Ontdek Anna


Een verassende wending in Amsterdam 18-9-2021
Ineens sta je midden in de opendag voor de buren op de Amsterdamse Wallen. Ik moet zeggen dat mijn kijk op de wallen ook verkeerd was!

Wat was dat een verassing vandaag. Ga je naar Amsterdam om iets dat custom made is te laten repareren, kom je ineens onverwacht op iets dat voor de buurt is georganiseerd uit op: “De wallen opendagen” Ik zei nog waar stuur je mij nou naar toe daar heb ik toch niks te zoeken. (Ik vind het persoonlijk niks om achter de ramen te werken. Ook sluit dit helemaal niet aan bij mijn doelgroep, maar goed ik stond wel open voor het verhaal van collega’s en besloot toch om te gaan. Ik moest immers toch 2 uur wachten.

Met een map vol overgave aangereikt in mijn handen ging ik op pad. Dan eerst toch maar naar de ramen, dat was vlakbij (mezelf er nog niet van bewust dat het atelier zelf ook mee deed aan de route). 

dwalen

De volgende bestemmingen waren ook op gebied van erotiek. Zo kwam ik langs een stripbar, erotische toiletten en een theater. Aangekomen bij het theater moest ik 10 minuten wachten tot de voorlezing begon. Tijd om de map eens goed te bestuderen! Ik vond het zonde om mijn geld aan een hotel uit te geven en vaak wordt ik gesponsord in de dingen waar ik zelf geen geld aan uit wil geven, zo maken de mannen mijn leven gemakkelijker, waar ik heel blij mee ben!

Terug naar het bestuderen van de map kwam ik er ineens achter dat mijn volgende stop een cacaowinkel ging zijn. Niet zomaar 1! Wat was deze bijzonder zeg. De eigenaresse nam alle tijd om een gesprek aan te gaan. Zij vertelde vol passie over het grote scala aan diverse chocolade repen. De 1 uit Peru, de ander uit India en nog een andere uit waar ik het van vergeten ben. Wat een verassende landen! 

Van 1 chocolade reep was ik direct onderste boven! Zo goed van smaak, op smaak gebracht oa met kokosmelk wat deze reep een verassende smaak gaf! Een beetje zoals een melkchocolade reep met een heerlijke kokossmaak eraan. Ik heb al veel repen geprobeerd, over de hele wereld en zelfs zelf chocolade gemaakt in een workshop in Guatamala. Heb ik chocolade gegeten van nucao en van lovechock. Vroeger maakte ik zelfs mijn eigen chocolade toen deze suikervrije repen nog niet bestonden! Deze reep met kokosmelk was wel heel bijzonder!

Op de valreep kwam er ook nog eens een andere passievolle dame binnen. Zij maakte chocoladebonbons, ook ‘suikervrij’ gezoet met oa dadels en het zoetige vanuit fruit zoals peer. Wat een geluk! Direct ook een doosje van haar bonbons meegenomen, Ik ben de laatste tijd niet veel in Amsterdam.

Ik spring nu van de hak op de tak, maar ik zat al zo lekker in het uitschrijven van mijn verhaal, dat ik nu even terug spring naar de binnenkomst van de cacaowinkel.

Op de map stond namelijk aangegeven dat je hier dat je de heetste chocolade van Nederland mocht komen proeven, direct trade en vanuit een biodiverse omgeving. Ik hou wel van pittig en ging deze uitdaging niet uit de weg!

“Ooh dat moet wel lukken een gembershotje drink ik ook zo op”! Verassend genoeg viel het alles mee, en gaf het kwa pittigheid ongeveer het zelfde niveau en ik heb zelfs 1 reep gekocht! zodat ook andere het kunnen proberen, misschien geef ik het wel als grapje.. nietszeggend afwachtende op jouw reactie 😉Ik nam afscheid en vervolgde mijn weg om snel weer rechtsomkeer te maken. Haar man was namelijk ook aanwezig en gaf aan dat het pand dat er naast ligt ook van hun is. De cacao doet de vrouw en het pand er naast de man “zoekt op instagram tussen ruim 400 potentiële profielen, geen beginnen aan!” Goed, laat ik het ook even kort vertellen: Het is een pand in Venetiaanse kleding, pruiken en maskers, je kunt jezelf hier omkleden en krijgt dan een leuke photoshoot. Zijn voorwerpen zijn ook custom made. Ik wilde vragen naar zijn ervaring met het bedrijf van mijn custom made en zo kwamen wij verder in gesprek en kwam hij met tips voor andere goede ondernemers in Amsterdam.

Goed nu kon ik mijn weg echt vervolgen, want de afspraak stond immers om mijn product op een bepaald tijdstip weer op te komen halen. 

Daarna als afsluiter nog doorgegaan naar een Italiaans restaurant waar ze (diner)shows geven. Hier kwam een drag queen optreden. Er zat heel veel humor in. Een waar vermaak om naar te kijken!

Voor de voorstelling begon liep er ineens een vrouw naar mijn tafel, “Jij bent ook alleen zeiden ze” – Ja dat klopt, kom er maar gezellig bij zitten!”  Het bleek een vrouw te zijn die bezig is om Amsterdam op een positieve manier op de kaart te zetten voor de mensen binnen Amsterdam, maar ook wel Nederlanders die op bezoek komen in Amsterdam. Er schijnt toch wel een ware overlast te zijn waardoor Amsterdammers helaas wegblijven van het wallengebied. Zo wist ze mij te vertellen dat de gracht waar het Italiaans restaurant aan gevestigd is, de 1e en oudste gracht van Amsterdam is. 

Super leuk om te weten! Als je dat op deze manier in zet in plaats van alle sekstoerisme die toch alleen maar komen lachen gieren brullen, kijken kijken maar niet kopen 😉 en de drugstoerisme “is het een hele andere vibe” daar kon ik met mijn achtergrond in bed&breakfast inderdaad direct in komen! Dit was ook op een locatie waar juist het oudste straatje van de stad super leuk en ook populair is!

(Ik zeg hier niet mee dat sekswerkers uitgesloten moeten worden, maar het kan wellicht wel op een andere manier. Alleen een wastafel op de kamer is gewoon vies! Als je het op een andere manier presenteert en het gewoon netjes maakt, dan ga je mee in de tijd en zonder overlast te veroorzaken en rustigere klanten aan te trekken, vind ik dat het oudste beroep van de wereld wel thuis hoort op de wallen!).

Na de afsluiting van de dag vervolgde ik mijn weg terug naar de trein, terug onderweg naar huis na een mooie en verassende dag. Ik ben voldaan! 

Ontspannen van hoofd tot teen! 8-10-2020

If I have any English speaking followers let me know! So that I know I’m not waisting my time on translating..

Wist je dat ik vanmorgen een mailtje aan het opstellen was met een hulp vraag (de email wordt in de avond klaargezet voor de volgende ochtend)? Echter was het niet nodig om deze email af te ronden. Tussentijds had ik hulp gevraagd aan een man die mij ook veel steun heeft gegeven aan het begin van de corona periode toen wij niet mochten werken en die hulp heb ik gekregen.

Echt! Ik kan niet vaak genoeg uitspreken hoe blij dat ik ben dat jullie mij door deze situatie van vermoeid heen helpen. Vandaag voelde ik voor eventjes weer een volledige ontspanning na een zeer lange tijd.

Volgens mij is de keer ervoor geweest niet in februari op mijn vakantie in Marrakech, maar zelfs al veel langer terug!

Helemaal terug naar vorig jaar begin lente toen ik samen met een man een bezoek heb gebracht aan een kleinschalige sauna.

Waarom kwam je juist daar volledig in jouw ontspanning Anna?.. 

Mijn geheugen is niet goed maar deze ervaring weet ik nog als de dag van vandaag, dus laat mij vertellen.. 

Bij binnenkomst werden wij ontvangen met een kopje koffie / thee met een stukje gebak. Daarna volgende een rondleiding. Groot was het niet! maar wel een scala aan wisselende wellness mogelijkheden. Zo was er een zonnebank, een collageenbank, een zeer luxe massagestoel die een complete lichaamsmassage geeft, een paar verschillende sauna cabine’s, een buitengedeelte en een binnengedeelte en misschien dat ik zelfs nog wel iets vergeet..

De clue van mijn verhaal is dat ze ons elke keer weer terug naar de tafel floten middels het serveren van iets.. Zo kwam ik op het idee om het af te wisselen met de verschillende wellness onderdelen. Druk was het er niet. Precies hoe ik het had uitgedacht konden wij ons rondje doen. 

Zo wisselde dit zich als volgt af in willekeurige volgorde:

– Start met een drankje en gebakje, ik onder de collageenbank en hij onder de massagestoel, daarna wisselde wij met elkaar. 
– Teruggefloten worden naar de tafel voor een heerlijk vers bereidde smoothie, zo 1 van vers fruit en kokosmelk met een rietje en een fleurig stukje fruit op de rand van het glas 😉
– Lekker samen de sauna in!
– Even buiten genieten van de frisse lucht en het bubbelbad
– Teruggefloten roepen naar de tafel voor een heerlijke verzorgde lunch
– Samen genieten in de stoomcabine om vervolgens samen te genieten van een duo massage 
– Nuttigen van een kopje koffie en een middag snack aan de gezamenlijke tafel met een gezellig gesprekje met de andere gasten (maximaal 12).
– Nog een rondje in de sauna en samen weer voldaan in de auto naar huis.. wat verder ons geheimpje blijft 😉

Juist door deze afwisseling en zo door de dag heen geleid te worden, kwamen wij beide in een vrijwel ongekende staat van ontspanning. Graag wil ik jou dit ook laten ervaren en daarom is het belangrijk dat jij deze afspraak tijdig in boekt. Deze locatie is 1 van de Anna’s Hidden gem’s. Dit houdt in dat het een verrassingslocatie in Nederland betreft. 

Wil jij weten welke 2 stappenplandagen ik nu ter plekke in elkaar tover om deze ervaring vaker te kunnen ervaren in een andere setting? Ga dan naar mijn blog en lees verder over mijn idee 2 en idee 3. 
https://anna-erotische-massage.nl/blog-2/

Ik weet zeker dat jij nu niet meer op een afspraak kunt wachten! 1 van de Hidden gem’s hebben wij zelfs al 3 maanden vooruit moeten boeken, omdat het zo populair is en snel volstaat! Dus wees er tijdig bij zodat wij de meest exclusieve dag met zijn 2tjes kunnen gaan ervaren. Ik kijk er al enorm naar uit! 

X Anna
+32470263973

Ps. Anna wat fijn! Dat het weer de goede kant met jouw opgaat en wat knap dat jij jouw eigen gezondheid voorop stelt en goed voor jezelf zorgt middels de plekjes voor jezelf en de goede, bewuste voeding ik help graag een handje mee! Hoe kan dat?
https://tikkie.me/pay/nphigvfluuat3h75dsuu
Of stuur een whatsapp berichtje voor een directe betaling middels de bank zonder tussenkomst van tikkie

Stappenplan 2: culinair genieten -> duo erotische massage bij een salon -> nagenieten in een saunacomplex en nog een hapje eten.

Stappenplan 3: prestonpalace heerlijk all inclusief genieten, startende met de indoor kermis / bowlingbaan of  een potje biljarten, vervolgens genieten van een avondmaal , het eten laten zakken in de wellness en dan samen belanden op de kamer.

Corona, herfst normaal vliegen en nu moeten dealen met de winter die er aan zit te komen!

Allereerst mijn excuses ik merk dat ik nu een beetje omslachtig ga schrijven en er verder ook even niet over na ga denken om alles netjes in elkaar als een goed lopende verhaal op te bouwen. Ik sliep vannacht in een hotel waar ik de komend 2 nachten nog moet verblijven en het is veel te onrustig met heel veel overlast. Dan nu mijn verhaal:

Het is niet niks allemaal! Althans voor mij. Normaal ben ik 2x 1 maand in het buitenland of 1x 3 maanden en laat dat nou juist net in de winter maanden zijn!

Echter zolang er nog verschillende verhalen rond gaan over het mondkapje en mijn eigen ervaring in de korte 5 minuten dat ik binnen de Gucci store een mondkapje moest dragen blijf ik er van overtuigd dat het schadelijk is voor de longen. Zolang dit in gedachten zit, moet je het niet gaan opzetten, daar mindset de basis van creatie is. 

Echter brengt de uitzichtloze winter mij nu in een dipje. Plus de corona daar ook nog eens boven op! Het voelt voor mij niet meer prettig om veel korte afspraken te doen. Ik merk zelfs dat mijn voorkeur uit gaat naar minimaal 6 uur, zoals ik dat de afgelopen donderdag op een fijn manier heb mogen ervaren. (Voorheen had ik ook 1 vaste klant die iedere week voor minimaal een uurtje of zes tot 8 a zelfs 10 uur bij mij aanwezig was). Dit heeft mij in die periode veel rust gebracht. Ook omdat er in het verleden endometriose bij mij is geconstateerd en als ik niet goed op mijn voeding let ik enorm moe wordt. Ik ervaar dat ik de ruimte nodig heb en middels langdurige boekingen krijg ik die ruimte! Het is voor mij een hele verademing en ik weet dat ik veel lieve mannen binnen mijn netwerk heb die hier ook voor open staan. Vandaar dat mijn keuze erop valt om van Locktober de maand van de vrouw te maken. Even een adempauze voor haar! Nu de man toch opgesloten zit in zijn kooitje. Al dan niet spreekwoordelijk. 

“Locktober, de maand waarin de vrouw centraal staat zodat zij even een adempauze kan benutten”.

De man zit in een kooitje en mag niet klaarkomen! Dit geeft gelegenheid voor andere activiteiten. Denk daarbij samen naar de sauna nu de herfst weer in aantocht is, samen genieten van een heerlijke lunch of diner, waarbij de sleutel van jouw peniskooi aan haar schoen hangt, saampjes op bed naar een film kijken etcSamen koken, samen een  b&b met kookgelegenheid boeken en er een fijne langdurige boeking van maken.

Nu de corona weer flink aanwezig is voelt het voor mij niet veilig om veel korte dates te doen (2 uur) ik heb hierdoor sterk en voorkeur naar minimaal 6 uur tot 2 dagen samen doorbrengen. Slapen doen we apart.

Verder kan je mij ook al bijstaan in het zoeken naar goede nieuwe lunch locaties waar je overdag warm kunt eten, dat aansluit bij het paleo dieet zie uitleg via de website: https://www.eetpaleo.nl door een privesauna te boeken maar dan wel ook zorg te dragen over mijn verblijf en een kleine extra vergoeding voor mijn extra onkosten omdat tik niet thuis kan koken maar in een restaurant moet eten en dit mij ook nog extra tijd kost. Een duo massage, of gewoon een openbare sauna. 

Via de whatsapp kan je een afspraak inplannen of jouw tekst beginnen met een bedrag alszijnde corona support: Bijvoorbeeld: “Hallo Anna, ik heb jouw verhaal gelezen en ik zou jouw graag willen steunen met een bijdrage van 100 euro. Hoe kan ik het naar jouw overmaken?”

Ik ben bereikbaar middels mijn Belgische nummer en alleen via de whatsapp op mijn Belgische nummer: +32470263973

Xuss Anna 
Ps. Ik sta deze maand (en god weet voor hoelang!) alleen open voor afspraken in een vorm waarbij er ook zorg over mij gedragen wordt. 

English please copy text in parts, trough google translate. Thank you!

Onderstaande afbeeldingen geven mooi weer waarom je er goed aan doet een vrouw een steun in de rug te geven. Wist je dat je daardoor mij het gevoel van een speciale band met elkaar geeft? Juist door een beetje zorg over mij te dragen :).

Locktober Stoptober Whatever..
You are going to lockdown your penis for me! 2-10-2020

Locktober, serve me now! 

Tijdens onze sessie zorg jij ervoor dat je een peniskooi bij hebt. Of beter nog, jij meet nu direct jouw maat op en besteld het bij mij, dan geef je mij al direct een extra’tje (omdat ik het bij de groothandel kan inkopen) en met dit extraatje betaal je aan mij een gedeelte van de schoenen met ketting terug. Of optie3 je komt vandaag morgen of zondag naar Eindhoven. Ik verblijf namelijk vlak in de buurt van Miranda, de grootste erotische winkel van Eindhoven. Dan gaan wij tijdens onze afspraak samen shoppen voor de juiste peniskooi.

De bedoeling is dat je de gehele maand vast blijft zitten! Het is dan extra spannend als wij elkaar tussendoor nog een keer kunnen zien en jij mag dan natuurlijk niet klaarkomen! Een ware teasing sessie (L) 

Ben jij getrouwd of woon je samen? Geen probleem! Dan gaan wij toch lekker uit eten met jouw sleutel aan mijn schoen! Of wat dacht je van een stukje wandelen? Grote kans dat jij mij daarna wel moet verwennen met een voetenmassage! Of een warm bad waarbij jij mij vanuit de zijkant op jouw knieën bediend met een hapje en een drankje. 

STOPTOBER
Het is tevens ook een extra motivatie voor als jij deze maand bezig bent met het stoppen met roken. Lukt het deze maand niet om volledig te stoppen, of begin je op 1 november weer? Dikke pech! Dan krijg je voorlopig het sleuteltje nog niet terug en blijf je dus opgesloten! Niet mijn probleem😈🤣🤣🤣

Hoe dan ook, jij gaat mij deze maand helpen om zoveel mogelijk sleuteltjes aan de schoen te krijgen! daarom is die van jouw er ook 1! Noch kort noch langdurig. 

Alleen mogelijkheden via internet? Dan is het tarief om zichtbaar het slotje te bevestigen 100 euro. Wil je tussendoor jouw ervaring kwijt of laten zien hoe goed jij het doet? Dan is het bijkomende tarief 25 euro per 5 berichten. Bij een Locktober op afstand werken we met een soort plastic tyripeje (hoe schrijf je dat?). Deze is gecodeerd en kan dus niet verbroken worden!

Maak nu snel jouw afspraak, zodat je het grootste gedeelte van de maand opgesloten zit!

Duivelse groetjes van Anna
https://anna-erotische-massage.nl/afspraak-maken/

Ps. Ik ben speciaal uit bad gekomen om deze nieuwsbrief te schrijven, maak mij dus trots!

Knuffel weetjes 30-9-2020
5 x Wist je dat..
Geschreven na aanleiding van de korte anekdote “Ruud de Wilde is meer van het aanraken dan als van de seks” uitgesproken tijdens de uitzending van dit vindt Nederland.

“Ruud de Wilde is meer van het aanraken dan als seks”

Wil jij een vrouw ook helemaal tevreden maken? Besteed dan ook zeker aandacht aan uitgebreid knuffelen. Het is bijvoorbeeld heerlijk om in elkaars armen een filmpje op Netflix te kijken, af te spreken dat het 1e uur niets anders mag dan als alleen maar knuffelen (met als straf als de man toch verder gaat er helemaal geen hoogtepunt! gaat plaats vinden).

De beste klanten geven de vrouw een gevoel van geborgenheid. Veiligheid en gemak zijn nou net de meest belangrijke ingrediënten van de hele date!

Schetsing verkeerd voorbeeld. Vanaf nu gaan we spreken in de vorm van good client vs bad client. In dit voorbeeld dus de bad client: “Ben je wel eens naar een parenclub geweest? Al dan niet alleen of met een vrouw samen? Dan herken je vast het volgende voorbeeld: van die ‘vieze mannetjes’ die eerst netjes aan de zijkant gaan staan wachten, maar dan direct! Ja echt heel en zeer direct! Zichzelf vluchtig stap voor stap voortbewegen richting de vrouw in actie. Vervolgens wordt de vrouw door deze man intens en overal betast! Zonder dat hij hier geleidelijk aan probeerd of de vrouw er wel voor open staat, zonder dat hij om toestemming vraagt! Heel naar! Het zijn vaak ook de niet meest knappe mannen. Door de situatie krijg je ook al een heel vies en onverzorgd idee over dergelijke man.

In de massage maak je het helaas ook mee. Gelukkig ben ik op mijn website vooraf al heel duidelijk en heb ik het daardoor zeker wel met 80% procent weten terug te dringen als het al niet 90% is. Echter zit er soms weer zo’n bad client bij. Die tijdens de tantramassage waarbij hij in overgave moet zijn, toch recht op gaat zitten en dan geef je een knuffel, in de vorm van een hint van he! That’s it! en meer niet, maar bah! Dan beweegt hij ineens toch met zijn hand naar de borsten! Dat is dan al direct een persoon die bij mij niet meer welkom is! En het liefst zou ik hem direct de deur wijzen.

Of bij een body2body, dan is aanraken (met grenzen) wel toegestaan. Het lijkt mij vrij logisch dat je dan als man zelf wel al kunt bedenken dat je de vrouw niet direct gaat aanraken als je nog op je buik ligt! Lees: als je nog op je buik ligt! Kom op zeg! Dan ben je echt een bad client en dan komt er zelfs nog een andere ernstige benaming bij, namelijk graaiers! Dan ben je gewoon een graaiert en verdien je dus 0,0 respect!

Maar goed  waar het ene verhaal wel niet uitdraait op een heel ander verhaal even terug komende op het verhaal van Ruud de Wilde want daar ging het over..

Dat is nu dus precies het goede voorbeeld van een GOOD client! YES! mannen.. dat willen jullie toch allemaal!

Lekker ongedwongen en gewoon laten ontstaan wat er ontstaat en als er een keer niets ontstaat dan is dat ook helemaal prima. Wist je dat dit zelfs de kern van de tantra is? Zo enorm respectvol!

Dit is eigenlijk de enige methode waardoor de vrouw ook volledig kan ontspannen en oprecht ook van haar date kan genieten. Zo vergroot je de kans op dat de vrouw het echt met plezier doet vele malen meer! Dat willen wij toch allemaal? Een vrouw die het vak oprecht met plezier uitvoert! Dus geef haar dan ook die ruimte voor.

Wist je dat 1: knuffelen enorm belangrijk is om het stressniveau te verlagen? Wist je dat 2: het hormoon oxytocine zorgt voor een versterkt immuunsysteem? En laten wij dat nu net, juist tijdens deze coronatijd zo hard nodig hebben! Wist je dat.. 3: tijdens knuffelen dopamine aangemaakt wordt? En dit juist voor een opgewonden gevoel zorgt? Oelala! Wist je dat?.. 4: knuffelen helpt om beter te communiceren? Wist je dat?.. 5: knuffelen (aanraking) een eerste levensbehoefte is. Zonder warm lichamelijk contact dreigen we van binnen koud en kil te worden.

Wil jij jezelf transformeren tot een good cliënt? Of ben je dit al en wil je een stapje extra doen voor de dame? Kies dan zeker eens voor een afspraak van minimaal 2 uur. Al dan niet waarbij wij eerst samen in een heerlijk warm bad gaan en dan… de timer aan! op 1 uur en knuffelen maar! Of toch liever 3 uurtjes, heerlijk in bad, filmpje aan, knuffelen maar! En zien wat er uit voort komt..

1 ding weet ik voor 99% zeker, wij gaan elkaar snel zien! Dus tot binnenkort held! 😉

Xoxo Anna

Voorbeeld langdurige boeking 22-9-2020

Soms dan ben ik gewoon moe. Bijvoorbeeld na een vakantiedag, waarbij ik dingen heb gegeten waar mijn lichaam niet tegen kan. Waarbij ik drankjes heb gedronken die mij uit mijn slaap hielden.

Dit zijn de momenten waarop ik verlang naar die ene vertrouwde klant. De vertrouwde klant die mij begrijpt en mij volledig laat zijn zoals ik ben.

Heerlijk wakker worden op een stukje Scheveningen wat we (/ik) de vorige dag nog niet gezien heb. Lekker relax, lekker chill! Vervolgen wij onze weg over de pier. In alle rust genieten wij van het wijde uitzicht over de zee. In de verte vaart een schip voorbij. Het kabbelende geluid van de golven doet ons terug doen aarden. Met beide voeten op de grond en een lege mind kijken wij elkaar glimlachend aan. Hij vraagt: heb je al honger? En zo vervolgen wij ons pad verder naar een strandtent om nog een laatste x van het mooie warme, zomerse weer in Nederland te genieten.

We belanden weer op het strandbedje van de zelfde Beachclub als gisteren. Deze keer anders. Deze keer op een verantwoorde manier om bij te tanken van gisteren en weer vol in energie te komen.

Heerlijk loom struinen we na zonsondergang samen terug naar de hotelkamer. Hij laat het bad vol lopen. Nadat onze lichamen weer heerlijk warm zijn, nemen wij plaats op bed waar de volledige ontspannenheid ontpopt in een romantische en tedere vrijpartij.

Jouw en mijn geheim…


Eigenwaarde het verhaal achter mijn vraag naar schenkingen

Sinds vandaag word ik mezelf er ineens van bewust dat ik waardering buiten mezelf ben gaan zoeken tijden de covid-19. Dit zette mij aan het denken en onderzoeken. Ik stuitte op de volgende tekst:
Het bovenstaande kan tot gevolg hebben dat jij je in je volwassen leven niet veel waard voelt en dat je ook vindt dat je geen goede dingen waard bent. Het is dus van belang om je hier van bewust te gaan worden.

Ineens kan ik het plaatsen. Ik ben van goede biologische voeding over gegaan op boodschappen doen bij de lidl (een goedkope supermarkt). Ik kan maar 50 km per week rijden, binnen mijn budget en deze spendeer ik aan mijn familie, want zij staan op plek 1 tijdens corona. Hierdoor heb ik wel een zwaar gebrek aan sociale contacten. Gun mezelf geen enkele extra dingetje meer, omdat ik onlangs al mijn geld heb uitgegeven voor de volgende stap in mijn leven. Een volgende stap zodat ik over 10 weken weer inkomsten kan gaan generen. Wat mij tevens in de positie heeft gedrukt dat ik nu op beneden minimalistisch niveau moest overschakelen. De tegemoetkoming van 1050 per maand voor 3 maanden lang, daar heb ik ook nog niets van gezien.

Door het gebrek aan inkomsten kan ik nu dus niet de juiste keuzes maken die passen bij mijn innerlijke ik. Bij mijn gevoel en mijn verlangen op waarde die ik gewoon ben geworden middels mijn werk. Zo is is daar het doen van biologische boodschappen een onderdeel van. Ik snap als je dit niet begrijpt en niet biologisch eet, maar ik ervaar het echt aan mijn lichaam dat ik veel meer vermoeid ben door de overgang van biologische voeding op boodschappen in een “goedkope” supermarkt. Ik ben hierdoor ook in een depressie geraakt.

Ik wil weer doen wat goed voor mij is en daar heb ik jou hulp bij nodig. Voor de biologische boodschappen kom ik nu 40 euro per week te kort. Verder heb ik nog andere belangrijke dingen nodig waar ik geen budget voor heb zoals een wasmachine, een eet- en salontafel, een slaapbank, nieuwe pannen, omdat ik van inductie terug naar gas ga, stoelen voor aan de eettafel, opbergruimte en een beschermingsvak voor mijn containers die aan straat moeten staan omdat ik geen schuur heb en het laatste wat nu in mijn gedachten komt is een auto. Mijn auto is niet veilig om lange afstanden mee te rijden en is rijp voor de sloop.

Ik zou het enorm waarderen als jij kan helpen.Liefs Anna

Update deur op slot, corona

Na een bericht van een verpleegster, waarin een oudere mevrouw van 83 jaar, aan haar mededeelde “als jullie niet uit komen met de apparatuur, red dan een jonger persoon dan als mij’ Brak mijn hart! Ook deze dame op leeftijd verdiend het om in leven te blijven. Ik zet de bedrijfsdeur op slot. Alleen online companionship & finD is mogelijk tot dat de corona toestanden achter de rug zijn. Het lijkt mij fijn om in contact te blijven, dus het online contact is mogelijk voor 150 eu per uur. Er mag per kwartier afgetikt worden. Xxx Anna

Ontdek Anna

Muziek

1 van de nummers waar ik energetisch / intuïtief op in tune tijdens mijn sessies. Zo veel passie, intimiteit (zonder echt intiem te zijn) in een ultieme verbinding met elkaar. | Hartsbverbinding nog zo’n mooie.

Sessie gewoon mogelijk, medisch advies luidt als volgt:

Van een jonge onderzoeker die van Shenzhen naar Wuhan was overgeplaatst om samen te werken met de task force die de coronavirus-epidemie bestrijdt, we ontvangen en verzenden graag al deze duidelijke, eenvoudige en toegankelijke informatie, die precies beschrijft wat het is. het virus, hoe het van de ene persoon op de andere overgaat en hoe het in het dagelijks leven kan worden geneutraliseerd.

Corona-virusinfectie veroorzaakt geen verkoudheid met een druipende neus of catarre-hoest, maar een droge en droge hoest: dit is het gemakkelijkste om te weten.

Het virus is niet bestand tegen hitte en sterft als het wordt blootgesteld aan temperaturen van 26-27 graden: drink daarom overdag vaak warme dranken zoals thee, kruidenthee en bouillon, of gewoon heet water: hete vloeistoffen neutraliseren het virus en het is niet moeilijk om ze te drinken. Drink geen ijswater of eet geen ijsblokjes of sneeuw voor degenen in de bergen (kinderen)!

Voor degenen die het kunnen, stel jezelf bloot aan de zon!

 1. De viruskroon is vrij groot (diameter ongeveer 400-500 nanometer), daarom kan elk type masker het stoppen: in het normale leven zijn speciale maskers niet nodig. Aan de andere kant is de situatie anders voor artsen en gezondheidswerkers die worden blootgesteld aan zware virusbelasting en speciale apparatuur moeten gebruiken. Als een geïnfecteerde persoon voor je niest, zullen ze op drie meter afstand het virus op de grond laten vallen en voorkomen dat het op je terechtkomt.
 2. Wanneer het virus op metalen oppervlakken wordt gevonden, overleeft het ongeveer 12 uur. Dus als u metalen oppervlakken aanraakt, zoals handgrepen, deuren, apparaten, steunen op trams, enz., Was dan uw handen goed en desinfecteer ze zorgvuldig.
 3. Het virus kan ongeveer 6/12 uur in kleding en stoffen nestelen: normale wasmiddelen kunnen het doden. Voor kleding die niet elke dag kan worden gewassen, als je ze aan de zon kunt blootstellen, gaat het virus dood. Hoe het zich manifesteert:
 4. Het virus installeert zich eerst in de keel en veroorzaakt ontstekingen en een droge keel: dit symptoom kan 3/4 dagen aanhouden.
 5. het virus reist door de luchtvochtigheid in de luchtwegen, daalt af in de luchtpijp en installeert zich in de long, waardoor longontsteking ontstaat. Deze stap duurt ongeveer 5/6 dagen.
 6. Longontsteking treedt op bij hoge koorts en ademhalingsproblemen, het gaat niet gepaard met de klassieke verkoudheid. Maar misschien heb je het gevoel van verdrinking. Neem in dat geval onmiddellijk contact op met uw arts. Hoe kun je het vermijden:
 7. Virusoverdracht vindt meestal plaats door direct contact, het aanraken van weefsels of materialen waarop het virus aanwezig is: regelmatig handen wassen is essentieel. Het virus overleeft slechts ongeveer tien minuten aan je handen, maar in tien minuten kan er veel gebeuren: wrijf in je ogen of krab bijvoorbeeld aan je neus en laat het virus je keel binnendringen … Dus, voor je eigen bestwil en voor het welzijn van anderen, was je handen heel vaak en desinfecteer ze!
 8. U kunt gorgelen met een desinfecterende oplossing die de hoeveelheid virus die uw keel zou kunnen binnendringen, elimineert of minimaliseert: door dit te doen, verwijdert u het voordat het in de luchtpijp terechtkomt en vervolgens in de longen.
 9. desinfecteer het pc-toetsenbord en mobiele telefoons Het nieuwe coronavirus NCP * vertoont mogelijk gedurende vele dagen geen tekenen van infectie *, waarna het niet bekend kan zijn of een persoon besmet is. Maar tegen de tijd dat je koorts en / of hoest hebt en naar het ziekenhuis gaat, zijn je longen meestal al voor 50% fibrose en is het te laat! Taiwanese experts stellen voor om een ​​eenvoudige controle uit te voeren die we elke ochtend zelf kunnen doen: Haal diep adem en houd je adem langer dan 10 seconden in. Als u het met succes voltooit zonder hoesten, zonder ongemak, een gevoel van onderdrukking, enz., Dit toont aan dat er geen fibrose in de longen is, wat op in wezen geen infectie duidt. Doe in zulke kritieke tijden deze controle elke ochtend in een omgeving met schone lucht! Dit zijn serieuze en uitstekende adviezen van Japanse artsen die COVID-19-gevallen behandelen. Iedereen moet ervoor zorgen dat zijn mond en keel vochtig zijn, nooit DROOG. Drink minstens elke 15 minuten een paar slokjes water. WAAROM? Zelfs als het virus in uw mond komt … zal water of andere vloeistoffen het via de slokdarm en in de maag wegvegen. Eenmaal in de buik … Het maagzuur doodt al het virus. Als u niet regelmatig meer water drinkt, kan het virus in uw trompetten en longen terechtkomen. Het is erg gevaarlijk. Deel deze informatie met uw familie, vrienden en kennissen, voor * solidariteit en burgerzin * !!!!

Aanvullende informatie: Het virus nestelt zich op of in de slijmvliezen. Dus in voorvocht, sperma en vaginavocht kan het ook zitten. Er wordt dus gewerkt met latex handschoenen wat een geheel nieuwe ervaring gaat geven. Verder dient er om de 15 minuten gedronken te worden. Dit kan gewoon middels een glas naast het bed, door tussen door slokjes te nemen.
Achter de schermen, onderzoek (10 maart 2020)

Na van verschillende personen te horen dat liefde die betaald wordt geen oprechte liefde kan zijn, ben ik onderzoek gaan verrichten:

Ik heb een gedeelte van de gedragswetenschap uitgeschreven en dan ben ik nog niet aan het stuk oerinstinct toegekomen en van het systematisch systeem is online te weinig informatie te vinden, van generatie op generatie.

Start:

Om te beginnen is de hele samenleving voor een x aantal jaren ingericht geweest op 1 ideaal waarbij de man de kostwinnaar is.

Tweede Kamer-lid Corry Tendeloo vindt dat hier verandering in moet komen. Zij dient in 1956 de motie Tendeloo in waarmee ze pleit voor afschaffing van het ambtenaressen-reglement waarin staat dat vrouwen op de dag van hun huwelijk ontslagen dienen te worden. Een wetswijziging zorgt er uiteindelijk voor dat vrouwen vanaf 1957 als handelingsbekwaam worden gezien.

“Een getrouwde vrouw die buitenshuis werkt, is afschuwelijk. Een man moet genoeg kunnen verdienen”, verklaart een oude man aan een journalist van de VARA in 1962.

Jaren 60 steeds gebruikelijker dat de vrouwen blijven werken. Jaren 70 steeds meer getrouwde vrouwen breken door op de arbeidsmarkt. In 1986 kregen vrouwen pas gelijke rechten op sociale voorzieningen zoals AOW en werkloosheidsuitkering. In de jaren 90 gaat echter pas daadwerkelijk de streep door de klassieke norm van de getrouwde huisvrouw zonder baan. Tot op heden zijn wij nog maar voor 58% los gekomen van het stereotype vrouw. Dit is dus net iets meer dan als de helft van alle vrouwen binnen Nederland. 

De meeste mannen zijn tot op heden nog altijd de belangrijkste kostwinnaar. Tot op de dag van vandaag is het stereotype van de vrouw dus nog in ruime aanwezigheid. Bijna de helft van de mannelijke bevolking vindt dat vrouwen beter zijn in de (zorgzaamheid, zachte vrouwelijke energie uitschrijven) Nog steeds is er een aanwezigheid van minimaal 20 procent waarin mensen van mening zijn dat de vrouw helemaal niet zou moeten werken.

Het stereotype van de zorgende vrouw bestaat nog steeds en de Nederlandse wetten zijn hier ook nog steeds op ingesteld. Hierdoor is de helft van de vrouwen niet financieel zelfstandig.

De overheid is wel bezig met nieuwe wetten zoals het uitgebreide vaderschapsverlof, maar tot op heden heerst hier toch nog een taboe op.

Gedragspatronen komen namelijk steeds in een andere hoedanigheid terug maar met dezelfde kenmerken, met tussenpozen waarin zaken stabiliseren, stagneren of terugvallen. Het enige constante daarin is de mens, mensen veranderen namelijk, maar niet zo snel.

Als ik uit moet gaan van voorgaand verloop van mevrouw Tenedeloo sinds 1958 en wij nu ruim 50 jaar verder zijn schat ik in dat het ook nog minstens 50 jaar gaat duren voordat het vrouwelijke geslacht volledig financieel onafhankelijk is en er volledig gelijke rechten en inkomsten zijn.

Ook mijn Amerikaanse bron haakt hier als volgt op in: Sociaal politiek

Het meest voor de hand liggende sociaal-politieke argument wijst op de ongelijkheid die is ingebouwd in de patriarchale politieke systemen in onze samenleving. Vrouwen over de hele wereld hebben slechts 20% van machtige politieke posities, en hoewel ons land (usa) beweert post-feministisch te zijn, moeten we nog een vrouwelijke president zien. Het nationale aantal vrouwelijke bestuursleden is 12% en vrouwen worden gemiddeld 20 procent minder betaald dan de man (80 cent op 1 dollar). 

Deze kwestie kan op twee manieren worden geïnterpreteerd in relatie tot een dating-situatie:

 1. Een man zou kunnen zeggen: “Wel, zou je dan geen echte gelijkheid in je relaties willen?” waarop een vrouw zou kunnen antwoorden: “Als ik net zoveel krijg betaald als jij voor hetzelfde werk, en ik geen baanbrekende inspanningen hoef te leveren of een zware strijd moet voeren om naam te maken in de werkende wereld van een man, dan kunnen we praten over echte gelijkheid. “


  1. Ik ben geneigd in te stemmen met dit laatste standpunt. Als we onszelf in de samenleving weerspiegeld zien als minder verdienende, minder gerespecteerde en minder kansen ontvangen dan als mannen. Kunnen vrouwen ertoe gedwongen worden om onafhankelijk te zijn in onze professionele leven. 

Deze elementen van ongelijkheid kunnen zelfs de feministen onder ons het gevoel geven dat we het verdienen om goed behandeld te worden – zelfs speciaal behandeld te worden – door de mannen in onze persoonlijke leven. 

Het wordt een verfrissende verandering van beweging: Wanneer de vriendelijke behandeling van een man voortkomt uit een verlangen om te geven, kan de vrouw ontspannen, zichzelf zijn zonder hard te moeten aandrijven.

VEILIGHEID
Wereldwijd wordt 1 op de 3 vrouwen minimaal eens in het leven seksueel misbruikt. Het is daarom van belang dat de man veiligheid creëert voor de vrouw. 

De vrouw heeft hierin nodig: het gevoel dat er naar haar wordt geluisterd, dat zij wordt ondersteund, verzorgd en gekoesterd. Er met genegenheid en zachtmoedigheid wordt nagedacht en dat er aandachtvol wordt behandeld.

Hoe kan de man laten zien dat hij ons veilig, comfortabel en verzorgd willen laten voelen? Het antwoord kan alles zijn, van eenvoudige ridderlijkheid (bij ons wachten op een trein of taxi, bellen om te zorgen dat we veilig thuis zijn aangekomen, wandelen of ons naar huis rijden zodra dat gepast is) tot een grondige planning (suggererend dat de eerste date ergens handig is voor ons, vragen wat we het liefst doen, een restaurant kiezen in of bij onze buurt als die informatie is gedeeld), tot expressieve communicatie (ons passende vragen stellen over ons leven en openlijk relevante informatie over hun leven delen).

Het is logisch dat vrouwen verwachten dat doordachte, attente mannen deze stappen als vanzelfsprekend zullen nemen, waardoor we ons veel zekerder kunnen voelen van onze eigen persoonlijke veiligheid.

SECRET!!!!
Dan is er nog de verwachting van de man dat de vrouw er verleidelijk, welgevormd, jeugdig en vrouwelijk uit ziet. De vrouw probeert deze druk na te leven wat er voor kan zorgen dat zij buitensporig veel moeite gaat doen. Dit gaat gepaard met financiën, tijd en in sommige gevallen zelfs het verdragen van emotionele stress. Dit alles om haarzelf voor te bereiden op een man. 

Zij waxt haar wenkbrauwen, benen, oksels, bikinilijn etc., ondergaat eindeloze manicures & pedicures, koopt talloze make-up, parfum, haarstylingsproducten en dient geld uit te geven aan dure kleding, lingerie en vaak onprettig zittende schoenen, zonnebanksessies, kappersbehandelingen en een personal trainer om er picobello uit te zien.

Daar de vrouw dit allemaal over heeft voor het mannelijke geslacht is het fijn om na alle investeringen in tijd en kosten te voelen dat er voor ons gezorgd wordt. Om de een of andere reden lijken mannen met dit element geen rekening te houden.

Het spijt me heren maar het feit dat u gedoucht bent, uw baard geschoren hebt, een lekkere parfum op spuit, hangt gewoon niet samen met een financiële en emotioneel betrokken niveau.

Dus mannen nee, het is geen schande om financieel zorg te dragen over een vrouw. Ga je gang en vertel ons dat wij schattig zijn als wij boos zijn, laat ons weten dat wij geen gevoel voor richting hebben en dat wij belachelijk zijn om op hakken te lopen en daar dan over te klagen, maar houdt dan de deur open voor de dame, deel jou paraplu, draag onze tas, geef jou jas als zij het koud heeft, trakteer haar op een drankje en neem de dame mee uit eten. Bel haar op om haar een goede nacht te wensen. Zonder het 1 kun je het ander niet hebben. Ik denk dat dat alleen maar eerlijk is.

De vrouw is geen nemer maar geeft dus juist enorm veel van haar zelf. Kortom het vrouwelijke aspect is het zorgzame en het mannelijke de supporter in het aanreiken van de middelen.

De belangrijkste regel in deze voor onafhankelijke en zelfverzekerde vrouwen is als volgt: We hebben tijden lang gelukkig op ons zelf geleefd, en wij zijn liever alleen en dragen liever zorg over ons zelf dan als het gevoel te hebben dat er niet voor ons gezorgd wordt. 

De vrouw heeft in deze 2 keuzes. 1 op een tactische manier de man er toe aan te sporen om bovenstaande tot stand te laten komen of 2 we moeten een man vinden die het direct begrijpt en dit vanuit zich zelf al doet. De behoefte van de vrouw begrijpt. De man die de wens heeft om voor de vrouw te zorgen terwijl zij haarzelf volledig gerespecteerd mag voelen. Een man die sterk is, deelt en steunt, terwijl hij de kracht van de vrouw erkend en daar van geniet.


Haha idioot stuurt een dreig sms

Ja ik weet het niet op ingaan is het beste, maar geen enkel probleem als je de hele tekst deelt, je gaat alleen maar reclame voor me maken! Bij deze ben ik jou de stap voor: bij het kopiëren en plakken vallen de foto’s weg. Het gaat gepaard met een paar foto’s van de cadeaukaart wat in 5 partjes kwam van tientjes wat mij ook veel extra tijd heeft gekost en oa penis foto’s! Zeer ongepast om dat al direct te versturen. Verder wordt zijn thuis adres nog gegeven en een foto van zijn naam en bankrekening en dat hij zijn twitter aan mij had toegewijd. Ik heb in ieder geval niks te verbergen, dus ga je gang met alle energie er in te steken om het hele verhaal naar buiten te brengen.

[12:40 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: |4 hondenmassage |
[12:40 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Vlgns mij typefoutje🤣🙈
[9:26 AM, 1/23/2020] Anna: 🤣🤣🤣🤣
[9:26 AM, 1/23/2020] Anna: Waar is dat ergens? Bedankt voor de melding!
[9:27 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zal even kijken, d8 op de website
[9:28 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar ben gisteren ongeveer 1 uur bezig geweest met alles door te lezen, website, Twitter

Samengevat;
WoW
[9:29 AM, 1/23/2020] Anna: Wat fijn dat je er echt aandacht aan hebt gegeven!
[9:29 AM, 1/23/2020] Anna: Hoe ben jij op mijn Twitter / website terecht gekomen?
[9:29 AM, 1/23/2020] Anna: Fijn dat je het even na zoekt
[9:42 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Moet ik gelijk met mijn billetjes bloot, geen idee, denk dat een wederzijdse volger een like of opmerking gaf waardoor u zichtbaar werd
[9:46 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Onder kopje tarieven op website
[9:49 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Anyway
Voel me nu heel ambivalent
Ik zou niet snel betalen voor sex, maar ben enorm geprikkeld door wat ik heb gelezen
Ik zit meer in bdsm hoek, waar ik wel heel graag onderdanig ben, een gever ben, ik misschien dan weer wel enorm kick op findom en de pure onderdanigheid van een man….
Misschien dus toch maar gewoon lekker verliefd worden op een dame die superlekker kan masseren en ijzersterk de regie in handen neemt
[9:58 AM, 1/23/2020] Anna: Bedankt voor de genomen moeite. Het is bijgewerkt.
[10:00 AM, 1/23/2020] Anna: Haha verliefd worden is daar niet eens voor nodig. Een man is er gewoon oa. ook voor om goed voor een dame te zorgen en waarom niet via een andere methode zolang er geen relatie is.
[10:00 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: ✅😉
[10:00 AM, 1/23/2020] Anna: Ik vind de opbouw ook veel leuker, dan als puur het seks hebben. Als je mij volgt dan heb je waarschijnlijk gezien, dat ik de opbouw nu ook groter heb gemaakt. Er is dus eerst een social encounter nodig, alvorens me de privelege krijgt tot het maken van een massage afspraak 🙂
[10:01 AM, 1/23/2020] Anna: En er zijn ook mannen die mij nooit zien en de schenkingen per tikkie doen 🙂 suoer spannend ook! Geeft mij altijd zo’n fijn gevoel.
[10:03 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Daarom prikkelt t ook, ik ben een gevoelsmens, direct sex zie ik niet zitten, moet bij mij nu eenmaal gevoel bij zitten, ik moet iemand leuk vinden.
Met respect naar eigen relatie houd ik ervan beetje gevoelens te hebben, ben nu eenmaal polygamist
[10:03 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Tikkie is wat lastiger voor mannen met relatie, maar kadobonnen ook een optie, helemaal waar
[10:04 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Voelt aan alsof we eerste verkennende stapjes aan het zetten zijn……
[10:05 AM, 1/23/2020] Anna: Ja precies, jij begrijpt wat ik bedoel. Mijn insteek.
[10:05 AM, 1/23/2020] Anna: Cadeabonnen kunnen inderdaad ook.
[10:05 AM, 1/23/2020] Anna: Ik geef even een korte introductie.
[10:06 AM, 1/23/2020] Anna: De overige informatie heb jij al goed doorgenomen. Veel meer tijd dan dit heb ik ook niet om er aan privetijd in te steken.
[10:06 AM, 1/23/2020] Anna: Vandaar ook de social encounters, / betaalde chats voor meer diepgang.
[10:06 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ik ben volledig ingelezen inderdaad hihi
[10:08 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Hmmm
[10:08 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dominant? -> wat mij betreft, go for it and start it😉
[10:09 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Met een kadobon kan ik wellicht mijn goede intenties laten zien
[10:09 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: De Social encounter is een veilige kennismaking
[10:12 AM, 1/23/2020] Anna: Leuk! Dan mag je starten met een cadeaubon voor de beijenkorf.
[10:13 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Top! Bedrag
[10:13 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: ?
[10:14 AM, 1/23/2020] Anna: 100 euro.
[10:15 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zal me weer melden als ik eerste opdracht heb voldaan
[10:16 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Mijn naam is overigens …..(volledigheidshalve en wel zo chique)😉
[10:18 AM, 1/23/2020] Anna: Wel zo netjes dat je het even bekend maakt inderdaad. Goed dan hoor ik je snel weer! (Een dame laat je uiteraard niet te lang wachten).
[10:36 AM, 1/23/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Absoluut! Probeer deze week in iedere hebben, kwestie van kaft van t koren scheiden
[10:46 AM, 1/23/2020] Anna: Super, gaat jou lukken!
Voor nu een fijne dag verder.
[12:48 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Salaris binnen, dwz eerste donatie ivm kennismaking kan ik deze week in orde maken👍
[12:59 PM, 2/3/2020] Anna: Voor berichten (chitchat, zolang er geen daadwerkelijke concrete handelingen gebeurd zijn) dient er een contributie van 25 euro overgemaakt te worden.
https://tikkie.me/pay/5p4h3bb8llgit8i9oaq6
[1:00 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Was eenzijdige mededeling
U hoeft pas te reageren ná contributie!
I know the rules
Ging me meer om feit dat u kennis heeft waneer u iets mag verwachten
[1:01 PM, 2/3/2020] Anna: Dat is als nog het verstoren van mijn vrije tijd.
[1:01 PM, 2/3/2020] Anna: Ik verwacht dat het tikkie voor vanavond 22.00 overgemaakt is. Of een cadeaubon van de waarde van 25 euro.
[6:43 PM, 2/3/2020] Anna: Goed bezig! Wat is de link naar de website?
[6:43 PM, 2/3/2020] Anna: / waar kan het ingeleverd worden?
[6:43 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Euh moesten toch Bijenkorf binnen zijn
[6:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Website 🐝 korf dus
[6:44 PM, 2/3/2020] Anna: Oke omdat er fashion check op staat.
[6:44 PM, 2/3/2020] Anna: Top!
[6:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ja
[6:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 10.000 winkels
[6:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Kun je kiezen
[6:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Kunt U kieZen
[6:51 PM, 2/3/2020] Anna: Als ik op internet de waarde wil checken wordt er gevraagt naar een 6 cijferige security code: sc
[6:53 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Sorry ben First Timer
[6:53 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 288 kaart op einde is sc 009640
[6:53 PM, 2/3/2020] Anna: Oeh altijd leuk om first timers er door heen te helpen!
[6:55 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Kaart 530. 982442
[6:55 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 631 301987
[6:56 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 090 946280
[6:57 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 746 594282
[6:57 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 5×10€
[6:57 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dubbele van gevraagd
[6:57 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Mijn Twitter is doctrade75
[6:58 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Tis een beginnetje d8 ik
[7:01 PM, 2/3/2020] Anna: Goed bedacht! Zeker nu er even wat extra uitpluiswerk bij kwam kijken.
[7:04 PM, 2/3/2020] Anna: Het is voor mij nog te onduidelijk, graag als volgt uit typen:
6046425153072838288 kaartnummer
009640 code
[7:24 PM, 2/3/2020] Anna: Bedankt!
[8:09 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 5 Bonnen en geen 4
[8:09 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Geen dank
[8:10 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ben benieuwd of ik nu de doos van Pandora heb geopend
[9:28 PM, 2/3/2020] Anna: 🙈 Klopt inderdaad!
[9:28 PM, 2/3/2020] Anna: De doos tot contact is geopend 🙂
[9:33 PM, 2/3/2020] Anna: Waar ben je in geïnteresseerd? Online, irl? One goddess of ga je in contact met meerdere?
[9:34 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Irl life intiem soort van relatie
[9:34 PM, 2/3/2020] Anna: Ik heb de tekst tussen ons inmiddels ook terug gelezen 🙂
[9:34 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ben zoekende en kan t niet vinden
[9:35 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: I know
[9:35 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Nog 50€ 2GO maar moest ff snel
[9:35 PM, 2/3/2020] Anna: Oke klinkt goed., En dan toegewijd aan 1 goddess? Of meerdere, want anders heb ik graag dat je under controle and owned by in jou bio plaatst.
[9:35 PM, 2/3/2020] Anna: Wat bedoel je?
[9:36 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: U krijgt 100€ en geen 50 als kennismaking
[9:36 PM, 2/3/2020] Anna: Ooh ja, haha dat stukje was ik nog net niet. Ik had de antwoorden op mijn vragen gevonden en toen heb ik dat direct gtypt zonder nog even ietsjes verder te lezen.
[9:36 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Owned by = ❤❤❤
[9:36 PM, 2/3/2020] Anna: Goed dan mag je dat op de volgende methode doen: Als eerste zichtbaar in de bio
[9:37 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dus ja mijn commitment wil ik graag weggeven
[9:37 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar ik viel in eerste
Instantie voor massage gedeelte
[9:37 PM, 2/3/2020] Anna: Under control and owned by GoddessAnna
@Goddess27111683
[9:37 PM, 2/3/2020] Anna: Massage moet je eerst verdienen.
[9:37 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Waarbij findom zeer spannend vleugje is idd
[9:38 PM, 2/3/2020] Anna: Het is inderdaad een mooie combinatie doel.
[9:39 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: ✅
[9:39 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Hopelijk is fysieke klik er
[9:39 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Profiel is aangepast
[9:39 PM, 2/3/2020] Anna: Daar heb ik alle vertrouwen in.
[9:40 PM, 2/3/2020] Anna: Nu nog een foto als profielfoto of als banner.
[9:40 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Van ons 2?
[9:41 PM, 2/3/2020] Anna: Een foto van mij, om te laten zien dat het menens is en jij mij aanbidt.
[9:41 PM, 2/3/2020] Anna: Kies maar iets uit
[9:41 PM, 2/3/2020] Anna: Voorbeeld profiel
[9:41 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: This is me
[9:42 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zo?
[9:43 PM, 2/3/2020] Anna: Er is niets veranderd
[9:43 PM, 2/3/2020] Anna: Waarom werk jij met cadeaubonnen maar zet je wel een gezichtsfoto op twitter? Weet jou vrouw het wel dan , dat je dit doet? Anders zal ik de foto veranderen, voordat het feestje weer gedaan is.
[9:44 PM, 2/3/2020] Anna: Vrouw / vriendin
[9:44 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Vriendin
[9:46 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Aangepast 🤣🤣🤣
[9:46 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Als single ben ik nog toegewijder he
[9:47 PM, 2/3/2020] Anna: Het is nog niet veranderd.
[9:47 PM, 2/3/2020] Anna: Je moest eens weten.
[9:47 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Is t zo erg??
[9:48 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Anyway, crazy World dus kan ik me wel iets bij voorstellen
[9:48 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Anyway
[9:51 PM, 2/3/2020] Anna: Het is gelukt.
[9:51 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ivm gezamenlijke rekening idd ongenadig om zomaar af te boeken naar derden
[9:51 PM, 2/3/2020] Anna: De foto is goed aangepast.
[9:51 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar dit is mooie oplossing
[9:51 PM, 2/3/2020] Anna: Dan zou ik dat zsm wel anders gaan regelen. Hoe wil je dergelijke anders ongezien maken?
[9:51 PM, 2/3/2020] Anna: Dat ziet ze toch ook als je geld van de rekening haalt
[9:52 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dat doe ik voortdurend hihi
[9:52 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Contant opnemen
[9:52 PM, 2/3/2020] Anna: Oke, onhandig
[9:52 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 💋komt goed
[9:53 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Krijg alweeer zin in volgend prikkeltje
[9:53 PM, 2/3/2020] Anna: Daar vertouw ik op 💋 Ik hoor het als je de overige 50 klaar hebt. Fijne avond nog X
[9:53 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Okidoki
[9:54 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ben overige benieuwd naar voorwaarden om uw snoetje te zien
[9:54 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Mag een klant soort van verliefd worden…..mt gepaste afstand?
[9:58 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ander 50€ deze week, hoor t dan wel,
Moet bekennen ik heb er zin in om er een lekker voor te gaan
[10:23 PM, 2/3/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Fuckeduck now It’s real, (on Twitter) kriebeltje hihi
[10:23 AM, 2/4/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Wat is een Retweet game? Voorwaarde ?
[10:26 AM, 2/4/2020] Anna: De eerste voorwaarde voor jou zijn om nu naar de winkel / kiosk/ whatever te gaan en de overige 50 euor aan te vullen. Voor 100 euro koop ik niks. Bovendien is het geen dat ik heb gezien 1800! Dus het mag wel iets vlotter.
[10:26 AM, 2/4/2020] Anna: Voor 50 euro koop ik niks* Zelfs nu niet in de sale 🤣🤣
[5:20 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Er voila
[5:21 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Et voila overige 50€
[5:32 PM, 2/20/2020] Anna: Fijn! Bedankt 💋
[5:34 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Geen dank, de kop is eraf👍
[5:36 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ik denk ik krijg een facepic🤔
[5:39 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Benieuwd naar volgende stap/opdracht
[9:03 PM, 2/20/2020] Anna: Haha wist ik al lang
[9:03 PM, 2/20/2020] Anna: Ik had op jou beroep gezocht en het bijbehorende loon
[9:03 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Serieus?? Huh
[9:03 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Oei
[9:03 PM, 2/20/2020] Anna: maar nu weet ik ook waar jij werkt 😇
[9:03 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Fuckeduck
[9:03 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: In de val
[9:04 PM, 2/20/2020] Anna: Heerlijk
[9:04 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Morgen in de regio??
[9:05 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Of tijd
[9:05 PM, 2/20/2020] Anna: Ja voor lunch bij karpendonksehoeve
[9:05 PM, 2/20/2020] Anna: Of een cashmeet
[9:05 PM, 2/20/2020] Anna: Niets te intensiefs
[9:07 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: U bepaalt hè
[9:07 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Cashmeet = hoeveel ?
[9:08 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Had graag gekeurd geworden
[9:09 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Karpen ligt in Eindhoven?
[9:10 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: verstuurd thuis adres”
[9:10 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Nu weet U nog meer
[9:10 PM, 2/20/2020] Anna: Hmm we kunnen we een keuring doen tijdens het shoppen in de outlet te roermond. Geen idee hoeveel, ligt eraan hoelang wij elkaar zien en wat ik allemaal nodig heb. Imn ieder geval een bikini, bij de bijenkorf kan ik ook nog wel louboutings halen.
[9:11 PM, 2/20/2020] Anna: Dus je werkt in K. maar je woont in Belgie?
[9:11 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Yes
[9:11 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Geen oneindig budget hoor
[9:12 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Eerder into xxx massage en femdom dan findom
[9:12 PM, 2/20/2020] Anna: Massage gaat morgen niet gebeuren,
[9:12 PM, 2/20/2020] Anna: Herstel dagje voor het lichaam
[9:12 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar heb mijn zwakke plekjes
[9:13 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Heb om de week op vrijdag vrij
[9:14 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Geen probleem, hoor t wel
[9:14 PM, 2/20/2020] Anna: Wat is het maximale budget morgen
[9:14 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 100-150€
[9:15 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Jammer van herstel anders 200€
[9:20 PM, 2/20/2020] Anna: oke ik heb een bodysuit waarvan de mouw ingekort moet worden, voor minder dan 200 kom ik de deur niet uit, omdat het een cashmeet is normaal start het pas vanaf 250 als ik mezelf moet verplaatsen. tijdens het aantrekken van de bodysuit heb ik jou nodig om de ritst dicht te krijgen, dus daarvoor moet jij in het pashokje komen, waar ik jou kan keuren.
[9:20 PM, 2/20/2020] Anna: en jou volgende opdracht is geboren.
[9:21 PM, 2/20/2020] Anna: blackmail kan alleen op basis van contract
[9:21 PM, 2/20/2020] Anna: Anders ben ik strafrechtelijke vervolgbaar
[9:21 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Wat is nodig voor massage of fysiek contact, denk dat dat veel meer mijn ding is
[9:21 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dat zal er wel van komen vrees ik
[9:21 PM, 2/20/2020] Anna: Eerst een lunch afspraak om tot elkaar te komen. Waarbij jou een uitgeprinte bdsm lijst mee neemt, die je ter plekke in gaat vullen.
[9:22 PM, 2/20/2020] Anna: waarbij jij *
[9:22 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar wil eerst bepaalde toewijding verliefdheid in mijn lijf creeeren
[9:22 PM, 2/20/2020] Anna: Begrijpelijk vandaar dat wij met een lunch gaan beginnen.
[9:22 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Is goed
[9:23 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Fijn
[9:24 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Eerst beetje hoteldebotel verliefd worden, ben gewoon eerst benieuwd of fysieke aantrekkingskracht etc
[9:25 PM, 2/20/2020] Anna: Oke ik ben even over de locatie na aan het denken want in dergelijke restaurant kunnen de mensen om ons heen ons horen spreken, in eindhoven heb je ook een foodhall, waar het vaak druk en rumoerig is. Een lunch duurt normaal 2 uur in een sterrenrestaurant en dat is dan tegen 500 maar omdat ik morgen geen massage kan doen kan ik er 450 van maken, incall rate ipv outcall.
[9:26 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dan plan dat over twee weken dan past dat prima in mij budget en valt het thuis niet op
[9:27 PM, 2/20/2020] Anna: Alleen als je er zorg overdraagt dat je dan het dubbele hebt, dan plakken we er direct een sessie achteraan.
[9:28 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Hoe duur zijn sessies?
Ik ben ff domination palace gewend met sessies van 200€ voor uur
[9:28 PM, 2/20/2020] Anna: Dat is een groot bedrijf, geen eenmanszaak
[9:28 PM, 2/20/2020] Anna: 225 per uur vanaf 2 uur
[9:28 PM, 2/20/2020] Anna: anders 275 bij 1 uur de eerste keer
[9:29 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zullen we gewoon over twee weekjes uurtje massage inplannen?
[9:29 PM, 2/20/2020] Anna: nee
[9:29 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ow
[9:30 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 2 uurtjes massage
[9:30 PM, 2/20/2020] Anna: NEE
[9:30 PM, 2/20/2020] Anna: Dat is niet de volgorde die ik wil
[9:30 PM, 2/20/2020] Anna: Zie voorgaande berichtgeving. Ik hoor het wel als jij jou opdracht kan voldoen,
[9:30 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Heb mijn 100€ encouter toch gedaan
[9:30 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Fuckeduck
[9:31 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dus
[9:31 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 450
[9:32 PM, 2/20/2020] Anna: Ja en ik bepaal tot op welke hoogte ik het nog leuk vind en wanneer ik er niet verder in mee ga. Einde berichtgeving tot jij vraagt wanneer wij de lunch en massage combi kunnen inplannen.
[9:32 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ok dus je wenst en lunch en massage date?
[9:37 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Morgen cashmeet 100€ voor een eerste oogcontact/kus
[9:45 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: ?😇😜
[10:47 PM, 2/20/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Stel; ik capituleer; ik kom morgen naar u toe; wordt vastgebonden; anaal gevuld; en spelen het spelletje eitje tik; totdat formulieren etc alles is getekend en in orde is.
Wat kost dat?
[9:40 AM, 2/21/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: De eigenaar van hookers.nl is midhold bv
[9:42 AM, 2/21/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Telefoonnummer staat onderaan op foto
[9:32 PM, 2/23/2020] Anna: Bedankt
[2:53 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zucht……zeg t maar…..
Streep eronder of?
Verwacht je dat ik?

Denk dat je gewoon even duidelijk richting aan moet geven
[2:56 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Leuk & spannend idee. 1 man volledig toegewijd aan 1 vrouw

Dit prikkelt ook aardig de gedachte

Weet niet wat je precies daarmee bedoeld?
[2:57 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Klein flatje, zakgeld en alles inleveren?
[4:45 PM, 2/24/2020] Anna: Het hoeft niet groot te zijn maar wel fijn en rustig. Verder komt het helemaal super. Maar jij bent zo traag met geld uitgeven dat jij niet bewijst dat je het ook echt kunt
[4:47 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Neem me maar bij de handHoe kan ik me verder bewijzen
Kan niet ontkennen dat ik even kat of poes uit de boom kijk
[4:49 PM, 2/24/2020] Anna: Nee je hebt eerst nog jou opdracht te vol brengen. Nogmaals ik spreek je wel zodra je bereid bent om jezelf daadwerkelijk aan mij toe te wijden.
[4:49 PM, 2/24/2020] Anna: .
[4:51 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ik had al getypt, ik capituleer, carte blanche even
[4:51 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Alleen de 450 lunch plus 450 massage kwam ff heel heftig binnen
[4:52 PM, 2/24/2020] Anna: Prima tot binnenkort
[4:52 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Zoals gezegd zie ik het liever dat ik word uitgenodigd voor bijv een massage alwaar ik word vastgebonden en dan gedwongen te ✍
[4:53 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 900 als kennismaking erg heftig, zie liever dat ik bepaald bedrag per maand moet spenderen
[4:58 PM, 2/24/2020] Anna: Alleen mannen die eerst werkelijk hun best voor mij doen, krijgen de kans om met mij af te spreken. Fijne dag verder
[5:00 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Eerst was voorwaarde aanbetaling, op website staat eea toch anders tav tarieven voor massage etc
Dit is niet cf hetgeen aangegeven
Dit is meer cf jouw interpretatie wat ik financieel aankan
Ik vind het niet fair en dan haak ik af als het zo moet.

Heb 100€ voorschot gedaan en heb je vrijdag nog 100€ cashmeet willen geven, als dan deur niet wordt opengezet….tsja….
[5:02 PM, 2/24/2020] Anna: 100 euro is voor 20 berichten, jij hebt er al veel meer ontvangen.

Op de website staan de tarieven vanaf drie uur geloof ik want dat is de kortste meest geboekt en daar staat 675 dus 1 derde zo veel als twee uur.

Nogmaals fijne dag verder.
[5:04 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Twee uur dus mogelijk
[5:05 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maar heb je al eens eerder gecorrigeerd wat betreft website

Op website staat gewoon twee uur als optie
En mij verplicht je tot 4 uur

not fair!

[5:06 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Sluit me aan bij meningen hookers, had graag een positieve mening en ervaring daar geschreven
[5:08 PM, 2/24/2020] Anna: Je hebt zelf gevraagd wat jou volgende opdracht is en daar geen beperkingen aan gezet
EINDE DISSCUSSIE
[5:08 PM, 2/24/2020] Anna: Ik heb nog maar 2 procent interesse in jou met dit gedrag
[5:19 PM, 2/24/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Dat is dan mijn fout geweest mijn kader los te laten, een excuus mijnerzijds dan
Maar had aangegeven dat ik meer into massage was dan findom, maar was wel bereid om me daarvoor open te stellen, en zelfs contract te tekenen.

Mijn voorstel na encouter een massage en daar kijken of er
Een klik was geweest was prima.
2×450€ blanco mijns inziens te inhalig.
Ik verwachte gewoon de massage uitnodiging.

Dus let it be
0%

Ps en mocht je toch beetje vinden dat ik ook een beetje gelijk heb…..wil ik best een glimlachje op je gezicht toveren met een volgende bon, maar dan wil ik ook dat we beide oog hebben voor elkaar
[7:11 PM, 2/26/2020] Anna: Dus dat
[7:11 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ja lekkere
Klap t net Open
[7:12 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Maak ik melding was t laatste
[7:21 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 💋

Maar samengevat;
Het ligt volledig aan mij want ik heb het zo aangegeven. Gewoon beide andere visie dan.

Daarnaast typ je dat als ik het niet volgens jouw voorstel afwikkel, je melding maakt naar de andere dominante dames.

Waarschijnlijk schrik van deze chantage en verwijder je daarna de berichten.

Heel apart.
Ik ben vaste klant in Valkenswaard, bezoek geen andere dames tot dusver, dus BE MY GUEST

Los van bovenstaande;

Ik trek een streep onder de, valse start, dwz ik vergeet ff bovenstaande.
Denk dat in ons beide iets teveel alfa aanwezig is, no hard feelings, zie daar de fun van in, en kan niet anders dat het dan ook heel spannend kan gaan worden met twee raspaardjes.

Op je website staat nieuwe klant 275€ als intro.
Wat mij betreft een massagedate…
[7:43 PM, 2/26/2020] Anna: Jou probleem is dat je jezelf onderdanig wegzet maar geen enkel punt in jou is onderdanig / geen enkele uiting. Dit zal iedere meesteres tegen de borst stuiten en een ontmoeting tegen gaan.
[7:44 PM, 2/26/2020] Anna: Jij hebt bijna niks te besteden je gaat al naar een adres en hebt een vriendin. Ik heb klanten van 2k wekelijks
[7:44 PM, 2/26/2020] Anna: En dan kom jij aanzetten met 100 in een maand 🤣🤣🤣
[8:01 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Touche🤣maar weet zeker dat jij dat kunt afdwingen
Kwestie van fixeren en ai….

Ik heb inderdaad wel al wat adresjes, maar wil graag rust en dedicated, dan veel verder en intiemer

Ik doe niet mee aan een ratrace, 2k per week idd niet, inderdaad 250/350 per maand/ontmoeting maar ontmoeten geen must

Juup ik ben wie ik ben
En zolang ik een vriendin heb….
Maar een goede Mrs veroorzaakt wellicht ook daar verandering in, dan loopt het besteedbaar bedrag vanzelf op
[8:07 PM, 2/26/2020] Anna: Geen zin om dingen af te dwingen, het is niet voor niks goddess dat staat tot dat een man van nature uit zichzelf dienstbaar en vrijgevig is naar de vrouw
[8:07 PM, 2/26/2020] Anna: Met dat bedrag Red je het niet. Minimale afname na de eerste X is 450
[8:08 PM, 2/26/2020] Anna: Wat denk je dat een flatje in deze tijd kost?
[8:08 PM, 2/26/2020] Anna: Dan loop je ook al snel tegen de 1k aan
[8:08 PM, 2/26/2020] Anna: Jij bent er gewoon op gericht om veel te veel aandacht te vragen en tijd op te slurpen voor een klein pis bedrag. Dat doet geen 1 meesteres. Ja misschien een jong meisje in Amerika via hoe heet het
[8:09 PM, 2/26/2020] Anna: Onlyfans
[8:09 PM, 2/26/2020] Anna: Succes ermee
[8:15 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Val op Anna em en niet zozeer findom, maar ben bereid tot
Anyway
Ik wil knop omzetten maar jij niet
Dus jij dan ook maar succes, knuffel en veel warmte 💋
En ik blijf zeker fan, je twitterbijdragen zijn absoluut soms amusant
[8:18 PM, 2/26/2020] Anna: Jou eigen woorden findom en volle ontvanger
[8:18 PM, 2/26/2020] Anna: Onderdanigheid
[8:19 PM, 2/26/2020] Anna: .
[8:19 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Je hebt gelijk klaar
Tis my goal, slow start
[8:20 PM, 2/26/2020] Anna: A zeggen is dus ook b volbrengen
[8:20 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: 900 start jaagt me over de kling
[8:21 PM, 2/26/2020] Anna: Social encounter veilige kennismaking! Dus dat is geen 900 wat ben jij een naar persoon zeg
[8:21 PM, 2/26/2020] Anna: Alleen maar om aandacht vragen en veel tijd opslurpen
[8:22 PM, 2/26/2020] A Block75 4k Per Maand Findom: Ik type nix meer tenzij constructief ✅ want heb geen zin in deze typering
[8:31 PM, 2/26/2020] Anna: Tijd voor blokkade! Ik heb alle berichten geteld en de onkosten lopen al op tot 550 euro! Unblock fee 75 Euro inclusief vijf berichten om tot een afspraak te komen


Waarom? Meesteres icm masseuse

Tijdens mijn magnesium massage heb ik ontdekt dat een Meesteres en een masseuse hand in hand gaan. Door de zachtheid van de massage, de ontspanning waar de masseuse mij in terecht bracht gaf ik mezelf meer over. Meer over aan het moment waarbij ik mezelf moest overgeven aan de pijnbank.

Geheimpje.. De diepe ontspanning zorgde er zelfs voor dat ik meer pijn kon verdragen! Dus wil jij een stapje verder in de bdsm.. het touw net wat strakker.. een kaars met een hoger temperatuur of noem het maar op!

Combineer dan eens een massage met een meesteres of kies voor een vleugje dominantie al dan niet icm met de tantra / een ontspanningsmassage. X Anna

Masseuse verteld ervaring magnesium treamtent

Magnesium treatment massage Bij binnenkomst werd mij direct medegedeeld dat de magnesium kan gaan jeuken. Direct dacht ik “oké dan is het voor mijn sessies geen toegevoegde waarde” Echter viel het tijdens de massage wel mee. De jeuk is vele malen minder erg dan wanneer je zelf de magnesium olie op de huid aanbrengt.

Echter kwam ik tijdens deze massage ook achter 1 van mijn sterke punten “het verzorgen van een ware ontspanning, dus geen pijnbank”. Oke, een olie die kan gaan jeuken hoort hier dus echt niet bij! Echter wat wel een mooie toevoeging is voor de locaties met de aanwezigheid van een bad zijn de magnesium vlokken. We beginnen samen eerst met het wassen onder de douche om vervolgens heerlijk weg te zakken in een heilzaam, warm bad.


Wat is jou wens?…

Al jaren samen met jou partner? Leven jullie nu langs elkaar heen? Ben jij weer eens toe aan echt tijd voor elkaar.. samen met een dame ware & diepgaande intimiteit beleven… Heerlijk knus Netflix in bed of een dagje Wellness.. wat is jou keuze? Ik kijk er naar uit om jou wens in ontvangst te mogen nemen.

X Anna

Dankwoord

Mijn bedrijfsdank gaat dit jaar o.a uit naar een lieve schat van een vaste klant die ik bijna iedere week mag ontmoeten voor een fijne langdurige sessie. Tijdens mijn groei en afspraak met hem zijn wij “go with the flow” gegaan. Je vroeg naar steeds langere dates.. Ineens was daar een afspraak van 4 uur.. Hoe ga ik dat in godsnaam volmaken was mijn gedachten. Zo relax als jij bent… Zijn wij terecht gekomen in “go with the flow sessies” We spreken met elkaar een basis af: Op welke ontvangstlocatie wij uit eindelijk uit willen komen – gaan we uit eten of shoppen? Massage of intiem, vooraf vastleggen? No way.. gewoon puur in het moment. Hoeveel tijd heb je en wat is het maximale te besteden bedrag. Binnen deze lijnen stel ik iedere keer weer een leuk pakket op. De afspraken worden nog steeds langduriger en zo hebben wij elkaar zelfs al een keer zeven uur mogen zien. Mijn advies “go with the flow”

Wens gangbang

Jullie worden ontvangen met een glaasje champagne / cognac met een hapje. De locatie is sfeervol met een spiegelkamer en de aanwezigheid van een jacuzzi. Ongeveer 2 jaar geleden volledig gemoderniseerd.

Er zijn 2 douches aanwezig. De groep wordt verdeeld in de personen die met een drankje beginnen en met de personen die direct even onder de douche springen om vervolgens hun pad naar de ontmoetingsruimte te vervolgen.

Voor de groepsdynamiek starten wij gezamenlijk. De aanvangstijd is voor iedereen het zelfde.

Anna houdt er van om de leiding te nemen en zal zo keer op keer op grond van haar fantasieën leuke nieuwe verbindende opdrachten creëren. Om als groep samen 1 te worden op een tantra niveau. Er wordt namelijk niet van de mannen verwacht dat zij iets met elkaar doen. Sta je hier wel voor open dan kan je een zwart element zoals een vlinderdasje meenemen die je tijdens de sessie omhoudt. Dan is het voor iedereen meteen duidelijk en kan er geen verwarring ontstaan.

Veiligheid en een goede sfeer staan bij Anna voorop. Anna bepaald van moment tot moment wat er gebeurd.

Na de verbindende opdracht vloeien wij over tot aanraking. Eerst subtiel om volledig in de stemming te komen.. Stapsgewijs voeren wij het samen zijn steeds verder op tot een ultiem spektakel.

Dit is een zeer exclusieve gangbang op een mooie verzorgde locatie. Anna start eerst zelf met de gangbang, naar mate dat er meer animo komt zal zij ook andere dames erbij gaan regelen uit de high class escort branche. Tov andere clubs mogen er maximaal 5 mannen tegelijk met 1 dame bezig zijn, daar op andere locaties het aantal wel tot 10 mannen kan oplopen.

Je kunt Anna tijdens de gangbang 3 uur lang ervaren voor 750. Dit is een all inn prijs. Inclusief de kostbare huur voor het pand, de drankjes , hapjes etc.

De gangbang vindt plaats op 14-1-2020.

Fragmenten uit mijn werk

Anna’s bucketlist

Vandaag heb ik weer een paar leuke nieuwe dingen voor mijn bucketlist en gfe dates bedacht. Welk idee gaan wij samen tot uitvoering brengen?

– Exclusief eens per jaar, streetgasm supercars tour:
https://www.youtube.com/watch?v=GttsZTOnkYE
– Samen een fijne tijd in het opzienbarende twentyseven hotel te Amsterdam
– Het noorderlicht bekijken bij een overnachting in een iglo / huisje van glas

12-12-2019

Veel woorden heb ik op dit moment niet. Ik ben nog bezig om onze date te laten bezinken. Maar jongens! wat geeft dat werkelijk een diepere connectie door eerst samen uitgebreid te gaan lunchen in een aangenaam (Michelin) restaurant met een waanzinnig uitzicht op het park.

Onder begeleiding van de verschillende gangen raakte wij steeds dieper in gesprek over uiteenlopende onderwerpen. De gelegenheid deed zich voor om ons beide onder het genot van magische verhalen stapje voor stapje beter te leren kennen.

Eenmaal op mijn massagekamer viel de spanning echt van mij af. Ik was weer volledig in mijn element.

Ik zette het bad aan en liet jou jezelf alvast wassen en ontspannen in het bubbelbad op mij wachten. Ik trof de voorbereidingen om de kamer paraat te maken voor de massage. Zette een rustgevende muziek aan, maakte olie warm en schonk een glaasje drinken aan. Nog even tanden poetsen, want als een gentleman die jij bent 😉 had jij jou tanden al gepoetst. Daarna kroop ik snel bij jou in bad. We raakte nog eventjes in gesprek, met onze handen op elkaars benen om al snel over te gaan op de massage.

Een enige knuffel in de yabyum houding ging van start. ‘Oh god’! wat was het fijn om jou eindelijk te mogen ervaren. Te mogen aanraken en te mogen voelen!.. Het verlangen naar meer was intens groot, maar helaas doe ik dit nooit op een 1e ontmoeting.

Bedankt topper! Ik kan nu al niet wachten op onze nieuwe ontmoeting van volgende week!

Kusje Anna

11-12-2019

Vanwege privéomstandigheden is het bloggen even on hold gekomen. Tot mijn vreugde mag ik weer een nieuwe klant verwelkomen. Deze week gaan wij gezellig op date voor 4 uur waarbij wij beginnen in een goed Michelin restaurant. Na het diner gaan wij samen naar mijn werkruimte en laten wij de date ontvouwen in een massage. Mijn geheim is dat ik het stiekem heel spannend vind omdat het mijn 1e keer wordt in een dergelijk restaurant. Jij hebt mij een tipje van de sluier gegeven door mede te delen dat het voor jou de 1e keer wordt dat jij op een dergelijke date gaat.

Jij hebt er zo veel zin in! En wij kijken er beide enorm naar uit.. Dat er zelfs al een 2e date is gepland voordat de 1e heeft plaatsgevonden. Volgende week mogen wij elkaar weer ontmoeten. Wij gaan er samen een fijne en ontspannende dag van maken bij een luxe sauna resort…

2-11-2019

Je kon het niet laten en boekte mij na enkele uren thuis te zijn, alweer direct voor de volgende dag. Het liefst zag je mij in de avond weer voor een spannende ontmoeting in een skybar. Echter koos ik er op dat moment voor om te passen waarop wij ons de volgende ochtend weer zagen. Het liefst kwam je voor 3 uur, maar ook hier paste ik voor 2 uur, omdat ik toch ook echt mijn slaap nodig heb 😉

Je hebt jezelf inmiddels bedacht dat wij ook eens een volledige 24 uur gaan doen. Ik kijk er al enorm naar uit! X

Verslag volgt later…

1-11-2019 tijdsduur 5 uur

Ontmoetingsplaats, een erotische groothandel, eerst samen shoppen.. daarna door naar mijn ontvangstruimte.. Verhaal volgt later.

31-10-2019 tijdsduur 4 uur

Na de gebruikelijke binnenkomst: groeten met 3 kusjes en een innige knuffel, de jas ophangen, het uitreiken van de envelop en het inschenken van een drankje… Gingen wij over tot het bestellen van de roomservice.

Voor jou een heerlijke tosti en voor mij een goed gevulde salade, raakte we in een verbindende conversatie.

Toen wij het eten op hadden, was het bad inmiddels al heerlijk vol gelopen. Ik liet jou eerst plaats nemen zodat ik de kamer verder kon voorbereiden. Vervolgens nam ik gezellig plaats bij jou in het bad. Door het warme water en elkaars zachte aanrakingen raakte wij beide in een heerlijke ontspannen staat.

Nu was de tijd aangebroken om een handdoek naar jou uit te reiken en mezelf ook af te drogen.

We verplaatsen ons naar het bed. Met een fijne achtergrond muziek en de warme massageolie kon onze sessie zichzelf verder ontplooien.

Vervolgens vloeide het in een flow over in een geweldig intiem samen zijn. Onze spanning was al opgebouwd van de 2 dagen geleden, toen ik jou ook heb mogen ontmoeten…

Nieuwsgierig geworden naar een meer inhoudelijk verhaal?.. Schroom dan niet om te boeken. Elke ervaring is een nieuwe.

X Anna

Badsessie

Tijdens een badsessie geniet jij ervan hoe Anna zichzelf verzorgd. Zonder veel interactie, kijk jij zittend in bad.. heerlijk toe hoe Anna zichzelf scheert. Eens de benen, steeds een stukje verder naar boven.. Onder de oksels en om uit eindelijk uit te komen bij de vagina.. Hoe spannend is dat! Uren lang kan jij genieten van het kijken naar een live spektakel. Vervolgens stap jij uit bad.. Schenkt wat te drinken in voor Anna en bediend haar op jouw knieën. Terwijl jij haar een voetmassage geeft, droomt zij heerlijk weg met haar ogen dicht..

Als Anna eenmaal volledig tot rust is gekomen, geef je haar een handdoek aan dmv deze op haar rug te leggen en haar zachtjes af te drogen. Vervolgens laat je het afdrogen aan haar toe en neem je plaats in de kamer op een comfortabele stoel. Anna zit nu op de rand van het bed. Ze pakt haar bodylotion en begint het uit te smeren op haar lichaam. Oooehh! Nu wordt het wel intens sexy en spannend!…

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief