Ontdek Anna


Van kikker amateur naar body2body professional beginner 15-6-2022

Even tijd en aandacht voor elkaar met deze body2body verassingsmassage voor jouw partner! Een ultiem genot waarbij jij als man (of vrouw) mag ervaren hoe de billen en borsten van jouw partner sensueel over jou heen glijden.

Laten wij beginnen bij de voorbereiding
Contra indicaties en overdraagbare aandoeningen: Check hier altijd eerst op! Contra indicaties zoals: wratjes (op de geslachtsdelen kunnen op een soa wijzen) als ze open springen zijn ze sowieso overdraagbaar waar dan ook op het lichaam, koorts, besmettelijke huidaandoeningen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels, trombose, open wonden, psoriasis en schimmelvelden etc. Er zijn contra indicaties waarbij je echt niet mag masseren en er zijn contra indicaties waarbij je plaatselijk niet mag masseren. Check dit altijd even met de huisarts.

Wat heb jij nu eigenlijk allemaal nodig voor het geven van een goede body2body massage? Begin als gever altijd met het zorg dragen over jezelf. Douche, scrub en scheer! jezelf vooraf om zo jouw huid zijdezacht te maken. 

Wist je dat op een bed, de polsen te ver in het matras zakken? Nee? Zie voorbeeld foto:

Het is hierom aan te raden om een matrastopper op de grond te leggen. Hierbij raad ik talgje van de Ikea aan. Deze is niet flinter dun, waardoor jouw partner het gevoel heeft op een harde grond te liggen, maar ook niet te dik waardoor jij te veel met de polsen gaat inzakken. Let er goed op dat je minimaal voor de maat van 140 breed kiest. Zo passen jullie beide samen op de mat en blijft de vloer olie vrij. Om de topper netjes te houden kun je er ook nog een waterdichte matrasbeschermer bij kopen. Hier leg ik dan nog altijd eerst een hoeslaken overheen en daarna komt pas mijn handdoek. Bij Neweco koop je deze in de afmeting van 160×220. Koop er nog een handdoekje of een dienblad bij. Dan heb je iets om het bakje warm water met massagemiddel en tissues op te plaatsen. Heb je nog ruimte over? Of plaats het volgende op de grond: een extra bakje met bijna kokend water waar 2 handdoekjes inpassen. Zo kan je na de massage direct de handen en voeten vrij maken van massagemiddel om de vloeren en deurklinken terug richting het bad of de douche goed schoon te houden.

Zet een fijn muziekje op. Zelf zoek ik via YouTube / spotify naar tantra massage music, buddha bar, tantric vibes, oriental, hammam massage etc.

Denk ook aan de verwarming. Zorg ervoor dat de ruimte waarin je gaat masseren 24 graden wordt. Lekker warm, want je wilt namelijk niet dat jouw partner ligt te bibberen van de kou! Een warm bad tijdens het wachten op de verwarming is ook een goed begin. Zo warmt het lichaam al op door het heerlijke warme water. “Wist je dat?” Het 20 minuten duurt voordat jij in jouw ontspanning komt? en dit ook al gebeurd tijdens het nemen van een bad? Ps. Ga dan geen diep gesprek aan, maar start de rustgevende muziek al en brand een kaarsje en dim de lichten! Ja, ook de lichten in de massageruimte シ

Laten wij van start gaan
Laat jouw partner plaatsnemen op de mat met het gezicht van de muur af, zo blijft deze massagemiddel vrij, want reken maar dat de armen van jouw partner in de positie boven het hoofd gaan. Dit is namelijk lichaamstaal dat de overgave aanduid. Als je dan toch zo eigenwijs bent op het bed 😉 laat de partner dan andersom plaatsnemen met het hoofd aan het voeteneinde zodat de muur / headboard schoon blijft.

De muziek staat aan, de ruimte is lekker warm, jouw partner ligt op zijn plek, beginnen maar! Je neemt nu het flesje warme olie uit het bakje water. Droog deze eerst even af met een tissue. Zorg ervoor dat het een flacon is met een schenkdop (deze kun je makkelijk ergens kopen en vullen met het massagemiddel). Zo giet je niet te veel in 1x en ben je niet te veel tijd kwijt aan het pompen waardoor het een vloeiende massage wordt.

Schenk eerst het verwarmde massagemiddel net voor de handen. Volg in een strijkende beweging (stevige streling) met jouw hand de ‘olie’ en in het andere hand houdt je het flesje vast om te schenken. Ga het hele lichaam af. Begin bij de onderrug en ga over de lange rugspier (nooit over het wervelkolom, ook niet in de nek!) naar boven, vanaf boven maak je de strijking via de schouders af en de weg terug naar beneden gaat langs de zijkant van het lichaam. Herhaal dit nu aan de andere zijkant van de rug. Na de strijking van de zij ben je weer terug bij de billen uitgekomen, neem de bil mee in een cirkeltje en ga vanaf hier door naar beneden over de benen. Eerst via de buitenste zijkant van het been, terug naar boven via de binnen zijkant van het been. Herhaal ook dit weer aan de andere kant. Het hele lichaam zit nu goed in de olie, deze mag weer terug in het bakje warm water.

Belangrijke aanvullende informatie
Buikpositie: Houdt tijdens de massage ook rekening met de knieholte! Je kunt niet zomaar van het onderbeen doorvloeien naar het boven been, tenzij je echt weet wat je op de knieholte doet, want deze mag namelijk niet onder druk komen te staan! Ga daarom ook nooit op de benen van jouw partner zitten.

Start bij de benen
Oke het is het beste om hiervoor een cursus te volgen, omdat belangrijke punten waar je op moet letten niet uit te leggen zijn via woord. Goed, ik ga het toch voor jullie proberen. In tegenstelling tot hoe de body2body massage blog door een content creator is geschreven, ga je zeker niet in een kikker houding zitten! dit is namelijk verrre van logisch. Jouw armen komen hierbij te laag uit waardoor jouw billen veel te ver de lucht in schieten of jouw billen raken de partner wel maar jouw armen schieten de lucht in en weg is jouw steun! In plaats van de handen voor het lichaam te plaatsen plaats je de handen achter jouw lichaam, zijwaarts (zie foto aan het begin van deze blog). Je glijdt tijdens deze massage beweging ook weer eerst langs de buitenzijkant en vervoglens langs de binnen zijkant. Eerst van de kuit, als je dit een paar keer gedaan hebt verschuif je vloeiend naar boven en herhaalt dit op het boven been. Daarna is het andere been aan de beurt.

Draai maar om, maar hoh! niet helemaal!
Ik bedoel met jouw lichaam, dus vanuit met jouw rug naar de partner toe, nu gedraaid met de poes richting het gezicht van de partner die nog op de buik ligt. Het is nogmaals billen tijd! herhaal het voorgaande maar nu over de lange rugspier en de zijkanten.

Draai maar om, plank position
Althans met jouw armen. Jouw been aan de kant van jouw partner gaat tussen de benen van de partner in. Jouw andere been gepositioneerd aan de buitenkant van het lichaam van de partner op heuphoogte. Nu kun je heerlijk speels met de borsten over het lichaam van jouw partner heen glijden.

Tijd voor de voorkant van het lichaam
Het is nu tijd voor de voorkant van het lichaam. Sla nu de onderbenen over, want anders zit je op het scheenbeen en dit is bot en mag niet op deze methode gemasseerd worden.

2 laatste extra tips!
Steun nooit op de vingertoppen! altijd op een vlakke hand of maak een vuist.
Voor koppels raad ik de grote fles ladiesglide aan. “Wist je dat?” de body2body olie is gemaakt op basis van paraffinum liquid? Dit wil je niet intiem gebruiken. Het verstoord de binnenkant van de vagina.

De ladiesglide is een verbeterde en vernieuwde versie van de eros op siliconen basis. Nu wel voor intiem gebruik, daar deze maar liefst 4 keer gefilterd is. Dit zorgt ook voor een betere glijding & is zelfs compatibel bij het gebruik van toys.

Heb jij toch liever een volledige a tot z uitleg en beeldmateriaal in de vorm van een online cursus? Deze start maar 2x per jaar en de eerst volgende is op nog niet bepaald, stuur een whatsapp bericht bij interesse. Kan jij op deze datum niet? Niet getreurd! omdat deze cursus online is, kan jij het op jouw eigen tempo volgen. Aanmelden kan via de whatsapp

Anyway veel plezier samen! 😘
Anna EM

Ps. Langs komen voor de massage als koppel mag natuurlijk ook!

Je bent nooit te professioneel om te leren 12-6-2022
Ladiesnight consulente Anna

Tijdens de erotica beurs te Antwerpen, in de afgelopen maand mei, werd ik aangesproken door een leuke enthousiast volle dame van Ladiesnight. Ze zocht naar dames die een vriendinnen avond willen organiseren. Vanuit mijn ooghoek zag ik een banner staan dat ze ook nieuwe consulentes zochten. Zo gaf ik aan daar wel oren naar te hebben, maar het echter wel fijn zou vinden als ik tijdens de party mag aangeven waar mijn affiniteit tot ladiesnight vandaan komt.

Een mooie wisselwerking, de dames krijgen zo iemand met ervaring over de vloer. Al krijgen wij wel een hele goede opleiding van de seksuologe Kaat Bollen, die onder andere te zien is geweest in het programma Spuiten&Slikken. Hierin worden wij nog eens opgeleid tot heuse Sexperts!

Op de beursvloer vroeg ik naar de eigenaar en of ze ermee akkoord zijn. De managers hebben het opgepakt en zo stond ik een week of 2 later op hun jaarlijkse meeting! Wat tof dat dit al mocht! Ik had mezelf nog maar net aangemeld. Persoonlijk vond ik het een goede mogelijkheid om alvast kennis te maken met andere dames die het werk deden. Het is 1 grootte familie!

Een van de dames stuurde mij een dag voor de opleiding een berichtje tot het succes wensen tijdens de opleidingsdag. Attent! meteen een warm welkom en mijn beroep wordt geaccepteerd, wat ook wel eens fijn is :):)

Gisteren was het zo ver! de opleidingsdag.. Het was een lange zit van 09:30 tot een uur of 17:00 met een verzorgde lunch die wij heerlijk samen buiten in het zonnetje nuttigde.

Ons rugzakje wordt goed gevuld door een compleet van a tot z programma gegeven door de managers en Kaat Bollen, die zo ieder hun eigen onderwerp toegewezen hadden gekregen. Waarvan Kaat Bollen dus de seksuologie.

Hierin is denk ik direct mijn stukje invulling tot het geven van de ladiesnights ontstaan! Hoe fijn is de combinatie van eerst uitgelegd te krijgen hoe het menselijk lichaam werkt en dan daarna precies te weten welke toy hier goed bij aansluit?!

Het einde van de opleidingsdag is aangebroken.. Nu krijgen wij ook drie grote dozen mee naar huis. Het uitpakken is begonnen! Wat een grote doos! Voor ieder wat wils! It’s to much, alles in 1 keer uitpakken is mij mislukt. Met 4 pauzes ga ik er wel komen. Wat een verbetering in de toys voor dames in de afgelopen 15 jaar. Wat voelen veel toys uit de collectie zacht aan & goed van kwaliteit. Als vrouw binnen het vakgebied kom ik ook al direct leuke dingen tegen die je samen kunt gebruiken en zelfs tot aan voor hem alleen.

Nog 1 weekje en dan ga ik mee op stage, want weet je nog dat goed gevulde rugzakje waarmee wij op pad worden gestuurd? 🥳

Weet jij een leuke dame met een groepje van minimaal 7 vriendinnen (of laat iedereen iemand extra’s meenemen van de sportschool, tijdens het honden uit laten, een oude buurvrouw etc.) of ben jij toevallig een leuke dame die dit leest en denkt “ja dat wil ik!” stuur mij dan even een berichtje via de whatsapp en dan plannen wij het samen in. Het kan door heel Nederland en ook in België! De whatsapp mag je versturen naar: +32470263973

Liefs Anna

Een verassende wending in Amsterdam 18-9-2021
Ineens sta je midden in de opendag voor de buren op de Amsterdamse Wallen. Ik moet zeggen dat mijn kijk op de wallen ook verkeerd was!

Wat was dat een verassing vandaag. Ga je naar Amsterdam om iets dat custom made is te laten repareren, kom je ineens onverwacht op iets dat voor de buurt is georganiseerd uit op: “De wallen opendagen” Ik zei nog waar stuur je mij nou naar toe daar heb ik toch niks te zoeken. (Ik vind het persoonlijk niks om achter de ramen te werken. Ook sluit dit helemaal niet aan bij mijn doelgroep, maar goed ik stond wel open voor het verhaal van collega’s en besloot toch om te gaan. Ik moest immers toch 2 uur wachten.

Met een map vol overgave aangereikt in mijn handen ging ik op pad. Dan eerst toch maar naar de ramen, dat was vlakbij (mezelf er nog niet van bewust dat het atelier zelf ook mee deed aan de route). 

dwalen

De volgende bestemmingen waren ook op gebied van erotiek. Zo kwam ik langs een stripbar, erotische toiletten en een theater. Aangekomen bij het theater moest ik 10 minuten wachten tot de voorlezing begon. Tijd om de map eens goed te bestuderen! Ik vond het zonde om mijn geld aan een hotel uit te geven en vaak wordt ik gesponsord in de dingen waar ik zelf geen geld aan uit wil geven, zo maken de mannen mijn leven gemakkelijker, waar ik heel blij mee ben!

Terug naar het bestuderen van de map kwam ik er ineens achter dat mijn volgende stop een cacaowinkel ging zijn. Niet zomaar 1! Wat was deze bijzonder zeg. De eigenaresse nam alle tijd om een gesprek aan te gaan. Zij vertelde vol passie over het grote scala aan diverse chocolade repen. De 1 uit Peru, de ander uit India en nog een andere uit waar ik het van vergeten ben. Wat een verassende landen! 

Van 1 chocolade reep was ik direct onderste boven! Zo goed van smaak, op smaak gebracht oa met kokosmelk wat deze reep een verassende smaak gaf! Een beetje zoals een melkchocolade reep met een heerlijke kokossmaak eraan. Ik heb al veel repen geprobeerd, over de hele wereld en zelfs zelf chocolade gemaakt in een workshop in Guatamala. Heb ik chocolade gegeten van nucao en van lovechock. Vroeger maakte ik zelfs mijn eigen chocolade toen deze suikervrije repen nog niet bestonden! Deze reep met kokosmelk was wel heel bijzonder!

Op de valreep kwam er ook nog eens een andere passievolle dame binnen. Zij maakte chocoladebonbons, ook ‘suikervrij’ gezoet met oa dadels en het zoetige vanuit fruit zoals peer. Wat een geluk! Direct ook een doosje van haar bonbons meegenomen, Ik ben de laatste tijd niet veel in Amsterdam.

Ik spring nu van de hak op de tak, maar ik zat al zo lekker in het uitschrijven van mijn verhaal, dat ik nu even terug spring naar de binnenkomst van de cacaowinkel.

Op de map stond namelijk aangegeven dat je hier dat je de heetste chocolade van Nederland mocht komen proeven, direct trade en vanuit een biodiverse omgeving. Ik hou wel van pittig en ging deze uitdaging niet uit de weg!

“Ooh dat moet wel lukken een gembershotje drink ik ook zo op”! Verassend genoeg viel het alles mee, en gaf het kwa pittigheid ongeveer het zelfde niveau en ik heb zelfs 1 reep gekocht! zodat ook andere het kunnen proberen, misschien geef ik het wel als grapje.. nietszeggend afwachtende op jouw reactie 😉Ik nam afscheid en vervolgde mijn weg om snel weer rechtsomkeer te maken. Haar man was namelijk ook aanwezig en gaf aan dat het pand dat er naast ligt ook van hun is. De cacao doet de vrouw en het pand er naast de man “zoekt op instagram tussen ruim 400 potentiële profielen, geen beginnen aan!” Goed, laat ik het ook even kort vertellen: Het is een pand in Venetiaanse kleding, pruiken en maskers, je kunt jezelf hier omkleden en krijgt dan een leuke photoshoot. Zijn voorwerpen zijn ook custom made. Ik wilde vragen naar zijn ervaring met het bedrijf van mijn custom made en zo kwamen wij verder in gesprek en kwam hij met tips voor andere goede ondernemers in Amsterdam.

Goed nu kon ik mijn weg echt vervolgen, want de afspraak stond immers om mijn product op een bepaald tijdstip weer op te komen halen. 

Daarna als afsluiter nog doorgegaan naar een Italiaans restaurant waar ze (diner)shows geven. Hier kwam een drag queen optreden. Er zat heel veel humor in. Een waar vermaak om naar te kijken!

Voor de voorstelling begon liep er ineens een vrouw naar mijn tafel, “Jij bent ook alleen zeiden ze” – Ja dat klopt, kom er maar gezellig bij zitten!”  Het bleek een vrouw te zijn die bezig is om Amsterdam op een positieve manier op de kaart te zetten voor de mensen binnen Amsterdam, maar ook wel Nederlanders die op bezoek komen in Amsterdam. Er schijnt toch wel een ware overlast te zijn waardoor Amsterdammers helaas wegblijven van het wallengebied. Zo wist ze mij te vertellen dat de gracht waar het Italiaans restaurant aan gevestigd is, de 1e en oudste gracht van Amsterdam is. 

Super leuk om te weten! Als je dat op deze manier in zet in plaats van alle sekstoerisme die toch alleen maar komen lachen gieren brullen, kijken kijken maar niet kopen 😉 en de drugstoerisme “is het een hele andere vibe” daar kon ik met mijn achtergrond in bed&breakfast inderdaad direct in komen! Dit was ook op een locatie waar juist het oudste straatje van de stad super leuk en ook populair is!

(Ik zeg hier niet mee dat sekswerkers uitgesloten moeten worden, maar het kan wellicht wel op een andere manier. Alleen een wastafel op de kamer is gewoon vies! Als je het op een andere manier presenteert en het gewoon netjes maakt, dan ga je mee in de tijd en zonder overlast te veroorzaken en rustigere klanten aan te trekken, vind ik dat het oudste beroep van de wereld wel thuis hoort op de wallen!).

Na de afsluiting van de dag vervolgde ik mijn weg terug naar de trein, terug onderweg naar huis na een mooie en verassende dag. Ik ben voldaan! 

Ontspannen van hoofd tot teen! 8-10-2020

If I have any English speaking followers let me know! So that I know I’m not waisting my time on translating..

Wist je dat ik vanmorgen een mailtje aan het opstellen was met een hulp vraag (de email wordt in de avond klaargezet voor de volgende ochtend)? Echter was het niet nodig om deze email af te ronden. Tussentijds had ik hulp gevraagd aan een man die mij ook veel steun heeft gegeven aan het begin van de corona periode toen wij niet mochten werken en die hulp heb ik gekregen.

Echt! Ik kan niet vaak genoeg uitspreken hoe blij dat ik ben dat jullie mij door deze situatie van vermoeid heen helpen. Vandaag voelde ik voor eventjes weer een volledige ontspanning na een zeer lange tijd.

Volgens mij is de keer ervoor geweest niet in februari op mijn vakantie in Marrakech, maar zelfs al veel langer terug!

Helemaal terug naar vorig jaar begin lente toen ik samen met een man een bezoek heb gebracht aan een kleinschalige sauna.

Waarom kwam je juist daar volledig in jouw ontspanning Anna?.. 

Mijn geheugen is niet goed maar deze ervaring weet ik nog als de dag van vandaag, dus laat mij vertellen.. 

Bij binnenkomst werden wij ontvangen met een kopje koffie / thee met een stukje gebak. Daarna volgende een rondleiding. Groot was het niet! maar wel een scala aan wisselende wellness mogelijkheden. Zo was er een zonnebank, een collageenbank, een zeer luxe massagestoel die een complete lichaamsmassage geeft, een paar verschillende sauna cabine’s, een buitengedeelte en een binnengedeelte en misschien dat ik zelfs nog wel iets vergeet..

De clue van mijn verhaal is dat ze ons elke keer weer terug naar de tafel floten middels het serveren van iets.. Zo kwam ik op het idee om het af te wisselen met de verschillende wellness onderdelen. Druk was het er niet. Precies hoe ik het had uitgedacht konden wij ons rondje doen. 

Zo wisselde dit zich als volgt af in willekeurige volgorde:

– Start met een drankje en gebakje, ik onder de collageenbank en hij onder de massagestoel, daarna wisselde wij met elkaar. 
– Teruggefloten worden naar de tafel voor een heerlijk vers bereidde smoothie, zo 1 van vers fruit en kokosmelk met een rietje en een fleurig stukje fruit op de rand van het glas 😉
– Lekker samen de sauna in!
– Even buiten genieten van de frisse lucht en het bubbelbad
– Teruggefloten roepen naar de tafel voor een heerlijke verzorgde lunch
– Samen genieten in de stoomcabine om vervolgens samen te genieten van een duo massage 
– Nuttigen van een kopje koffie en een middag snack aan de gezamenlijke tafel met een gezellig gesprekje met de andere gasten (maximaal 12).
– Nog een rondje in de sauna en samen weer voldaan in de auto naar huis.. wat verder ons geheimpje blijft 😉

Juist door deze afwisseling en zo door de dag heen geleid te worden, kwamen wij beide in een vrijwel ongekende staat van ontspanning. Graag wil ik jou dit ook laten ervaren en daarom is het belangrijk dat jij deze afspraak tijdig in boekt. Deze locatie is 1 van de Anna’s Hidden gem’s. Dit houdt in dat het een verrassingslocatie in Nederland betreft. 

Wil jij weten welke 2 stappenplandagen ik nu ter plekke in elkaar tover om deze ervaring vaker te kunnen ervaren in een andere setting? Ga dan naar mijn blog en lees verder over mijn idee 2 en idee 3. 
https://anna-erotische-massage.nl/blog-2/

Ik weet zeker dat jij nu niet meer op een afspraak kunt wachten! 1 van de Hidden gem’s hebben wij zelfs al 3 maanden vooruit moeten boeken, omdat het zo populair is en snel volstaat! Dus wees er tijdig bij zodat wij de meest exclusieve dag met zijn 2tjes kunnen gaan ervaren. Ik kijk er al enorm naar uit! 

X Anna
+32470263973

Ps. Anna wat fijn! Dat het weer de goede kant met jouw opgaat en wat knap dat jij jouw eigen gezondheid voorop stelt en goed voor jezelf zorgt middels de plekjes voor jezelf en de goede, bewuste voeding ik help graag een handje mee! Hoe kan dat?
https://tikkie.me/pay/nphigvfluuat3h75dsuu
Of stuur een whatsapp berichtje voor een directe betaling middels de bank zonder tussenkomst van tikkie

Stappenplan 2: culinair genieten -> duo erotische massage bij een salon -> nagenieten in een saunacomplex en nog een hapje eten.

Stappenplan 3: prestonpalace heerlijk all inclusief genieten, startende met de indoor kermis / bowlingbaan of  een potje biljarten, vervolgens genieten van een avondmaal , het eten laten zakken in de wellness en dan samen belanden op de kamer.

Corona, herfst normaal vliegen en nu moeten dealen met de winter die er aan zit te komen!

Allereerst mijn excuses ik merk dat ik nu een beetje omslachtig ga schrijven en er verder ook even niet over na ga denken om alles netjes in elkaar als een goed lopende verhaal op te bouwen. Ik sliep vannacht in een hotel waar ik de komend 2 nachten nog moet verblijven en het is veel te onrustig met heel veel overlast. Dan nu mijn verhaal:

Het is niet niks allemaal! Althans voor mij. Normaal ben ik 2x 1 maand in het buitenland of 1x 3 maanden en laat dat nou juist net in de winter maanden zijn!

Echter zolang er nog verschillende verhalen rond gaan over het mondkapje en mijn eigen ervaring in de korte 5 minuten dat ik binnen de Gucci store een mondkapje moest dragen blijf ik er van overtuigd dat het schadelijk is voor de longen. Zolang dit in gedachten zit, moet je het niet gaan opzetten, daar mindset de basis van creatie is. 

Echter brengt de uitzichtloze winter mij nu in een dipje. Plus de corona daar ook nog eens boven op! Het voelt voor mij niet meer prettig om veel korte afspraken te doen. Ik merk zelfs dat mijn voorkeur uit gaat naar minimaal 6 uur, zoals ik dat de afgelopen donderdag op een fijn manier heb mogen ervaren. (Voorheen had ik ook 1 vaste klant die iedere week voor minimaal een uurtje of zes tot 8 a zelfs 10 uur bij mij aanwezig was). Dit heeft mij in die periode veel rust gebracht. Ook omdat er in het verleden endometriose bij mij is geconstateerd en als ik niet goed op mijn voeding let ik enorm moe wordt. Ik ervaar dat ik de ruimte nodig heb en middels langdurige boekingen krijg ik die ruimte! Het is voor mij een hele verademing en ik weet dat ik veel lieve mannen binnen mijn netwerk heb die hier ook voor open staan. Vandaar dat mijn keuze erop valt om van Locktober de maand van de vrouw te maken. Even een adempauze voor haar! Nu de man toch opgesloten zit in zijn kooitje. Al dan niet spreekwoordelijk. 

“Locktober, de maand waarin de vrouw centraal staat zodat zij even een adempauze kan benutten”.

De man zit in een kooitje en mag niet klaarkomen! Dit geeft gelegenheid voor andere activiteiten. Denk daarbij samen naar de sauna nu de herfst weer in aantocht is, samen genieten van een heerlijke lunch of diner, waarbij de sleutel van jouw peniskooi aan haar schoen hangt, saampjes op bed naar een film kijken etcSamen koken, samen een  b&b met kookgelegenheid boeken en er een fijne langdurige boeking van maken.

Nu de corona weer flink aanwezig is voelt het voor mij niet veilig om veel korte dates te doen (2 uur) ik heb hierdoor sterk en voorkeur naar minimaal 6 uur tot 2 dagen samen doorbrengen. Slapen doen we apart.

Verder kan je mij ook al bijstaan in het zoeken naar goede nieuwe lunch locaties waar je overdag warm kunt eten, dat aansluit bij het paleo dieet zie uitleg via de website: https://www.eetpaleo.nl door een privesauna te boeken maar dan wel ook zorg te dragen over mijn verblijf en een kleine extra vergoeding voor mijn extra onkosten omdat tik niet thuis kan koken maar in een restaurant moet eten en dit mij ook nog extra tijd kost. Een duo massage, of gewoon een openbare sauna. 

Via de whatsapp kan je een afspraak inplannen of jouw tekst beginnen met een bedrag alszijnde corona support: Bijvoorbeeld: “Hallo Anna, ik heb jouw verhaal gelezen en ik zou jouw graag willen steunen met een bijdrage van 100 euro. Hoe kan ik het naar jouw overmaken?”

Ik ben bereikbaar middels mijn Belgische nummer en alleen via de whatsapp op mijn Belgische nummer: +32470263973

Xuss Anna 
Ps. Ik sta deze maand (en god weet voor hoelang!) alleen open voor afspraken in een vorm waarbij er ook zorg over mij gedragen wordt. 

English please copy text in parts, trough google translate. Thank you!

Onderstaande afbeeldingen geven mooi weer waarom je er goed aan doet een vrouw een steun in de rug te geven. Wist je dat je daardoor mij het gevoel van een speciale band met elkaar geeft? Juist door een beetje zorg over mij te dragen :).

Locktober Stoptober Whatever..
You are going to lockdown your penis for me! 2-10-2020

Locktober, serve me now! 

Tijdens onze sessie zorg jij ervoor dat je een peniskooi bij hebt. Of beter nog, jij meet nu direct jouw maat op en besteld het bij mij, dan geef je mij al direct een extra’tje (omdat ik het bij de groothandel kan inkopen) en met dit extraatje betaal je aan mij een gedeelte van de schoenen met ketting terug. Of optie3 je komt vandaag morgen of zondag naar Eindhoven. Ik verblijf namelijk vlak in de buurt van Miranda, de grootste erotische winkel van Eindhoven. Dan gaan wij tijdens onze afspraak samen shoppen voor de juiste peniskooi.

De bedoeling is dat je de gehele maand vast blijft zitten! Het is dan extra spannend als wij elkaar tussendoor nog een keer kunnen zien en jij mag dan natuurlijk niet klaarkomen! Een ware teasing sessie (L) 

Ben jij getrouwd of woon je samen? Geen probleem! Dan gaan wij toch lekker uit eten met jouw sleutel aan mijn schoen! Of wat dacht je van een stukje wandelen? Grote kans dat jij mij daarna wel moet verwennen met een voetenmassage! Of een warm bad waarbij jij mij vanuit de zijkant op jouw knieën bediend met een hapje en een drankje. 

STOPTOBER
Het is tevens ook een extra motivatie voor als jij deze maand bezig bent met het stoppen met roken. Lukt het deze maand niet om volledig te stoppen, of begin je op 1 november weer? Dikke pech! Dan krijg je voorlopig het sleuteltje nog niet terug en blijf je dus opgesloten! Niet mijn probleem😈🤣🤣🤣

Hoe dan ook, jij gaat mij deze maand helpen om zoveel mogelijk sleuteltjes aan de schoen te krijgen! daarom is die van jouw er ook 1! Noch kort noch langdurig. 

Alleen mogelijkheden via internet? Dan is het tarief om zichtbaar het slotje te bevestigen 100 euro. Wil je tussendoor jouw ervaring kwijt of laten zien hoe goed jij het doet? Dan is het bijkomende tarief 25 euro per 5 berichten. Bij een Locktober op afstand werken we met een soort plastic tyripeje (hoe schrijf je dat?). Deze is gecodeerd en kan dus niet verbroken worden!

Maak nu snel jouw afspraak, zodat je het grootste gedeelte van de maand opgesloten zit!

Duivelse groetjes van Anna
https://anna-erotische-massage.nl/afspraak-maken/

Ps. Ik ben speciaal uit bad gekomen om deze nieuwsbrief te schrijven, maak mij dus trots!

Knuffel weetjes 30-9-2020
5 x Wist je dat..
Geschreven na aanleiding van de korte anekdote “Ruud de Wilde is meer van het aanraken dan als van de seks” uitgesproken tijdens de uitzending van dit vindt Nederland.

“Ruud de Wilde is meer van het aanraken dan als seks”

Wil jij een vrouw ook helemaal tevreden maken? Besteed dan ook zeker aandacht aan uitgebreid knuffelen. Het is bijvoorbeeld heerlijk om in elkaars armen een filmpje op Netflix te kijken, af te spreken dat het 1e uur niets anders mag dan als alleen maar knuffelen (met als straf als de man toch verder gaat er helemaal geen hoogtepunt! gaat plaats vinden).

De beste klanten geven de vrouw een gevoel van geborgenheid. Veiligheid en gemak zijn nou net de meest belangrijke ingrediënten van de hele date!

Schetsing verkeerd voorbeeld. Vanaf nu gaan we spreken in de vorm van good client vs bad client. In dit voorbeeld dus de bad client: “Ben je wel eens naar een parenclub geweest? Al dan niet alleen of met een vrouw samen? Dan herken je vast het volgende voorbeeld: van die ‘vieze mannetjes’ die eerst netjes aan de zijkant gaan staan wachten, maar dan direct! Ja echt heel en zeer direct! Zichzelf vluchtig stap voor stap voortbewegen richting de vrouw in actie. Vervolgens wordt de vrouw door deze man intens en overal betast! Zonder dat hij hier geleidelijk aan probeerd of de vrouw er wel voor open staat, zonder dat hij om toestemming vraagt! Heel naar! Het zijn vaak ook de niet meest knappe mannen. Door de situatie krijg je ook al een heel vies en onverzorgd idee over dergelijke man.

In de massage maak je het helaas ook mee. Gelukkig ben ik op mijn website vooraf al heel duidelijk en heb ik het daardoor zeker wel met 80% procent weten terug te dringen als het al niet 90% is. Echter zit er soms weer zo’n bad client bij. Die tijdens de tantramassage waarbij hij in overgave moet zijn, toch recht op gaat zitten en dan geef je een knuffel, in de vorm van een hint van he! That’s it! en meer niet, maar bah! Dan beweegt hij ineens toch met zijn hand naar de borsten! Dat is dan al direct een persoon die bij mij niet meer welkom is! En het liefst zou ik hem direct de deur wijzen.

Of bij een body2body, dan is aanraken (met grenzen) wel toegestaan. Het lijkt mij vrij logisch dat je dan als man zelf wel al kunt bedenken dat je de vrouw niet direct gaat aanraken als je nog op je buik ligt! Lees: als je nog op je buik ligt! Kom op zeg! Dan ben je echt een bad client en dan komt er zelfs nog een andere ernstige benaming bij, namelijk graaiers! Dan ben je gewoon een graaiert en verdien je dus 0,0 respect!

Maar goed  waar het ene verhaal wel niet uitdraait op een heel ander verhaal even terug komende op het verhaal van Ruud de Wilde want daar ging het over..

Dat is nu dus precies het goede voorbeeld van een GOOD client! YES! mannen.. dat willen jullie toch allemaal!

Lekker ongedwongen en gewoon laten ontstaan wat er ontstaat en als er een keer niets ontstaat dan is dat ook helemaal prima. Wist je dat dit zelfs de kern van de tantra is? Zo enorm respectvol!

Dit is eigenlijk de enige methode waardoor de vrouw ook volledig kan ontspannen en oprecht ook van haar date kan genieten. Zo vergroot je de kans op dat de vrouw het echt met plezier doet vele malen meer! Dat willen wij toch allemaal? Een vrouw die het vak oprecht met plezier uitvoert! Dus geef haar dan ook die ruimte voor.

Wist je dat 1: knuffelen enorm belangrijk is om het stressniveau te verlagen? Wist je dat 2: het hormoon oxytocine zorgt voor een versterkt immuunsysteem? En laten wij dat nu net, juist tijdens deze coronatijd zo hard nodig hebben! Wist je dat.. 3: tijdens knuffelen dopamine aangemaakt wordt? En dit juist voor een opgewonden gevoel zorgt? Oelala! Wist je dat?.. 4: knuffelen helpt om beter te communiceren? Wist je dat?.. 5: knuffelen (aanraking) een eerste levensbehoefte is. Zonder warm lichamelijk contact dreigen we van binnen koud en kil te worden.

Wil jij jezelf transformeren tot een good cliënt? Of ben je dit al en wil je een stapje extra doen voor de dame? Kies dan zeker eens voor een afspraak van minimaal 2 uur. Al dan niet waarbij wij eerst samen in een heerlijk warm bad gaan en dan… de timer aan! op 1 uur en knuffelen maar! Of toch liever 3 uurtjes, heerlijk in bad, filmpje aan, knuffelen maar! En zien wat er uit voort komt..

1 ding weet ik voor 99% zeker, wij gaan elkaar snel zien! Dus tot binnenkort held! 😉

Xoxo Anna

Voorbeeld langdurige boeking 22-9-2020

Soms dan ben ik gewoon moe. Bijvoorbeeld na een vakantiedag, waarbij ik dingen heb gegeten waar mijn lichaam niet tegen kan. Waarbij ik drankjes heb gedronken die mij uit mijn slaap hielden.

Dit zijn de momenten waarop ik verlang naar die ene vertrouwde klant. De vertrouwde klant die mij begrijpt en mij volledig laat zijn zoals ik ben.

Heerlijk wakker worden op een stukje Scheveningen wat we (/ik) de vorige dag nog niet gezien heb. Lekker relax, lekker chill! Vervolgen wij onze weg over de pier. In alle rust genieten wij van het wijde uitzicht over de zee. In de verte vaart een schip voorbij. Het kabbelende geluid van de golven doet ons terug doen aarden. Met beide voeten op de grond en een lege mind kijken wij elkaar glimlachend aan. Hij vraagt: heb je al honger? En zo vervolgen wij ons pad verder naar een strandtent om nog een laatste x van het mooie warme, zomerse weer in Nederland te genieten.

We belanden weer op het strandbedje van de zelfde Beachclub als gisteren. Deze keer anders. Deze keer op een verantwoorde manier om bij te tanken van gisteren en weer vol in energie te komen.

Heerlijk loom struinen we na zonsondergang samen terug naar de hotelkamer. Hij laat het bad vol lopen. Nadat onze lichamen weer heerlijk warm zijn, nemen wij plaats op bed waar de volledige ontspannenheid ontpopt in een romantische en tedere vrijpartij.

Jouw en mijn geheim…

Ontdek Anna

Muziek

1 van de nummers waar ik energetisch / intuïtief op in tune tijdens mijn sessies. Zo veel passie, intimiteit (zonder echt intiem te zijn) in een ultieme verbinding met elkaar. | Hartsbverbinding nog zo’n mooie.


Achter de schermen, onderzoek (10 maart 2020)

Na van verschillende personen te horen dat liefde die betaald wordt geen oprechte liefde kan zijn, ben ik onderzoek gaan verrichten:

Ik heb een gedeelte van de gedragswetenschap uitgeschreven en dan ben ik nog niet aan het stuk oerinstinct toegekomen en van het systematisch systeem is online te weinig informatie te vinden, van generatie op generatie.

Start:

Om te beginnen is de hele samenleving voor een x aantal jaren ingericht geweest op 1 ideaal waarbij de man de kostwinnaar is.

Tweede Kamer-lid Corry Tendeloo vindt dat hier verandering in moet komen. Zij dient in 1956 de motie Tendeloo in waarmee ze pleit voor afschaffing van het ambtenaressen-reglement waarin staat dat vrouwen op de dag van hun huwelijk ontslagen dienen te worden. Een wetswijziging zorgt er uiteindelijk voor dat vrouwen vanaf 1957 als handelingsbekwaam worden gezien.

“Een getrouwde vrouw die buitenshuis werkt, is afschuwelijk. Een man moet genoeg kunnen verdienen”, verklaart een oude man aan een journalist van de VARA in 1962.

Jaren 60 steeds gebruikelijker dat de vrouwen blijven werken. Jaren 70 steeds meer getrouwde vrouwen breken door op de arbeidsmarkt. In 1986 kregen vrouwen pas gelijke rechten op sociale voorzieningen zoals AOW en werkloosheidsuitkering. In de jaren 90 gaat echter pas daadwerkelijk de streep door de klassieke norm van de getrouwde huisvrouw zonder baan. Tot op heden zijn wij nog maar voor 58% los gekomen van het stereotype vrouw. Dit is dus net iets meer dan als de helft van alle vrouwen binnen Nederland. 

De meeste mannen zijn tot op heden nog altijd de belangrijkste kostwinnaar. Tot op de dag van vandaag is het stereotype van de vrouw dus nog in ruime aanwezigheid. Bijna de helft van de mannelijke bevolking vindt dat vrouwen beter zijn in de (zorgzaamheid, zachte vrouwelijke energie uitschrijven) Nog steeds is er een aanwezigheid van minimaal 20 procent waarin mensen van mening zijn dat de vrouw helemaal niet zou moeten werken.

Het stereotype van de zorgende vrouw bestaat nog steeds en de Nederlandse wetten zijn hier ook nog steeds op ingesteld. Hierdoor is de helft van de vrouwen niet financieel zelfstandig.

De overheid is wel bezig met nieuwe wetten zoals het uitgebreide vaderschapsverlof, maar tot op heden heerst hier toch nog een taboe op.

Gedragspatronen komen namelijk steeds in een andere hoedanigheid terug maar met dezelfde kenmerken, met tussenpozen waarin zaken stabiliseren, stagneren of terugvallen. Het enige constante daarin is de mens, mensen veranderen namelijk, maar niet zo snel.

Als ik uit moet gaan van voorgaand verloop van mevrouw Tenedeloo sinds 1958 en wij nu ruim 50 jaar verder zijn schat ik in dat het ook nog minstens 50 jaar gaat duren voordat het vrouwelijke geslacht volledig financieel onafhankelijk is en er volledig gelijke rechten en inkomsten zijn.

Ook mijn Amerikaanse bron haakt hier als volgt op in: Sociaal politiek

Het meest voor de hand liggende sociaal-politieke argument wijst op de ongelijkheid die is ingebouwd in de patriarchale politieke systemen in onze samenleving. Vrouwen over de hele wereld hebben slechts 20% van machtige politieke posities, en hoewel ons land (usa) beweert post-feministisch te zijn, moeten we nog een vrouwelijke president zien. Het nationale aantal vrouwelijke bestuursleden is 12% en vrouwen worden gemiddeld 20 procent minder betaald dan de man (80 cent op 1 dollar). 

Deze kwestie kan op twee manieren worden geïnterpreteerd in relatie tot een dating-situatie:

  1. Een man zou kunnen zeggen: “Wel, zou je dan geen echte gelijkheid in je relaties willen?” waarop een vrouw zou kunnen antwoorden: “Als ik net zoveel krijg betaald als jij voor hetzelfde werk, en ik geen baanbrekende inspanningen hoef te leveren of een zware strijd moet voeren om naam te maken in de werkende wereld van een man, dan kunnen we praten over echte gelijkheid. “


    1. Ik ben geneigd in te stemmen met dit laatste standpunt. Als we onszelf in de samenleving weerspiegeld zien als minder verdienende, minder gerespecteerde en minder kansen ontvangen dan als mannen. Kunnen vrouwen ertoe gedwongen worden om onafhankelijk te zijn in onze professionele leven. 

Deze elementen van ongelijkheid kunnen zelfs de feministen onder ons het gevoel geven dat we het verdienen om goed behandeld te worden – zelfs speciaal behandeld te worden – door de mannen in onze persoonlijke leven. 

Het wordt een verfrissende verandering van beweging: Wanneer de vriendelijke behandeling van een man voortkomt uit een verlangen om te geven, kan de vrouw ontspannen, zichzelf zijn zonder hard te moeten aandrijven.

VEILIGHEID
Wereldwijd wordt 1 op de 3 vrouwen minimaal eens in het leven seksueel misbruikt. Het is daarom van belang dat de man veiligheid creëert voor de vrouw. 

De vrouw heeft hierin nodig: het gevoel dat er naar haar wordt geluisterd, dat zij wordt ondersteund, verzorgd en gekoesterd. Er met genegenheid en zachtmoedigheid wordt nagedacht en dat er aandachtvol wordt behandeld.

Hoe kan de man laten zien dat hij ons veilig, comfortabel en verzorgd willen laten voelen? Het antwoord kan alles zijn, van eenvoudige ridderlijkheid (bij ons wachten op een trein of taxi, bellen om te zorgen dat we veilig thuis zijn aangekomen, wandelen of ons naar huis rijden zodra dat gepast is) tot een grondige planning (suggererend dat de eerste date ergens handig is voor ons, vragen wat we het liefst doen, een restaurant kiezen in of bij onze buurt als die informatie is gedeeld), tot expressieve communicatie (ons passende vragen stellen over ons leven en openlijk relevante informatie over hun leven delen).

Het is logisch dat vrouwen verwachten dat doordachte, attente mannen deze stappen als vanzelfsprekend zullen nemen, waardoor we ons veel zekerder kunnen voelen van onze eigen persoonlijke veiligheid.

SECRET!!!!
Dan is er nog de verwachting van de man dat de vrouw er verleidelijk, welgevormd, jeugdig en vrouwelijk uit ziet. De vrouw probeert deze druk na te leven wat er voor kan zorgen dat zij buitensporig veel moeite gaat doen. Dit gaat gepaard met financiën, tijd en in sommige gevallen zelfs het verdragen van emotionele stress. Dit alles om haarzelf voor te bereiden op een man. 

Zij waxt haar wenkbrauwen, benen, oksels, bikinilijn etc., ondergaat eindeloze manicures & pedicures, koopt talloze make-up, parfum, haarstylingsproducten en dient geld uit te geven aan dure kleding, lingerie en vaak onprettig zittende schoenen, zonnebanksessies, kappersbehandelingen en een personal trainer om er picobello uit te zien.

Daar de vrouw dit allemaal over heeft voor het mannelijke geslacht is het fijn om na alle investeringen in tijd en kosten te voelen dat er voor ons gezorgd wordt. Om de een of andere reden lijken mannen met dit element geen rekening te houden.

Het spijt me heren maar het feit dat u gedoucht bent, uw baard geschoren hebt, een lekkere parfum op spuit, hangt gewoon niet samen met een financiële en emotioneel betrokken niveau.

Dus mannen nee, het is geen schande om financieel zorg te dragen over een vrouw. Ga je gang en vertel ons dat wij schattig zijn als wij boos zijn, laat ons weten dat wij geen gevoel voor richting hebben en dat wij belachelijk zijn om op hakken te lopen en daar dan over te klagen, maar houdt dan de deur open voor de dame, deel jou paraplu, draag onze tas, geef jou jas als zij het koud heeft, trakteer haar op een drankje en neem de dame mee uit eten. Bel haar op om haar een goede nacht te wensen. Zonder het 1 kun je het ander niet hebben. Ik denk dat dat alleen maar eerlijk is.

De vrouw is geen nemer maar geeft dus juist enorm veel van haar zelf. Kortom het vrouwelijke aspect is het zorgzame en het mannelijke de supporter in het aanreiken van de middelen.

De belangrijkste regel in deze voor onafhankelijke en zelfverzekerde vrouwen is als volgt: We hebben tijden lang gelukkig op ons zelf geleefd, en wij zijn liever alleen en dragen liever zorg over ons zelf dan als het gevoel te hebben dat er niet voor ons gezorgd wordt. De vrouw heeft in deze 2 keuzes. 1 op een tactische manier de man er toe aan te sporen om bovenstaande tot stand te laten komen of 2 we moeten een man vinden die het direct begrijpt en dit vanuit zich zelf al doet. De behoefte van de vrouw begrijpt. De man die de wens heeft om voor de vrouw te zorgen terwijl zij haarzelf volledig gerespecteerd mag voelen. Een man die sterk is, deelt en steunt, terwijl hij de kracht van de vrouw erkend en daar van geniet.

Waarom? Meesteres icm masseuse

Tijdens mijn magnesium massage heb ik ontdekt dat een Meesteres en een masseuse hand in hand gaan. Door de zachtheid van de massage, de ontspanning waar de masseuse mij in terecht bracht gaf ik mezelf meer over. Meer over aan het moment waarbij ik mezelf moest overgeven aan de pijnbank.

Geheimpje.. De diepe ontspanning zorgde er zelfs voor dat ik meer pijn kon verdragen! Dus wil jij een stapje verder in de bdsm.. het touw net wat strakker.. een kaars met een hoger temperatuur of noem het maar op!

Combineer dan eens een massage met een meesteres of kies voor een vleugje dominantie al dan niet icm met de tantra / een ontspanningsmassage. X Anna

Masseuse verteld ervaring magnesium treamtent

Magnesium treatment massage Bij binnenkomst werd mij direct medegedeeld dat de magnesium kan gaan jeuken. Direct dacht ik “oké dan is het voor mijn sessies geen toegevoegde waarde” Echter viel het tijdens de massage wel mee. De jeuk is vele malen minder erg dan wanneer je zelf de magnesium olie op de huid aanbrengt.

Echter kwam ik tijdens deze massage ook achter 1 van mijn sterke punten “het verzorgen van een ware ontspanning, dus geen pijnbank”. Oke, een olie die kan gaan jeuken hoort hier dus echt niet bij! Echter wat wel een mooie toevoeging is voor de locaties met de aanwezigheid van een bad zijn de magnesium vlokken. We beginnen samen eerst met het wassen onder de douche om vervolgens heerlijk weg te zakken in een heilzaam, warm bad.


Wat is jou wens?…

Al jaren samen met jou partner? Leven jullie nu langs elkaar heen? Ben jij weer eens toe aan echt tijd voor elkaar.. samen met een dame ware & diepgaande intimiteit beleven… Heerlijk knus Netflix in bed of een dagje Wellness.. wat is jou keuze? Ik kijk er naar uit om jou wens in ontvangst te mogen nemen.

X Anna

Dankwoord

Mijn bedrijfsdank gaat dit jaar o.a uit naar een lieve schat van een vaste klant die ik bijna iedere week mag ontmoeten voor een fijne langdurige sessie. Tijdens mijn groei en afspraak met hem zijn wij “go with the flow” gegaan. Je vroeg naar steeds langere dates.. Ineens was daar een afspraak van 4 uur.. Hoe ga ik dat in godsnaam volmaken was mijn gedachten. Zo relax als jij bent… Zijn wij terecht gekomen in “go with the flow sessies” We spreken met elkaar een basis af: Op welke ontvangstlocatie wij uit eindelijk uit willen komen – gaan we uit eten of shoppen? Massage of intiem, vooraf vastleggen? No way.. gewoon puur in het moment. Hoeveel tijd heb je en wat is het maximale te besteden bedrag. Binnen deze lijnen stel ik iedere keer weer een leuk pakket op. De afspraken worden nog steeds langduriger en zo hebben wij elkaar zelfs al een keer zeven uur mogen zien. Mijn advies “go with the flow”

Wens gangbang

Jullie worden ontvangen met een glaasje champagne / cognac met een hapje. De locatie is sfeervol met een spiegelkamer en de aanwezigheid van een jacuzzi. Ongeveer 2 jaar geleden volledig gemoderniseerd.

Er zijn 2 douches aanwezig. De groep wordt verdeeld in de personen die met een drankje beginnen en met de personen die direct even onder de douche springen om vervolgens hun pad naar de ontmoetingsruimte te vervolgen.

Voor de groepsdynamiek starten wij gezamenlijk. De aanvangstijd is voor iedereen het zelfde.

Anna houdt er van om de leiding te nemen en zal zo keer op keer op grond van haar fantasieën leuke nieuwe verbindende opdrachten creëren. Om als groep samen 1 te worden op een tantra niveau. Er wordt namelijk niet van de mannen verwacht dat zij iets met elkaar doen. Sta je hier wel voor open dan kan je een zwart element zoals een vlinderdasje meenemen die je tijdens de sessie omhoudt. Dan is het voor iedereen meteen duidelijk en kan er geen verwarring ontstaan.

Veiligheid en een goede sfeer staan bij Anna voorop. Anna bepaald van moment tot moment wat er gebeurd.

Na de verbindende opdracht vloeien wij over tot aanraking. Eerst subtiel om volledig in de stemming te komen.. Stapsgewijs voeren wij het samen zijn steeds verder op tot een ultiem spektakel.

Dit is een zeer exclusieve gangbang op een mooie verzorgde locatie. Anna start eerst zelf met de gangbang, naar mate dat er meer animo komt zal zij ook andere dames erbij gaan regelen uit de high class escort branche. Tov andere clubs mogen er maximaal 5 mannen tegelijk met 1 dame bezig zijn, daar op andere locaties het aantal wel tot 10 mannen kan oplopen.

Je kunt Anna tijdens de gangbang 3 uur lang ervaren voor 750. Dit is een all inn prijs. Inclusief de kostbare huur voor het pand, de drankjes , hapjes etc.

De gangbang vindt plaats op 14-1-2020.

Fragmenten uit mijn werk

Anna’s bucketlist

Vandaag heb ik weer een paar leuke nieuwe dingen voor mijn bucketlist en gfe dates bedacht. Welk idee gaan wij samen tot uitvoering brengen?

– Exclusief eens per jaar, streetgasm supercars tour:
https://www.youtube.com/watch?v=GttsZTOnkYE
– Samen een fijne tijd in het opzienbarende twentyseven hotel te Amsterdam
– Het noorderlicht bekijken bij een overnachting in een iglo / huisje van glas

12-12-2019

Veel woorden heb ik op dit moment niet. Ik ben nog bezig om onze date te laten bezinken. Maar jongens! wat geeft dat werkelijk een diepere connectie door eerst samen uitgebreid te gaan lunchen in een aangenaam (Michelin) restaurant met een waanzinnig uitzicht op het park.

Onder begeleiding van de verschillende gangen raakte wij steeds dieper in gesprek over uiteenlopende onderwerpen. De gelegenheid deed zich voor om ons beide onder het genot van magische verhalen stapje voor stapje beter te leren kennen.

Eenmaal op mijn massagekamer viel de spanning echt van mij af. Ik was weer volledig in mijn element.

Ik zette het bad aan en liet jou jezelf alvast wassen en ontspannen in het bubbelbad op mij wachten. Ik trof de voorbereidingen om de kamer paraat te maken voor de massage. Zette een rustgevende muziek aan, maakte olie warm en schonk een glaasje drinken aan. Nog even tanden poetsen, want als een gentleman die jij bent 😉 had jij jou tanden al gepoetst. Daarna kroop ik snel bij jou in bad. We raakte nog eventjes in gesprek, met onze handen op elkaars benen om al snel over te gaan op de massage.

Een enige knuffel in de yabyum houding ging van start. ‘Oh god’! wat was het fijn om jou eindelijk te mogen ervaren. Te mogen aanraken en te mogen voelen!.. Het verlangen naar meer was intens groot, maar helaas doe ik dit nooit op een 1e ontmoeting.

Bedankt topper! Ik kan nu al niet wachten op onze nieuwe ontmoeting van volgende week!

Kusje Anna

11-12-2019

Vanwege privéomstandigheden is het bloggen even on hold gekomen. Tot mijn vreugde mag ik weer een nieuwe klant verwelkomen. Deze week gaan wij gezellig op date voor 4 uur waarbij wij beginnen in een goed Michelin restaurant. Na het diner gaan wij samen naar mijn werkruimte en laten wij de date ontvouwen in een massage. Mijn geheim is dat ik het stiekem heel spannend vind omdat het mijn 1e keer wordt in een dergelijk restaurant. Jij hebt mij een tipje van de sluier gegeven door mede te delen dat het voor jou de 1e keer wordt dat jij op een dergelijke date gaat.

Jij hebt er zo veel zin in! En wij kijken er beide enorm naar uit.. Dat er zelfs al een 2e date is gepland voordat de 1e heeft plaatsgevonden. Volgende week mogen wij elkaar weer ontmoeten. Wij gaan er samen een fijne en ontspannende dag van maken bij een luxe sauna resort…

2-11-2019

Je kon het niet laten en boekte mij na enkele uren thuis te zijn, alweer direct voor de volgende dag. Het liefst zag je mij in de avond weer voor een spannende ontmoeting in een skybar. Echter koos ik er op dat moment voor om te passen waarop wij ons de volgende ochtend weer zagen. Het liefst kwam je voor 3 uur, maar ook hier paste ik voor 2 uur, omdat ik toch ook echt mijn slaap nodig heb 😉

Je hebt jezelf inmiddels bedacht dat wij ook eens een volledige 24 uur gaan doen. Ik kijk er al enorm naar uit! X

Verslag volgt later…

1-11-2019 tijdsduur 5 uur

Ontmoetingsplaats, een erotische groothandel, eerst samen shoppen.. daarna door naar mijn ontvangstruimte.. Verhaal volgt later.

31-10-2019 tijdsduur 4 uur

Na de gebruikelijke binnenkomst: groeten met 3 kusjes en een innige knuffel, de jas ophangen, het uitreiken van de envelop en het inschenken van een drankje… Gingen wij over tot het bestellen van de roomservice.

Voor jou een heerlijke tosti en voor mij een goed gevulde salade, raakte we in een verbindende conversatie.

Toen wij het eten op hadden, was het bad inmiddels al heerlijk vol gelopen. Ik liet jou eerst plaats nemen zodat ik de kamer verder kon voorbereiden. Vervolgens nam ik gezellig plaats bij jou in het bad. Door het warme water en elkaars zachte aanrakingen raakte wij beide in een heerlijke ontspannen staat.

Nu was de tijd aangebroken om een handdoek naar jou uit te reiken en mezelf ook af te drogen.

We verplaatsen ons naar het bed. Met een fijne achtergrond muziek en de warme massageolie kon onze sessie zichzelf verder ontplooien.

Vervolgens vloeide het in een flow over in een geweldig intiem samen zijn. Onze spanning was al opgebouwd van de 2 dagen geleden, toen ik jou ook heb mogen ontmoeten…

Nieuwsgierig geworden naar een meer inhoudelijk verhaal?.. Schroom dan niet om te boeken. Elke ervaring is een nieuwe.

X Anna

Badsessie

Tijdens een badsessie geniet jij ervan hoe Anna zichzelf verzorgd. Zonder veel interactie, kijk jij zittend in bad.. heerlijk toe hoe Anna zichzelf scheert. Eens de benen, steeds een stukje verder naar boven.. Onder de oksels en om uit eindelijk uit te komen bij de vagina.. Hoe spannend is dat! Uren lang kan jij genieten van het kijken naar een live spektakel. Vervolgens stap jij uit bad.. Schenkt wat te drinken in voor Anna en bediend haar op jouw knieën. Terwijl jij haar een voetmassage geeft, droomt zij heerlijk weg met haar ogen dicht..

Als Anna eenmaal volledig tot rust is gekomen, geef je haar een handdoek aan dmv deze op haar rug te leggen en haar zachtjes af te drogen. Vervolgens laat je het afdrogen aan haar toe en neem je plaats in de kamer op een comfortabele stoel. Anna zit nu op de rand van het bed. Ze pakt haar bodylotion en begint het uit te smeren op haar lichaam. Oooehh! Nu wordt het wel intens sexy en spannend!…

Meld je aan
Voor mijn nieuwsbrief
nl_NLNederlands