tarieven

Boek nu jou massage afspraak

Tarieven kolom

Snelle kostenoverzicht massage
Tantra – body2body – edging – vleugje dominantie
1 uur massage                                                                 200
2 uur massage                                                                400
4 uur 3-gangen lunch / activiteit en massage         800

Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. Eventuele kosten voor de lunch (socialencounter) staan los van de bovengenoemde bedragen. Exclusief kosten voor een luxe ontvangstruimte / activiteitskosten.

Zeer geliefd tegen een extra tarief is een moderne / luxe kamer met bubbelbad / sauna 

Snelle kostenoverzicht langdurig
168 uur          9250 (1 hele week)
48 uur             4250
36 uur             3400

Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. De afname is exclusief de onkosten / reserveringskosten voor oa de kamer, eten, uitjes en de taxi.

Extra dagen zijn mogelijk tegen 1000 euro extra. Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten. Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur.

Intiem meest gekozen
8 uur     1750
5 uur     1300
2 uur       700

Exclusief kamerprijs, overige onkosten / reserveringskosten. Maak een keuze of vraag naar het tarief van een andere tijdsduur. Een sessie tot intiem behoudt zijn exclusiviteit voor de bestaande klanten van Anna. De ontvangstruimte dient vooraf volledig aanbetaald te worden.

Findomme
Support per tikkie
Cashmeet
Bonnetjes terug betalen etc.

Extra
Voorbindildo, kledingwens zoals kostuum of latexjurkje & klant ontvangt softbdsm -> 50 euro extra | goldenshower  70 euro extra  | Mannelijke / vrouwelijke collega erbij of een bdsm meesters erbij ->  prijs op aanvraag.

Covid-19
Om voor iedereen veiligheid te waarborgen en de kans op het oplopen van corona zo klein mogelijk te houden, heb ik de keuze gemaakt om maximaal 5 klanten per week te zien. (Langdurige boekingen hebben voorrang).

Belangrijk!
Wees duidelijk in wat je wil, begin met de data waarop jij mogelijkheden hebt, de daarbij behorende tijdstippen, in welke regio je zoekt, hoelang je de boeking wilt laten duren, hoe jij de afspraak graag voor jou ziet, welke activiteiten wil je samen gaan ondernemen?
De eerste 5 berichten zijn gratis, dus effectiviteit wordt beloond. Hierna ben ik genoodzaakt 25 euro per 5 berichten in rekening te brengen ter vergoeding van mijn tijd.

Andere veel gekozen date ideeën: Samen dansen, beachfestival / Salsa les etc., samen sporten, bootcamp | yoga | fitness | karten | zwemmen | attractiepark | kermis | klimpark | skydive | park / boswandeling | wellness | sauna | theater | beurs etc.

Tijdens iedere afspraak zullen wij ons verplaatsen naar mijn ontvangstruimte om de date te laten ontpoppen in een massage- of intiemsessie.

Tevens ben ik ook beschikbaar voor zakenreizen, vakanties, langdurige en “Fly me to you” boekingen. Hier mag privé (via de WhatsApp) naar gevraagd worden.

Bij koppels (een 2e persoon) komt er 100 euro per uur bij. Er dient een geheimhoudingsverklaring ondertekend te worden met paspoort en handtekening plus boeteclausule.

Locaties
Ik werk op diverse locaties in Nederland tussen de route Leeuwarden – Amsterdam en Eindhoven en op de route terug naar boven Arnhem – Zwolle – Groningen. In België vindt je mij in de regio van Hasselt of Turnhout.

Ga nu naar mijn pagina afspraak maken en ondervindt hoe jij nu een ontmoeting met mij kunt inplannen. Er is een kans dat jij geluk hebt en dat ik al direct tijd heb. Overigens is het aan te raden om jou afspraak in te plannen.

Voorwaarden

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 12.00 op 2 dagen voorafgaande van de afspraak (dus minimaal 48 uur plus de extra uren vanaf 12.00), hierna ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bij een annulering binnen 48 uur dient 100% betaald te worden. ik plan de afspraken op lichamelijke belasting en rust. Binnen 48 uur worden er geen wijzigingen gemaakt.

!Let op! Biljetten groter dan 50 euro worden niet geaccepteerd.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 50 euro in Leeuwarden en 120 euro elders. De aanbetaling in Leeuwarden is alleen voor nieuwe klanten.
Bij een luxe kamer / social encounter dienen de reserveringskosten vooraf voldaan te worden.

Is het via de bank niet veilig en wil je het ergens afgeven? Dan mag het eenmalig persoonlijk (na de eenmalige keer wordt er 50 euro in rekening gebracht ivm de extra tijd en onkosten die er voor mij in gaan zitten). Jij komt naar mij precies op mijn route, zodat het mij geen extra tijd kost. Wil je liever een uitgebreidere kennismaking? Dan kunnen we samen een drankje drinken tegen een vergoeding van 100 euro voor een half uur.

Afspraak is afspraak. Plan je jezelf om 13.00 in, ben er dan ook om 13.00.

15 minuten voor de afspraak aanbellen is dus ook niet! toegestaan. Ben jij te vroeg, dan dient er toestemming gevraagd te worden om aan te bellen. Doe jij dit niet? Dan kan je de minuten die jij te vroeg hebt aangebeld betalen, of dit gaat in mindering van de tijd van ons samenzijn. Ik stel de eis aan discretie hoog, dit verwachtten jullie als klant ook. Het mes snijdt hierin dus aan twee kanten, of eigenlijk niet, want als jij nog binnen bent.. wil je ook niet dat de volgende al aanbelt!

Aanraken van de volledige borst en billen is toegestaan tijdens de full body2body massage. Bij de tantra, b2b en edging ben jij in volledige overgave, een liefdevolle hand op het been mag. Mij tussen de benen aanraken is tijdens geen enkele massage toegestaan.

Vrouwen zijn ook welkom.

Douchen is verplicht, zowel aan het begin als aan het einde van de massage / intiem samenzijn.

Lichaamshygiëne: Helaas komt het vaker voor dan je zult denken, maar mannen.. kijk je geslachtsdeel goed na voor dat je een erotische masseuse bezoekt, want als je wratjes hebt mag ik helaas geen hoogtepunt / penismassage geven daar ik om de wratjes heen dien te werken. Dit is namelijk overdraagbaar! In dit geval dus eerst naar de huisarts om het te laten verwijderen. Heb je toch wratjes dan is het je eigen risico dat ik geen handelingen op de penis verricht. Vanzelfsprekend geldt dit dus ook voor elders op het lichaam.

Aanvullende voorwaarden langdurig
– Minimaal 8 uur onafgebroken slaap per nacht.
– Minimaal 3 uur tijd voor mezelf per dag, zodat ik zorg kan dragen over mijn sport, de telefoon kan beantwoorden en mezelf kan klaarmaken voor de dag.

xXx -Anna

PS

Ik krijg nieuwe klanten vooral via tevreden klanten. Ben jij een tevreden klant? Vertel het dan door. X

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief