagen geleden, toen ik jou ook heb mogen ontmoeten…

Nieuwsgierig geworden naar een meer inhoudelijk verhaal?.. Schroom dan niet om te boeken. Elke ervaring is een nieuwe.

X Anna

Badsessie

Tijdens een badsessie geniet jij ervan hoe Anna zichzelf verzorgd. Zonder veel interactie, kijk jij zittend in bad.. heerlijk toe hoe Anna zichzelf scheert. Eens de benen, steeds een stukje verder naar boven.. Onder de oksels en om uit eindelijk uit te komen bij de vagina.. Hoe spannend is dat! Uren lang kan jij genieten van het kijken naar een live spektakel. Vervolgens stap jij uit bad.. Schenkt wat te drinken in voor Anna en bediend haar op jouw knieën. Terwijl jij haar een voetmassage geeft, droomt zij heerlijk weg met haar ogen dicht..

Als Anna eenmaal volledig tot rust is gekomen, geef je haar een handdoek aan dmv deze op haar rug te leggen en haar zachtjes af te drogen. Vervolgens laat je het afdrogen aan haar toe en neem je plaats in de kamer op een comfortabele stoel. Anna zit nu op de rand van het bed. Ze pakt haar bodylotion en begint het uit te smeren op haar lichaam. Oooehh! Nu wordt het wel intens sexy en spannend!…

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief