tarieven

Tarieven

Klanten vragen eigenlijk altijd om mijn advies, waarop mijn antwoord volgt “Waar jou gevoel naar uit gaat” en ik geef dan aan wat het meest geboekt is. Het meest geboekt in 2020, tot 5-2-2020

Op volgorde:
1.     10 uur
2.     4 uur
3.     48 uur

Goddess volgorde
1.      online
2.      cashmeet
3.     cadeau / fooi tijdens de afspraak

Snelle kostenoverzicht massage
8 uur 3-gangen lunch, activiteit en massage               1800
4 uur 3-gangen lunch en massage                                 900
3 uur lunch en massage                                                   675

Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. Eventuele kosten voor de lunch (social encounter) staan los van de bovengenoemde bedragen. De minimale boekingsafname is 2 uur a 450 inclusief kamerprijs van 60 euro per uur.

Nieuwe klant? Dan ben ik bereid om de 1e x voor 1 uur af te spreken. Echter kom je wel op een bedrag van 275 uit, daar ik ook een overnachting in de omgeving nodig heb.

Intiem meest gekozen
8 uur          1750
5 uur          1300
3 uur          950

Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten. Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna.

Extra
Voorbindildo | kledingwens zoals kostuum of latexjurkje | ontvangen van soft bdsm |  50 euro extra | goldenshower | 70 euro extra | koppels | 100 euro extra | Mannelijke / vrouwelijke collega erbij | bdsm meesters erbij | prijs op aanvraag. (Vaak komt het voor dat een klant mij meeneemt naar oa een spa centre en een duobehandeling boekt).

Langdurig meest gekozen
168 uur           9250 (1 hele week)
48 uur             4250
36 uur             3400

Extra dagen zijn mogelijk tegen 1000 euro extra. Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten. Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur.

Vip
Wil jij Anna 1 hele maand exclusief alleen voor jou? Dat is mogelijk voor 34697 euro.
Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten.

Belangrijk!
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt en voor welke sessie, zonder of met social encounter, wat voor sociale encounter en de tijdsduur. De eerste 5 berichten voor het maken van iedere nieuwe afspraak zijn gratis, dus effectiviteit wordt beloond. Voor een chitchat / slaafjes dienen direct een contribute van minimaa 25 euro over te maken.

Online chat 
25 euro per 5 berichten / 10 aaneengesloten minuten

Pakketten *nieuw bij Anna*
Anna’s voorkeur gaat daarom uit naar langere dates om zo de kans te krijgen om werkelijk te kunnen ontspannen, zodat ons samenzijn op een natuurlijke methode overvloeit tot meer intimiteit. Hierdoor komt de focus op het ware genieten waarin wij onze chemie tot een hoger niveau tillen, waarin het ultieme doel is om de connectie zo diep en sterk te maken dat wij onze diepste geheimen met elkaar durven te delen ;). Anna zal er alles aan doen om een veilige en vertrouwde sfeer te creëren waarbij discretie uiteraard hoog in het vaandel staat. Als toevoeging gaat de voorkeur uit naar een openbare lokatie. Dit zorgt ervoor dat de date zichzelf van nature kan ontvouwen. (Hierna zullen wij onszelf verplaatsen naar mijn massageruimte om het intieme samenzijn voort te zetten).

3 uur Laten we samen genieten van een drankje en een betekenisvol gesprek.
4 uur Dinner date, laten we genieten van een heerlijk gerecht en een drankje.
5 uur Laten we genieten van een onthaast dinner en een drankje.
6 uur Sociale ontmoeting, laten we genieten van een show en een dinner.
8 uur Fleurige sociale ontmoeting, laten we samen de dag doorbrengen. We kunnen een leuke citytrip maken of een sauna bezoeken met een toevoeging van een dinner en drankje.

Tijdens alle pakketten zullen wij ons verplaatsen naar mijn massageruimte om de date te laten ontpoppen in een massage- of intiemsessie.

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen. Hier mag privé (via de WhatsApp) naar gevraagd worden.

Ps. Voel jezelf vrij om te vragen naar de omschrijving van de dates van 12 -14 – 16 – 24 – 36 – 48 – 72 etc uur. Ik zal het met plezier uitleggen.

Ideeën
Combinatie massages Bijv. tantra en edging of vleugje dominantie en edging. | Kan niet kiezen Ik tune via mijn gevoel in op jou energie van hieruit wordt de sessie geleidt, dit kan een tantramassage zijn maar ook vleugje dominantie. | Kum nye tantra Een kers op de taart die zijn exclusiviteit behoudt voor de langdurige afspraken. | Full body2body Dient gecombineerd te worden met een andere keuze. | Vleugje dominantie | Edging Tantra of ontspanning icm body2body.

Intiem
Behoudt zijn exclusiviteit voor bestaande klanten waar ik een klik mee heb. De tarieven vindt je in het menu: intiem.

Extra’s
Golden shower | voorbinddildo |4 handenmassage | sessie met bdsm meesteres | mannelijke collega erbij | vrouwelijke collega erbij | wax behandeling | luxe behandeling met scrub en gezichtsmasker etc etc.
Deel jou wensen met mij in een kort en bondig WhatsApp bericht zodat ik jou een op maat gemaakte prijs kan geven.

Bij koppels (een 2e persoon) komt er 100 euro per uur bij.

*Nieuw* voor koppels (of alleengaande)
Mijn samenwerking met mijn woest aantrekkelijke gentleman Tom Vraag naar de mogelijkheden via de WhatsApp op +31613719246.

!Minimale boeking bedraagt 2 uur!  Enige uitzondering 1e kennismaking
De kamer dient vooraf volledig aanbetaald te worden a 60 euro per uur. Is het via de bank niet veilig en wil je het ergens afgeven? Dan wordt er 50 euro extra berekend voor de extra service en personeelskosten.

Ik werk op diverse locaties o.a: Almere Dordrecht Zaandam Eindhoven Zwolle Sneek Roermond Antwerpen en Turnhout. Vraag mij gewoon eens naar de mogelijkheden.

Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jou afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 12.00 op 2 dagen voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 48 uur plus de extra uren vanaf 12.00), hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Binnen 48 uur worden er ook geen wijzigingen gemaakt, daar ik de afspraken op lichamelijke belasting inplan.

Bij een annulering tot 48 uur van te voren wordt  50% van de totaalprijs in rekening gebracht. Daar ik mijn tijd voor jou gereserveerd hou en hierdoor niemand anders kan inplannen. Bij een annulering binnen 48 uur dient 100% betaald te worden.

!Let op! Biljetten boven de 100 euro worden niet geaccepteerd.

Eventuele extra kosten voor reserveringen en dergelijke dienen volledig aanbetaald te worden.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00. Speciaal voor jou wordt er bij Anna een kwartier tussen de afspraken vrij gehouden. Op deze manier probeert zij zoveel als mogelijk, te voorkomen dat jij een andere gast tegen het lijf loopt. Kom jij te laat? Dan is dit uiteraard je eigen verantwoordelijkheid.

15 minuten voor de afspraak aanbellen is dus ook niet! toegestaan. Als ik een klant voor jou heb dan is deze nog binnen. Ben jij te vroeg, dan dient er toestemming gevraagd te worden om aan te bellen. Doe jij dit niet? Dan kan je de minuten die jij te vroeg hebt aangebeld betalen, of dit gaat van de massage tijd af. Ik stel de eis aan discretie hoog, dit verwachtten jullie als klant ook. Het mes snijdt hierin dus aan twee kanten, of eigenlijk niet, want als jij nog binnen bent.. wil je ook niet dat de volgende al aanbelt!

Aanraken van de volledige borst en billen is toegestaan tijdens de full body2body massage. Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Tijdens de chavutti lig jij onder mijn voeten en is aanraken van de voeten toegestaan.

De massages eindigen met een handmatig hoogtepunt voor de man. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom voor een massage echter is dit zonder een hoogtepunt.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.
– Tarieven zijn exclusief 25 euro per uur voor de kamer, mijn parkeerkosten etc.

xXx -Anna

 

PS

Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door. X

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief