• Home
  • /
  • vleugje dominantie

vleugje dominantie

Vleugje dominantie

Binnen de massage vleugje dominantie mag jij jezelf welkom voelen om jezelf helemaal over te geven aan het moment.

Je wordt op een uitdagende manier gemasseerd met spannende prikkels. Ervaar hoe ik jou stevig tegen het matras aan druk, eventueel vastbindt en blinddoek. De zweep daalt neer op jouw lichaam.. Eerst zachtjes dan steeds harder.. Je weet niet of je het nou lekker moet vinden of niet, maar spannend is het zeker!

Ik ben nu een beetje ervaren in het spannende wereldje van de light bdsm op het gebied van massage. Ik heb er heel veel zin in! En voel je welkom om mij in de massage te begeleiden en aan te geven wat je lekker vindt.

Dat ik een hele lieve, rustige dame ben.. Maakt dit de ultieme unieke ervaring. Ik weet enorm lieflijke, zachte energie goed af te wisselen met stevigere, harde grepen op het lichaam, waardoor jij jezelf gewild mag voelen.

Voetlovers massage

Heb jij een voetenfetish? Dan is de voetlover massage de beleving die gehoor geeft aan uw diepste verlangen.

Tijdens de voetlover massage geef jij jezelf over onder mijn voeten. Je wordt stevig gemasseerd door mijn voeten.

Bij binnenkomst ga je eerst douchen en vervolgens neem je plaats op het matras waar je de massage ondergaat.

Het is een ervaring, moeilijk in woorden te omschrijven, voor een juiste indruk zoek je op youtube naar chavuttimassage.

Dit is een zeer exclusieve massage die nog niet elders gegeven wordt in Nederland. Indien jouw interesse hier naar uit gaat, ben jij mijn proefpersoon. De sessie zal veranderen in dat ik op een stoel zit ipv sta, echter heb ik het nog nooit op deze methode gedaan. Het tarief is en blijft 175 euro.

Interesse?

Heb je interesse in deze erotische massage? Maak dan snel een afspraak.

Tot snel!

xXx – Anna

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief