Anna erotische massage

Welkom bij Anna erotische massage

Bedankt dat jij de tijd neemt om mijn website door te lezen.

Anna erotische massage is een onderneming bestaande uit 1 dame genaamd Anna. Zij behoort tot de Nederlandse top. Dit heeft zij te danken aan haar expertstatus. Al op jonge leeftijd is Anna vanuit passie in de wereld van erotiek terecht gekomen. Zij was nog maar 19 jaar. Via msn messenger werd aan haar destijds gevraagd of zij voor een x bedrag een nacht in een hotel wilde doorbrengen. Dit was voor haar zo’n leuke, spannende en nieuwe uitdaging dat zij zonder twijfel direct de vraag met een volmondige ja heeft beantwoord. Het beviel haar zo goed en ze is direct zelf gaan adverteren.

Anna is begonnen in de escortservice. Op een gegeven moment werd zij aangesproken via een advertentie website of ze niet wilde leren masseren. Ook hierover twijfelde Anna geen moment. Er was een prettige samenwerking met een mannelijke tantra collega dat na 1 jaar weer uit elkaar is gegroeid. Hierna is het bedrijf Anna erotische massages opgericht. Sinds begin 2016, nu zo’n 4 geleden, gaat haar focus volledig uit naar de erotischebranche.

4 jaar lang werkt Anna vol passie aan haar eigen bedrijf. Zoals vele niet weten is dit altijd haar enige baan geweest. In het eerste jaar werd er elke maand een nieuwe massagecursus gevolgd. Tot op heden gaat er nog veel tijd achter de schermen in zitten zodat Anna haar klanten optimaal op maat kan bieden. Ze is erg service gericht en weet hoe zij een ware connectie vol diepgang kan laten ontstaan.

Een verder voordeel bij Anna: Zij is financieel vrij in de basis levensbehoeften en werkt alleen op de momenten dat ze daar zelf zin in heeft.

Tijdens een afspraak met Anna is er alle ruimte om vanuit pure en oprechte aandacht bij elkaar aanwezig zijn. Anna’s voorkeur gaat daarom uit naar het verzorgen van langdurige afspraken, om zo de kans te krijgen om werkelijk te kunnen ontspannen, zodat ons samenzijn op een natuurlijke methode overvloeit tot meer intimiteit. (Breng dit niet in verwarring met een 1e afspraak, een 1e afspraak is om elkaar af te tasten en te leren kennen, vanaf een 2e afspraak, bij een wederzij